Προς το περιεχόμενο

LG M2732D-PZ LED-TV-Monitor 27'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει το συγκεκριμενο μοντελο ?

http://www.plaisio.g...onitor-21-5.htm

Εχει και IPS panel ...

Και καλη τιμη ...

Θελω να το εχω για ταινιες , μπαλα και gaming ....

Δεν εχω και πολυ χωρο για παραπανω ιντσες.

Ισως το πολυ να φτασω σε μια 32αρα αλλα και τα λεφτα ειναι ενα ζητημα.

Τι προτεινετε ?

Δημοσ.

Για τη χρήση που το προορίζεις, αλλά και από πλευράς κόστους/απόδοσης, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση. Υπό ιδανικές συνθήκες, θα ήθελα μεγαλύτερη ανάλυση (ίσως σε κάποιες χρήσεις να φανεί «οριακό» το 1920 Χ 1080 στις 27") αλλά στις ταινίες και στο gaming δεν τη χρειάζεσαι, τουλάχιστον όχι ακόμα...

Το μόνο που «μου τη δίνει» - αφενός διότι το θεωρώ απαραίτητο σε οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή, αφετέρου διότι πιστεύω ότι δε θα αύξανε υπολογίσιμα το κόστος - είναι η έλλειψη ρύθμισης καθ' ύψος της βάσης (μόνο κλίση μπρος-πίσω βλέπω, τουλάχιστον στις φωτογραφίες).

Πάντως τα θετικά του χαρακτηριστικά πιστεύω ότι είναι πολλά και η αγορά του αποτελεί έξυπνη κίνηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θα κατσει στη βαση ...

Θα παει σε τοιχο ...

Tι αναλυση θα ηθελες ?

Επεξ/σία από alexis333
Δημοσ.

Εντάξει, ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Εγώ θα ήθελα την ανάλυση που προσφέρουν π.χ. αυτές οι 27άρες:

http://www.msystems.gr/index.php?stock=&keywords=&vendor=&category=2323&orderby=product_price&orderway=asc&s2=_2560x1440_&s1=27%A8&s3=&s4=&s5=&s6=&s7=&s8=&s9=&s10=

αλλά θα ήμουν τουλάχιστον ονειροπαρμένος - για να μην πω τίποτα πιο βαρύ... - αν την ήθελα στην τιμή που πωλείται η LG για την οποία συζητάμε. Άσε το ότι η LG έχει και επιπλέον χαρακτηριστικά, τα οποία απ' όσο καταλαβαίνω σ' ενδιαφέρουν (π.χ. τηλεοπτικό δέκτη)

Τονίζω και πάλι όμως, ότι εφόσον η κυρίως χρήση της οθόνης αφορά σε θέαση ταινιών και gaming, δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα με το 1920 Χ 1080.

Α! Αφού θα την αναρτήσεις σε βάση τοίχου, φρόντισε να πάρεις μία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία ρυθμίσεων. Θα είναι κάπως ακριβότερη, αλλά αξίζει 100% τη δαπάνη. (Αλήθεια, «αναμονές» για τοποθέτηση σε βραχίονα τοίχου, έχει; Από τις φωτογραφίες δε μπορώ να το καταλάβω...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...