Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες επειδή είχα πάει Θεσσαλονίκη που πέρασα εκεί τελικά.Το μόνο που είδα στο πλαίσιο είναι το sony.Mε εντυπωσίασε η εμφάνισή του.Πρέπει να είναι το πιο λεπτό-ελαφρύ λάπτοπ στις 15,6΄΄.Το touchpad είναι σαν του macbook και γενικά φέρνει πολύ εξωτερικά σε mac.Το thinkpad που μου προτείνατε από φωτογραφίες και βίντεο που είδα δε μου αρέσει.Όσο για το elitebook δεν έχω ασχοληθεί ακόμα,αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την hp.Πάντως το συγκεκριμένο δεν το αποκελείω επειδή μου αρέσει εξωτερικά.Θα διαβάσω κα κανά review και θα δω και τα specs που υπάρχουν και θα σας πω.Αυτό που θέλω να ρωτήσω για να ξεκαθαρίζω λίγο τα πράγματα σιγά-σιγά είναι από το lenovo ή sony ποιό είναι καλύτερο;Αναφέρομαι στο lenovo το φθηνό που απ' ότι είδα ο hdd είναι στις 5400 rpm.Nα αναφέρω ότι αν πάρω το sony θα αγοράσω και έναν ssd μαζί.Αυτό που με προβληματίζει είναι η οθόνη του lenovo.Όχι τόσο η ανάλυσή του που είναι χαμηλότερη,αλλά κάτι άλλο που δεν ξέρω τι είναι.Για να καταλάβετε στο πλαίσιο που είχα πάει κοιτούσα τις αναλύσεις και η ίδια ανάλυση(1366χ768) μου φαινότανε πολύ κακή(πραγματικά ανάλυση netbook-πολύ μεγάλα εικονίδια και τέτοια)σε ένα λάπτοπ και σε άλλο λάπτοπ φαινόταν πιο καλή.Δεν ξέρω το lenovo σε ποιά κατηγορία από τις δύο είναι.Επίσης το πάχος του lenovo(ύψος δηλαδή)είναι 3,6 εκατοστά.Θεωρείται πολύ;Από αυτά τα δύο ποιό θα παίρνατε αν δεν έχετε απαιτήσεις για πολύ gaming.

YΓ. Επειδή το σπίτι που θα νοικιάσω είναι μικρό θα πάρω ένα monitor pc που θα είναι και τηλεόραση.Βρήκα αυτήν.Πώς τη βλέπετε;Είναι καλή;Πειράζει που δεν έχει dvi;Mήπως να κοιτάξω στις 23΄΄ ή είναι καλές και οι 22΄΄;

http://www.skroutz.g...om=autocomplete

Δημοσ.

Διάβασε εδώ στην 2 σελίδα έχει και reviews και video με την οθόνη του lenovo.

Σχετικά με αυτό που ρωτάς για το ποιό είναι καλύτερα δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση ... εγώ θα σου έλεγα αν θέλεις και gaming 100% Lenovo.

Απο τηλεόραση εγώ θα έπαιρνα τις 23".

Δημοσ.
Εγώ αρχικά ήθελα dell,αλλά μου είπανε ότι η σειρά xps που με ενδιαφέρει είναι παλιά και θα βγεί σε λίγο καιρό στην Ελλάδα η κανούργια,αλλά θα είναι πολύ ακριβή

Η σειρα XPS απεκτησε καινουρια μοντελα ΑΛΛΑ ειναι ακριβα και η dell δεν εχει λυσει βασικα προβληματα οπως το CPU throttling, wireless issue και οθονη με grids. Πολλοι χρηστες λενε οτι θα περιμενουν το καινουριο μοντελο με τους Haswell(κοινως απριλη του 2013)

Το XPS L502x εχει εξαιρετικη οθονη, πολυ καλα ηχεια και ειναι μία απο τις καλυτερες επιλογές στα 1100 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...