alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αξιζει το συγκεκριμενο μοντελο ? http://www.plaisio.g...onitor-21-5.htm Εχει και IPS panel ... Και καλη τιμη ... Θελω να το εχω για ταινιες , μπαλα και gaming .... Δεν εχω και πολυ χωρο για παραπανω ιντσες. Ισως το πολυ να φτασω σε μια 32αρα αλλα και τα λεφτα ειναι ενα ζητημα. Τι προτεινετε ?
deesnider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Για τη χρήση που το προορίζεις, αλλά και από πλευράς κόστους/απόδοσης, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση. Υπό ιδανικές συνθήκες, θα ήθελα μεγαλύτερη ανάλυση (ίσως σε κάποιες χρήσεις να φανεί «οριακό» το 1920 Χ 1080 στις 27") αλλά στις ταινίες και στο gaming δεν τη χρειάζεσαι, τουλάχιστον όχι ακόμα... Το μόνο που «μου τη δίνει» - αφενός διότι το θεωρώ απαραίτητο σε οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή, αφετέρου διότι πιστεύω ότι δε θα αύξανε υπολογίσιμα το κόστος - είναι η έλλειψη ρύθμισης καθ' ύψος της βάσης (μόνο κλίση μπρος-πίσω βλέπω, τουλάχιστον στις φωτογραφίες). Πάντως τα θετικά του χαρακτηριστικά πιστεύω ότι είναι πολλά και η αγορά του αποτελεί έξυπνη κίνηση.
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δε θα κατσει στη βαση ... Θα παει σε τοιχο ... Tι αναλυση θα ηθελες ? Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2012 από alexis333
deesnider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Εντάξει, ας μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Εγώ θα ήθελα την ανάλυση που προσφέρουν π.χ. αυτές οι 27άρες: http://www.msystems.gr/index.php?stock=&keywords=&vendor=&category=2323&orderby=product_price&orderway=asc&s2=_2560x1440_&s1=27%A8&s3=&s4=&s5=&s6=&s7=&s8=&s9=&s10= αλλά θα ήμουν τουλάχιστον ονειροπαρμένος - για να μην πω τίποτα πιο βαρύ... - αν την ήθελα στην τιμή που πωλείται η LG για την οποία συζητάμε. Άσε το ότι η LG έχει και επιπλέον χαρακτηριστικά, τα οποία απ' όσο καταλαβαίνω σ' ενδιαφέρουν (π.χ. τηλεοπτικό δέκτη) Τονίζω και πάλι όμως, ότι εφόσον η κυρίως χρήση της οθόνης αφορά σε θέαση ταινιών και gaming, δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα με το 1920 Χ 1080. Α! Αφού θα την αναρτήσεις σε βάση τοίχου, φρόντισε να πάρεις μία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία ρυθμίσεων. Θα είναι κάπως ακριβότερη, αλλά αξίζει 100% τη δαπάνη. (Αλήθεια, «αναμονές» για τοποθέτηση σε βραχίονα τοίχου, έχει; Από τις φωτογραφίες δε μπορώ να το καταλάβω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα