Προς το περιεχόμενο

Eshop.gr pentagram tablet 8.0'' 160e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι σχεση εχουμε εμεις με αυτες τις σοβαρες χωρες;

Το ταμπλετακι δεν θα το επερνα απο το eshop, εμπιστευομαι περισσοτερο τους κινεζους. Πολυ περισσοτερο.

Δημοσ.

κάνε λίγο υπομονή στον επομενο μήνα θα έρθει επισήμα το nexus με 200 ευρώ.

Με βαζεις σε σκεψεις, αλλα ολοι ξερουμε οτι τα 200ε στην Ελλαδα ειναι σχεδον απιθανο, επισης θα ειναι οποιος προλαβει γιατι ακομα δεν εχουν καλυψει βασικες αγορες, εκτος και αν πηρε τα πανω της η παραγωγη του και φερουν πολλα κομματια και η google βαλει πλαφον στην τιμη.

Δημοσ.

Πάντως σε αρκετα forum(πχ myphone) το πουλάνε 200-20 ευρώ, απλά δεν ξέρω που τα βρίσκουν.

Αξίζει η αναμονή πάντως είναι τρομερό, αν εξερέσεις ότι είναι δεν έχει sd slot.

Μια πολύ καλή επιλογή δείχνει και το ainol.

Έχω δει το aurora, aurora2 και είναι πολύ ποιοτικά.(100 ευρώ)

Τώρα κυκλοφορεί το http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-flame-burning-android-4-0-dual-core-aml-8726-mx-1-5ghz-tablet-pc-16gb-1gb-ips-product-18697.html που δείχνει πολύ καλο.

Με βαζεις σε σκεψεις, αλλα ολοι ξερουμε οτι τα 200ε στην Ελλαδα ειναι σχεδον απιθανο, επισης θα ειναι οποιος προλαβει γιατι ακομα δεν εχουν καλυψει βασικες αγορες, εκτος και αν πηρε τα πανω της η παραγωγη του και φερουν πολλα κομματια και η google βαλει πλαφον στην τιμη.

Δημοσ.

Πάντως σε αρκετα forum(πχ myphone) το πουλάνε 200-20 ευρώ, απλά δεν ξέρω που τα βρίσκουν.

Αξίζει η αναμονή πάντως είναι τρομερό, αν εξερέσεις ότι είναι δεν έχει sd slot.

Μια πολύ καλή επιλογή δείχνει και το ainol.

Έχω δει το aurora, aurora2 και είναι πολύ ποιοτικά.(100 ευρώ)

Τώρα κυκλοφορεί το http://www.buyincoin...duct-18697.html που δείχνει πολύ καλο.

To nexus ειναι η καλυτερη περιπτωση, εχεις την google απο πισω, βλεπω τι γινεται και στα smartphones, αλλα σχετικα δυνατα και διπυρηνα ακομα να παρουνε ics την στιγμη που το προηγουμενο nexus με τον μονοπυρηνο και τα 512mb ram τρεχει jelly bean και μαλιστα θεωρω την καθαρη εκδοση του android κυριως την 4,x κορυφαια και σε λειτουργικοτητα και σε εμφανιση. Εγω θα περιμενω για το nexus παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...