Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, προσπαθώ να κάνω root στο κινητο μου Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Θέλω ν κατεβάσω το SuperOneClick. Χρησιμοποιώ τον Mozzila Firefox. Την ώρα που ολοκληρώνεται η λήψη βγαίνει αυτό το μήνημα :

Το C:\Users\ΣΤΑΥΡΙΑΛΕΝΑ\Documents\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου.

Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας.

τι να κάνω??? χωρίς αυτό δεν θα μπορέσω να κάνω root το κινητό μου.

Δημοσ.

Με άλλο browser δοκίμασες; Μήπως στο μπλοκάρει κάποιο antivirus / antimalware πρόγραμμα; Το λέω γιατί πολλά antivirus τσιμπάνε το superoneclick ως κακόβουλο λογισμικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις για λίγο το eset και να δεις αν μπορείς να το κατεβάσεις. Μάλλον αυτό θα είναι, δες στο virus volt του eset αν είναι εκεί το αρχείο.

Δημοσ.

Θεωρώ αυτονόητο οτι κατεβάζεις το αρχείο απο τον «επίσημο» ιστοτόπο του SuperOneClick.

Το πρόβλημα σου είναι στο αρχείο zergRush που βρίσκεται μέσα στον υποφάκελο exploits. Το αρχείο αυτό περιέχει μια μέθοδο κώδικα που απο τα περισσότερα προγράμματα αναγνωρίζεται σαν malware. Στατιστικά δες στη διεύθυνση

https://www.virustotal.com/file/77ecc4687dc521032a9626925ac22f10cc585d6705706e7e4e173d3bb5dc3f63/analysis/1345934930/

Το μήνυμα λάθος που λαμβάνεις απο τον firefox δεν είναι θέμα firefox. Το ίδιο μήνυμα θα λάβεις και με οποιοδήποτε αλλο browser. Να δούμε γιατί. Μόλις κατέβει το zip, τοτε το antivirus κοιτά μέσα στο zip για μολυσματικά αρχεία (καλά κάνει - αυτή ειναι η δουλειά του) και επειδή αναγνωρίζει το zergRush σβήνει όλο το αρχείο zip (ή το μεταφέρει στο volt) οπότε ο ff/ie μπερδεύεται απο την «εξαφανιση» και βγάζει μήνυμα λάθους.

Στο ερώτημα αν είναι malware δεν θα σου απαντήσω. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω και πράξε όπως κρίνεις.

http://greenbotzone.net/index.php?topic=317.0

Αν τελικά αποφασίσεις να ρισκάρεις, πρέπει να απενεργοποιήσεις ΠΡΟΣΩΡΙΝA το antivirus.

Δημοσ.

Προσπαθείς να το κατεβάσεις απο το ίδιο link κάθε φορά, ή έχεις δοκιμάσει και απο αλλού και πάλι δε στο αποθηκεύει?

έχω προσπαθήσει και απο άλλα site αλλα τα ίδια...

Δημοσ.

έχω προσπαθήσει και απο άλλα site αλλα τα ίδια...

oπως πολυ σωστα τα εξηγησε ο isay κ micos πρεπει να κλεισειςτο eset.Κ εμενα μου χτυπαγε για να rootαρω το P500.

Αν κατεβασεις το επισημο απο xda developers δεν εχεις να φοβασαι κατι.

Δημοσ.
οκ ' date=' το τεσταρω και σας λέω :)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!![/quote']

Αν και τα κατάφερες έπρεπε από την αρχή να χρησιμοποιησεις το flashtool εγώ με αυτό κάνω ροοτ Sony κινητά.. Επιπλέον δεν μου το βγάζουν antivirus ως κακόβουλο λογισμικό....

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...