Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καμια σελίδα ασφαλής που να μπορώ να αγοράζω παιχνίδια με την προπληρωμένη κάρτα και να κατεβαίνουν άμεσα; Κάτι σαν το app store δηλαδή αλλά για παιχνίδια PC.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όντος φαίνεται πολύ καλό, αλλά έχω μια ερώτηση: αν την ώρα που κατεβαίνει ένα παιχνίδι, για κάποιο λόγο κοπεί το internet, τότε για να το ξανακατεβάσω θα πρέπει να το πληρώσω ξανά??

Δημοσ.

Όντος φαίνεται πολύ καλό, αλλά έχω μια ερώτηση: αν την ώρα που κατεβαίνει ένα παιχνίδι, για κάποιο λόγο κοπεί το internet, τότε για να το ξανακατεβάσω θα πρέπει να το πληρώσω ξανά??

Όχι βέβαια. Από τη στιγμή που θα το αγοράσεις, προστίθεται στην προσωπική σου βιβλιοθήκη και μπορείς να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις όσες φορές θέλεις. ;)

Δημοσ.

Στο Steam όμως το έχει σαν Library :P

Παντού έτσι το έχουν... Και στο iTunes ακόμα λέει "Μουσική Βιβλιοθήκη"!!

Δημοσ.

Στο Steam όμως το έχει σαν Library :P

Οταν όμως έχουμε μια σπάνια ευκαιρία όπου η γλώσσα μας είναι πιο ευέλικτη από την αγγλική γιατί να μην την αξιοποιούμε; ;)

Simos, αν έχεις κάνει install στο default μέρος θα είναι στα Program Files\Steam\steamapps\common.

Edit: Με πρόλαβε ο John.

Δημοσ.

Άλλη ερώτηση: φαντάζομαι ότι το product key κάνει για όσους υπολογιστές θέλω, ε??

Οταν όμως έχουμε μια σπάνια ευκαιρία όπου η γλώσσα μας είναι πιο ευέλικτη από την αγγλική γιατί να μην την αξιοποιούμε; ;)

Simos' date=' αν έχεις κάνει install στο default μέρος θα είναι στα Program Files\Steam\steamapps\common.

Edit: Με πρόλαβε ο John.[/quote']

Παρόλα αυτα στην ελληνική έκδοση το library το μεταφράζει ως Συλλογή

Δημοσ.

Simos, αν έχεις κάνει install στο default μέρος θα είναι στα Program Files\Steam\steamapps\common.

Edit: Με πρόλαβε ο John.

Ή μπορείς πολύ απλά να πεις library όπως λέω εγώ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...