Προς το περιεχόμενο

Απεβίωσε ο Neil Armstrong

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποιος εχει διαβασει λιγο και εχει και 2-3 ντοκυμαντερ θα πειστει. Απο ραδιενεργειά σημεια που υπηρχανε αναμεσα στην γη και την σεληνη που ανακαλυφθηκαν χρονιααα μετα την "πρωτη" αποστολη στην σεληνη, μεχρι βιντεο μεσα απο το Απολλο που δειχνουνε τι τεχνικες προσπαθουσανε να χρησιμοποιησουνε για να φωτογραφισουνε την γη για να φαινετε οτι ειναι πολυ πιο μακρια απο την αποσταση που πραγματικα φωτογραφιζανε. Ψαξτε λιγο και θα τα βρειτε στο Youtube. Ειναι οντως αστεια μερικα λαθη που κανανε..

Και δεν χρειαζεται ολοι να συμφωνουμε μεταξυ μας. Οσοι θελουνε να πιστευουνε οτι πηγαμε στο φεγγαρι το 69' καλα κανουνε. Δεν προσπαθω να αλλαξω την γνωμη κανενος. Απλα ειπα την δικη μου.

Ρε φιλαράκι .... η μικρότερη απόσταση της Σελήνης από την Γη είναι 356.500 χλμ.

Γιατί είναι τόσο τραγικά δύσκολο για εσένα να δεχτείς οτι φτιάχτηκε ένα μηχάνημα το 1969 που μπορεί να κάνει αυτή την απόσταση με έναν αεροστεγή θάλαμο και οξυγόνο.

Με ένα ρημάδι Fiatάκι έχω κάνει 200.000 χλμ.

Να φανταστώ οτι η αποστολές στον Άρη .... είναι για σένα η συνωμοσία του αιώνα ;

Πού να μάθεις για το Voyager 1 και 2 ..... έχουν βγει έξω απο το ηλιακό μας σύστημα και βρίσκονται στην Ηλιόσφαιρα. Ταξιδεύουν εδώ και 30 χρόνια.

Τρελό σκάνδαλο σου λέω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε φιλαράκι .... η μικρότερη απόσταση της Σελήνης από την Γη είναι 356.500 χλμ.

Γιατί είναι τόσο τραγικά δύσκολο για εσένα να δεχτείς οτι φτιάχτηκε ένα μηχάνημα το 1969 που μπορεί να κάνει αυτή την απόσταση με έναν αεροστεγή θάλαμο και οξυγόνο.

Με ένα ρημάδι Fiatάκι έχω κάνει 200.000 χλμ.

Να φανταστώ οτι η αποστολές στον Άρη .... είναι για σένα η συνωμοσία του αιώνα ;

Πού να μάθεις για το Voyager 1 και 2 ..... έχουν βγει έξω απο το ηλιακό μας σύστημα και βρίσκονται στην Ηλιόσφαιρα. Ταξιδεύουν εδώ και 30 χρόνια.

Τρελό σκάνδαλο σου λέω.

Εχεις δικιο φιλαρακι..Το ιδιο ειναι το φιατακι σου και το ταξιδι στο διαστημα. Θα παρω και εγω το σμαρτακι μου. θα του βαλω 2 τουρμπινες και θα παω μια βολτα στο διαστημα. 0αχ0αχα0α0α0α0.. α! και τους διδυμους πυργους ο Μπιν Λαντεν τους εριξε btw. αχαχαχαχαχαχ

• Like 2

Εχεις δικιο φιλαρακι..Το ιδιο ειναι το φιατακι σου και το ταξιδι στο διαστημα. Θα παρω και εγω το σμαρτακι μου. θα του βαλω 2 τουρμπινες και θα παω μια βολτα στο διαστημα. 0αχ0αχα0α0α0α0.. α! και τους διδυμους πυργους ο Μπιν Λαντεν τους εριξε btw. αχαχαχαχαχαχ

Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα στο μπλα μπλα για να αποδειξεις την συνωμοσια και τρολαρεις εδω; Το πιασαμε για εσενα ειναι ενας απατεωνας οκ. Για εμενα ειναι ενας ηρωας και στεναχωρεθηκα πολυ οταν εμαθα για τον θανατο του. Εν ειρηνη.

• Like 1

Εμένα μου φτάνει αυτό:

The Soviet Union tracked the Apollo missions at the Space Transmissions Corps, which was "fully equipped with the latest intelligence-gathering and surveillance equipment".[28] Vasily Mishin, in an interview for the article "The Moon Programme That Faltered" (Spaceflight, March 1991, vol. 33, 2-3), describes how the Soviet Moon program dwindled after the Apollo landings.

Οι Ρώσοι δηλαδή παρακολουθούσαν τα πάντα και αφού δεν βρήκαν τίποτα περίεργο, παραδέχτηκαν ότι έχασαν και άρχισαν να περιορίζουν το διαστημικό τους πρόγραμμα.

Δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να να βρουν κάτι μεμπτό και να μη το βγάλουν στη φόρα, με την προοπτική να κάνουν αυτοί την πρώτη "πραγματική" προσσελήνωση.

Αλλά είπαμε... Θεωρίες συνωμοσίας. Ο Tom Hanks τα λέει σταράτα :-D

We live in a society where there is no law [against] making money in the promulgation of ignorance or, in some cases, stupidity
  • Like 3

Αντιλαμβανεσαι οτι εκτος απο τα πετρωματα που υπαρχουν σε ολα τα πανεπιστημια, εκτος απο τους ανακλαστηρες στην επιφανεια της σεληνης, τα οχηματα, τα αρνητικα που εχουν αναλυθει απο αλλα κρατη (εχθρικα προς την αμερικη/ εστω αντιπαλα), το γεγονος οτι με απλα μαθηματικα η Σοβ. Ενωση θα μπορουσε να αποδειξει οτι η εκπομπη δεν προερχεται απο την σεληνη αλλα απο δορυφορο, το οτι χιλιαδες χιλιαδων εργαστηκαν και κανενας ακομα και κατασκοπος δεν βγηκε να το ξεσκεπασει, αντιλαμβανεσαι οτι στην τελικη ειναι επιτευγμα επιβεβαιωμενο οσο οτι αναπνεουμε οξυγονο, οτι η εξελιξη των ειδων ειναι γεγονος και οτι η γη ειναι στρογγυλη ετσι;

Αλλα σε καθε εποχη ολα αυτα ειχαν τους αμφισβητιες τους. Ατομα μικρομυαλα, με σκοτεινες αποψεις, χωρις το επιστημονικο υποβαθρο να εκτιμησουν τις αποδειξεις. Δεν αναφερομαι σε σενα αλλα σε αυτους. Σε εσενα επαφιεται να διαλεξεις που ανηκεις.

Και παλι θα πω οτι ηταν ενας μεγαλος ανθρωπος, με ακομα μεγαλυτερες πραξεις.

• Like 7

Αντιλαμβανεσαι οτι εκτος απο τα πετρωματα που υπαρχουν σε ολα τα πανεπιστημια, εκτος απο τους ανακλαστηρες στην επιφανεια της σεληνης, τα οχηματα, τα αρνητικα που εχουν αναλυθει απο αλλα κρατη (εχθρικα προς την αμερικη/ εστω αντιπαλα), το γεγονος οτι με απλα μαθηματικα η Σοβ. Ενωση θα μπορουσε να αποδειξει οτι η εκπομπη δεν προερχεται απο την σεληνη αλλα απο δορυφορο, το οτι χιλιαδες χιλιαδων εργαστηκαν και κανενας ακομα και κατασκοπος δεν βγηκε να το ξεσκεπασει, αντιλαμβανεσαι οτι στην τελικη ειναι επιτευγμα επιβεβαιωμενο οσο οτι αναπνεουμε οξυγονο, οτι η εξελιξη των ειδων ειναι γεγονος και οτι η γη ειναι στρογγυλη ετσι;

Άστο μην ασχολείσαι,γιατί πολύ πιθανό να γράψει κανείς ότι στο youtube υπάρχουν στοιχεία που μιλάνε για συγκάλυψη της υπόθεσης και από τους Σοβιετικούς :devil:

• Like 3

Με απλά λόγια .... γιατί όπως βλέπεις και εσύ, οι απόψεις μας είναι εντελώς διαφορετικές.

Ναι .... γίνεται να πάς το Smartακι σου στο διάστημα.

Αν έχεις να διαθέσεις μερικά εκατομμύρια ευρώ .... για να αγοράσεις της τουρμπίνες που λές ... τα πάντα γίνονται.

Video: http://youtu.be/pJdrlWR-yFM

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η ειρωνια σχετικα με την απεραντοσυνη του διαστηματος, που διαφωνουμε? Ειναι η δεν ειναι απειρο? Ειμαστε η δεν ειμαστε μια πιθαμη μεσα σε αυτο? Αν ενας κοκκος αμμου σε μια παραλια μετακινηθει 1 εκατοστο πρεπει τα μικροβια πανω του να κανουν παρτυ? Για το μεγεθος του ανθρωπου ναι, ηταν μεγα θεμα το 69, για την απεροντοσυνη του συμπαντος ομως ηταν ενα τιποτα. Και τα παραδειγματα με το αεροπλανο δεν μου λενε τιποτα γιατι και οι Αρχαιοι ημων προγονοι πριν χιλιαδες χρονια ηξεραν πως η γη ειναι στρογγυλη χωρις να στειλουν διαστημοπλοιο για να το διαπιστωσουν, οπως επισης πως η σεληνη στην οποια πατησε ο Αρμστρονγκ το 69 ειναι ετεροφωτη απο τον ηλιο. Ας ειναι καλα λοιπον ο Θαλης και ο Αναξιμανδρος γιατι αν περιμεναμε απο την NASA θα επρεπε να περιμενουμε χιλιαδες χρονια μετα για να διαπιστωσουμε οσα εκεινοι ηξεραν το 3000 π.χ.

• Like 4

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η ειρωνια σχετικα με την απεραντοσυνη του διαστηματος, που διαφωνουμε? Ειναι η δεν ειναι απειρο? Ειμαστε η δεν ειμαστε μια πιθαμη μεσα σε αυτο? Αν ενας κοκκος αμμου σε μια παραλια μετακινηθει 1 εκατοστο πρεπει τα μικροβια πανω του να κανουν παρτυ? Για το μεγεθος του ανθρωπου ναι, ηταν μεγα θεμα το 69, για την απεροντοσυνη του συμπαντος ομως ηταν ενα τιποτα. Και τα παραδειγματα με το αεροπλανο δεν μου λενε τιποτα γιατι και οι Αρχαιοι ημων προγονοι πριν χιλιαδες χρονια ηξεραν πως η γη ειναι στρογγυλη χωρις να στειλουν διαστημοπλοιο για να το διαπιστωσουν, οπως επισης πως η σεληνη στην οποια πατησε ο Αρμστρονγκ το 69 ειναι ετεροφωτη απο τον ηλιο. Ας ειναι καλα λοιπον ο Θαλης και ο Αναξιμανδρος γιατι αν περιμεναμε απο την NASA θα επρεπε να περιμενουμε χιλιαδες χρονια μετα για να διαπιστωσουμε οσα εκεινοι ηξεραν το 3000 π.χ.

Γιατρε απλα εγραψες για εμενα.....

Αντη να λεμε γιατη επαψε να ασχολειται με κατι που τον εκανε ηρωα για ολον το πλανητη

Τι επαθε τι εγυνε ηταν γενονος οτι μετα την αποστολη ηταν με ψυχοφαρμακα γιατη

και λεμε αν πηγαν....η τονοι πετρες που εφεραν ηρθαν μονε τους

Δεν υπαρχη κερδος για την αμερικη για να ασχοληθουν με την ερευνα του διαστηματος τωρα

να πανε να φερου πετρες ξανα απο εναν νεκρο δορυφορο ε και....η δεν θελουν

τοτες τα πραγματα ηταν διαφορετικα,και σαφες απο τον θανατο του εμπευστη του εργου αυτου πεθαναν και αυτα μαζη του...τον τζον κενεντι λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...