zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια ισως μπορει να με βοηθισει καπιος εχω στηλει δεμα απο πειραια κριτη το οπιο εχει φτασει εκει στις 11-2 ο παραλιπτης σαν καραγκιοζης που ηταν μου ειπε δεν το θελω τελικα και εμενα εμηνε εκει το δεμα μου το ειχα στηλει με αντικαταβολη ποτε θα μου γηρισει το δεμα πισω τι πρεπει να κανω οπιος γνωρηζει παρακαλω ας με βοηθισει θα του ειμαι ευγνομον ! Νομίζω το κρατάνε τουλάχιστον 15 μέρες και μετά επιστρέφεται.
XronisR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια ισως μπορει να με βοηθισει καπιος εχω στηλει δεμα απο πειραια κριτη το οπιο εχει φτασει εκει στις 11-2 ο παραλιπτης σαν καραγκιοζης που ηταν μου ειπε δεν το θελω τελικα και εμενα εμηνε εκει το δεμα μου το ειχα στηλει με αντικαταβολη ποτε θα μου γηρισει το δεμα πισω τι πρεπει να κανω οπιος γνωρηζει παρακαλω ας με βοηθισει θα του ειμαι ευγνομον ! Παρε τηλ στα ελτα που πηγε,πες οτι εισαι ο αποστολεας και πες να το γυρισουν
panos2171 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Με τι το έστειλες; Στα ΕΛΤΑ έχω την εντύπωση πως σου στέλνουν ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις αλλιώς το ξεφορτώνονται μετά από κάποιες μέρες. Πες τους να το στείλουν πίσω.
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Παρε τηλ στα ελτα που πηγε,πες οτι εισαι ο αποστολεας και πες να το γυρισουν Νομίζω δεν γίνεται, πρέπει να μείνει ένα διάστημα εκεί. Δεν ξέρω αν μπορεί να πει ο παραλήπτης ότι δεν θέλει να παραλάβει και να επιστραφεί αλλά δεν το κόβω να ασχολείται...
Dark__Knight Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα. σε αποστολη με αντικαταβολη με speedex γνωριζει καποιος αν πρεπει τα εξοδα αποστολης να τα πληρωσω εγω η μπορω να τα βαλω στον παραλαβων?
eddie1996 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα. σε αποστολη με αντικαταβολη με speedex γνωριζει καποιος αν πρεπει τα εξοδα αποστολης να τα πληρωσω εγω η μπορω να τα βαλω στον παραλαβων? Μπορείς να το στείλεις με έξοδα του παραλήπτη
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πέραν του απλού ΕΛΤΑ σε όλες τις άλλες μεταφορικές μπορείς να χρεώσεις τον παραλήπτη χωρίς να πληρώσεις ο ίδιος εκείνη τη στιγμή αυξάνοντας το ποσό της αντικαταβολής.
mgs4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά θέλω να στείλω ένα μικρό αντικείμενο (μέχρι 1 κιλό) στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα με αντικαταβολή. 1) Αν χρησιμοποιήσω το πορτα-πορτα θα πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και θα τα χρεώσω στον άλλο δλδ ουσιαστικά θα παρω πίσω με την αντικαταβολή; 2) Εαν ο άλλος δεν το δεχτεί, θα εχω χρεωθει εγω τα μεταφορικά μόνο για να πάει; 3) Κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν αρκετά χαμηλά μεταφορικά δλδ 2-5 ευρώ για αποστολές σε πόλεις εντός Ελλάδος... Αυτοί να υποθέσω κάνουν συμφωνία με τις εταιρίες έτσι; Γιατί εγώ από το λίγο που εψαξα σε κάποια site από εταιριες courier είναι τσουχτερές οι τιμές στα μεταφορικά...
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά θέλω να στείλω ένα μικρό αντικείμενο (μέχρι 1 κιλό) στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα με αντικαταβολή. 1) Αν χρησιμοποιήσω το πορτα-πορτα θα πληρώσω εγώ τα μεταφορικά και θα τα χρεώσω στον άλλο δλδ ουσιαστικά θα παρω πίσω με την αντικαταβολή; 2) Εαν ο άλλος δεν το δεχτεί, θα εχω χρεωθει εγω τα μεταφορικά μόνο για να πάει; 3) Κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν αρκετά χαμηλά μεταφορικά δλδ 2-5 ευρώ για αποστολές σε πόλεις εντός Ελλάδος... Αυτοί να υποθέσω κάνουν συμφωνία με τις εταιρίες έτσι; Γιατί εγώ από το λίγο που εψαξα σε κάποια site από εταιριες courier είναι τσουχτερές οι τιμές στα μεταφορικά... Για το 3 που ρωτάς, αυτοί ναι έχουν άλλη συμφωνία με την Κούριερ. Αν έχεις κάποιο γνωστό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό του και να πάρεις την τιμή που παίρνει αυτός 1
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα . Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για αποστολή την εντολή αγοράς ? Γνωρίζεται να μου πείτε πια ακριβώς είναι η διαδικασία ?
redhotstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα . Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για αποστολή την εντολή αγοράς ? Γνωρίζεται να μου πείτε πια ακριβώς είναι η διαδικασία ? Παίρνει τηλέφωνο ο αγοραστής στο κούριερ της περιοχής του που θα γίνει εντολή, πχ γενική ταχυδρομική και λέει θέλω εντολή ααγοράς για το τάδε mp3 player πχ στο τάδε ποσό. Μόλις παρθεί η εντολή εσύ πας στο κατάστημα της περιοχής σου δίνεις το πακέτο και αφού δουν στον υπολογιστή τους ότι υπάρχει όντως η εντολή στο άλλο κατάστημα σου δίνουν τα λεφτά και παραλαμβάνουν το πακέτο για αποστολή. Μόλις φθάσει το πακέτο στο κατάστημα του αγοραστή , ο αγοραστής δίνει τα λεφτά του προϊόντος στο κατάστημα κούριερ και πληρώνει και τα μεταφορικά. Αν και νομίζω αντι για τηλέφωνο πάει αυτοπροσώπως στο κατάστημα να δώσει την εντολή.
maik42 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα . Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για αποστολή την εντολή αγοράς ? Γνωρίζεται να μου πείτε πια ακριβώς είναι η διαδικασία ? πριν απο μια εβδομαδα εκανα μια αγορα απο τις αγγελιες του insomnia με αντικαταβολη και με ελεγχο του προϊοντος πριν την πληρωμη με την ACS. οταν πηγα να παραλαβω στην courier με αφησαν να ξεπακεταρω, δοκιμασα μαλιστα για δεκα λεπτα περιπου τον προϊον (φακος φωτογραφικης μηχανης) τους πληρωσα και ολα καλα. για να γινει αυτο πρεπει ο αποστολεας να επισημανει οταν στελνει για τον ελεγχο απο τον αγοραστη. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παίρνει τηλέφωνο ο αγοραστής στο κούριερ της περιοχής του που θα γίνει εντολή, πχ γενική ταχυδρομική και λέει θέλω εντολή ααγοράς για το τάδε mp3 player πχ στο τάδε ποσό. Μόλις παρθεί η εντολή εσύ πας στο κατάστημα της περιοχής σου δίνεις το πακέτο και αφού δουν στον υπολογιστή τους ότι υπάρχει όντως η εντολή στο άλλο κατάστημα σου δίνουν τα λεφτά και παραλαμβάνουν το πακέτο για αποστολή. Μόλις φθάσει το πακέτο στο κατάστημα του αγοραστή , ο αγοραστής δίνει τα λεφτά του προϊόντος στο κατάστημα κούριερ και πληρώνει και τα μεταφορικά. Αν και νομίζω αντι για τηλέφωνο πάει αυτοπροσώπως στο κατάστημα να δώσει την εντολή. Καμία σχέση, τηλεφωνικά γίνονται όλα και από το σπίτι του ο καθένας. Χρεώνεται στον παραλήπτη και το κόστος της αγοράς που είναι κάπου 6 ευρώ.
redhotstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καμία σχέση, τηλεφωνικά γίνονται όλα και από το σπίτι του ο καθένας. Χρεώνεται στον παραλήπτη και το κόστος της αγοράς που είναι κάπου 6 ευρώ.Άλλο είπα μια πρόταση λάθος άλλο καμία σχέση. Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα. Έχω στείλει και λάβει δεκάδες πράγματα με εντολή αγοράς.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον Εχουν περασει περιπου 70 ημερολογιακες μερες απο 6 παραγγελιες μου απο banggood-alixpress (χωρις tracking ολες ειναι μικρες παραγγελιες) Οι κινεζοι μ εκαναν full refund αλλα επειδη μ εχουν σπασει τα νευρα εδω στα ελτα με "χαμενα" δεματα γιατι ρωτησα κ αλλα ατομα και εχουν "χαθει" και αλλα δεματακια σε αλλους τι μπορω να κανω; να πιασω προισταμενο; να κανω εγγραφως παραπονο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα