Προς το περιεχόμενο

nova και ποδοσφαιρο

Andy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιας και η νοβα εκοψε σχεδον ολο το αγγλικο ψαχνομαι να βαλω καμια αλλη καρτα για να βλεπω αγγλικο ισπανικο και γερμανικο!!πιστευετε αξιζει να βαλω οτεtv η εχετε υποψιν καμια καρτα σαν και αυτη που ανεφερα πιο πανω;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλατφόρμα που να έχει και 3 αυτά πρωταθλήματα δεν γνωρίζω(κρατάω μια πισινή για το canal+ αλλά δεν ξέρω ισπανικά).Αν είναι να κρατήσεις τη nova και να ψαχτείς σε άλλη πλατφόρμα για τα άλλα 2 τότε al jazeera ασυζητητί.

Πλατφόρμα που να έχει και 3 αυτά πρωταθλήματα δεν γνωρίζω(κρατάω μια πισινή για το canal+ αλλά δεν ξέρω ισπανικά).Αν είναι να κρατήσεις τη nova και να ψαχτείς σε άλλη πλατφόρμα για τα άλλα 2 τότε al jazeera ασυζητητί.

σκεφτομαι να παω στον οτε..που εχει ισπανικο ιταλικο και γερμανικο..η νοβα το γαμ*σε το αγγλικο..3 ματς θα δειχνει..και ειναι και πολυ φθηνοτερη η οτε τιβι

σκεφτομαι να παω στον οτε..που εχει ισπανικο ιταλικο και γερμανικο..η νοβα το γαμ*σε το αγγλικο..3 ματς θα δειχνει..και ειναι και πολυ φθηνοτερη η οτε τιβι

Εγώ έχω Otetv.Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα αθλητικά,όπως είπα και πριν al jazeera.προπληρώνεις μεν,μισή τιμή από τον Οτε δε.Αν όχι θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις μέσα στο φθινόπωρο που θα καταλήξει η premier league για την τριετία 2013-2016(εφόσον λες πως σε ενδιαφέρει).Πάντως από τον Οtetv είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το τι προσφέρει και την το μηνιαίο κόστος.Σίγουρα πάσχει σε θέματα ταινιών και είναι ένα μεγάλο μείον.

Εγώ έχω Otetv.Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα αθλητικά,όπως είπα και πριν al jazeera.προπληρώνεις μεν,μισή τιμή από τον Οτε δε.Αν όχι θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις μέσα στο φθινόπωρο που θα καταλήξει η premier league για την τριετία 2013-2016(εφόσον λες πως σε ενδιαφέρει).Πάντως από τον Οtetv είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με το τι προσφέρει και την το μηνιαίο κόστος.Σίγουρα πάσχει σε θέματα ταινιών και είναι ένα μεγάλο μείον.

σε θεμα ταινιων δεν με νοιαζει και τοσο..αν θελω κατι το κατεβαζω μεσω τορρεντ!

το al jazeera την περιγραφη την εχει στα αραβικα η στα αγγλικα?

λογικα θα καταληξει στην νοβα η πρεμιερ καθως αμα την χασει παει ακλαφτη..απλα το θεωρω κοροιδια να πληρωνει ενα 60αρι και να εχω μονο αγγλικο πρωταθλημα..ενω με οτε θα πληρωνω 30 τον μηνα και θα εχω ιταλικο-ισπανικο-γερμανικο

σε θεμα ταινιων δεν με νοιαζει και τοσο..αν θελω κατι το κατεβαζω μεσω τορρεντ!

το al jazeera την περιγραφη την εχει στα αραβικα η στα αγγλικα?

λογικα θα καταληξει στην νοβα η πρεμιερ καθως αμα την χασει παει ακλαφτη..απλα το θεωρω κοροιδια να πληρωνει ενα 60αρι και να εχω μονο αγγλικο πρωταθλημα..ενω με οτε θα πληρωνω 30 τον μηνα και θα εχω ιταλικο-ισπανικο-γερμανικο

Έχει αγγλική περιγραφή το al jazeera.Στη θέση σου αυτό θα έβαζα.

αν θες μόνο αθλητικά τότε σίγουρα δεν θα σε ικανοποιήσει μόνο μία κάρτα. το καλό με τη nova είναι ότι έχει πάρει τα καλά ματς (π.χ. champions league) και φυσικά έχει super league που όσο ναναι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.ενώ ο ote tv έχει κάποια ξένα πρωταθλήματα. το να βάλεις και τα 2 θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν ξέρω αν αντέχει η τσέπη σου.

μιας και η νοβα εκοψε σχεδον ολο το αγγλικο ψαχνομαι να βαλω καμια αλλη καρτα για να βλεπω αγγλικο ισπανικο και γερμανικο!!πιστευετε αξιζει να βαλω οτεtv η εχετε υποψιν καμια καρτα σαν και αυτη που ανεφερα πιο πανω;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Βασικά δεν έχει κόψει σχεδόν όλο το Αγγλικό δείχνει 3 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο αυτές που ορίζει η premier league από ότι διάβασα σε άλλο forum.

ισχύει!

Είναι καθαρά θέμα premier league που την έχει δει κάπως με τα θέματα πειρατείας.

Πάντως νομίζω καλύπτεται το κενό λόγω των 4-5 αγγλικών ομάδων που παίζουν στο CL οπότε γεμίζει από εκεί.

πολυ μουφα μου φαινεται το στορυ οτι και καλα λογω της pub στην αγγλια δεν δειχνει κανεναν αγωνα στις 5..αμα ειναι ετσι μονο το skysports θα πρεπε να το δειχνει..το τσουλου ειναι το μονο που εχει και ειναι ενδιαφερον αν και θα μπορω να το βλεπω απο το ιντερνετ μια χαρα

θα κρατησω και τον αλλον αποκωδικοποιητη που εχω και ισως βαλω το al jazeera!

εντάξει δεν ειναι η ίδια ποιότητα στο streaming. όπως και να έχει όμως,υπάρχει κι αυτή η προσφορά από τις ΠΑΕ που δίνουν τη συνδρομή της νόβα στη μισή τιμή. Το πήρε κανείς?

εντάξει δεν ειναι η ίδια ποιότητα στο streaming. όπως και να έχει όμως,υπάρχει κι αυτή η προσφορά από τις ΠΑΕ που δίνουν τη συνδρομή της νόβα στη μισή τιμή. Το πήρε κανείς?

δεν ειναι αλλα ειναι ειναι μεγαλη πουστια να πληρωνεις 60 ευρω για να βλεπεις πρεμιερ και μετα να σου λενε οτι δεν θα δειχνουμε τα ματς του σαββατου..τουλαχιστον ας χαμηλωναν την τιμη or something

Με τα μπιλετάκια της εφορίας να πληρώνονται δε νομίζω να βρεθούν πολλοί να σκάσουν καμία 300αριά ευρώ+κόστος εξοπλισμού-εγκατάστασης για να το βάλουν.Δυστυχώς αυτό το πακέτο είναι με προπληρωμή του χρόνου.

την έχω δει και εγώ αυτή τη προσφορά και μου έχει γυαλίσει το μάτι. και η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, και να μην είσαι γραμμένος στην ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...