savasga Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 το προβλημα ειναι το εξης; θελω να δημιουργησω με το nero7 ενα dvd με τραγουδια mp3 στην φαση που κανω add κι ενω εχω κανει add αρκετα κομματια ,για καποια μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα- it may be possible that the files can be added if a dedicated plug-in is installed- και δεν τα κανει add.......μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει; να σημειωσω οτι αυτο δεν συμβαινει παντα.......εχω γραψει ετσι παρα πολλα dvds...
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μήπως απλά έχει πρόβλημα με τα πολλά κενά,μην αναφέρω και τα ελληνικά;;Δοκίμασες να τα αλλάξεις όνομα σε κάτι απλό αγγλικό και να τα βάλεις σε απλό φάκελο;;π.χ. c:\music ;; Αν δεν φταίει αυτό τότε τρέξε το mediainfo σε αυτά που δεν τα δέχεται και δες διαφορές,ανέβασε και εδώ να δούμε και εμείς τι τρέχει.
deesnider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Αν δεν είχες βάλει screenshot, δε θα μπορούσα να φανταστώ τι φταίει. Τώρα όμως είναι προφανές: Στο μηχάνημά σου έχει εισχωρήσει ο ιός «tzimakos» ο οποίος, ως γνωστόν, εμποδίζει κάθε πρόγραμμα να δεχθεί τραγούδια του ακατονόμαστου... 1
savasga Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μήπως απλά έχει πρόβλημα με τα πολλά κενά,μην αναφέρω και τα ελληνικά;;Δοκίμασες να τα αλλάξεις όνομα σε κάτι απλό αγγλικό και να τα βάλεις σε απλό φάκελο;;π.χ. c:\music ;; Αν δεν φταίει αυτό τότε τρέξε το mediainfo σε αυτά που δεν τα δέχεται και δες διαφορές,ανέβασε και εδώ να δούμε και εμείς τι τρέχει. καταρχη να σέυχαριστησω για την απαντηση σουδοκιμασα αυτα που λες ( με αλλαγη τιτλου κλπ)και δεν αλλαξε τιποτα ετρεχα το media info και εβγαλε την παρακατω καταγραφη να σημειωσω οτι δεν μπορω να τα αναπαραγω ουτε στον window media player αλλα ουτε και στο vlc Αν δεν είχες βάλει screenshot, δε θα μπορούσα να φανταστώ τι φταίει. Τώρα όμως είναι προφανές: Στο μηχάνημά σου έχει εισχωρήσει ο ιός «tzimakos» ο οποίος, ως γνωστόν, εμποδίζει κάθε πρόγραμμα να δεχθεί τραγούδια του ακατονόμαστου... καποια αλλα ομως δεν εχουν προβλημα(του ντλαρα)
deesnider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Για να σοβαρευτώ λιγάκι: Από τη στιγμή που τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν αναπαράγονται καν, αυτό που μου φαίνεται λογικό, είναι να πρόκειται για προβληματικά αρχεία και να μη φταίει το nero.
savasga Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 η αναφορα του media info ειναι Για να σοβαρευτώ λιγάκι: Από τη στιγμή που τα συγκεκριμένα κομμάτια δεν αναπαράγονται καν, αυτό που μου φαίνεται λογικό, είναι να πρόκειται για προβληματικά αρχεία και να μη φταίει το nero. αν ειναι ετσι την πατησα εχω 4g φακελλους με τραγουδια που δεν μπορω να τα παιξω και να τα γραψω
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ναι,δεν τα βλέπει σαν μουσική,πάνε και μια στης επιλογές από το mediainfo view->text για να έχουμε ποιο ολοκληρωμένη άποψη,μπορείς απλά να κάνεις copy/paste δεν χρειάζεται αν πάρεις φώτο.
savasga Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ναι,δεν τα βλέπει σαν μουσική,πάνε και μια στης επιλογές από το mediainfo view->text για να έχουμε ποιο ολοκληρωμένη άποψη,μπορείς απλά να κάνεις copy/paste δεν χρειάζεται αν πάρεις φώτο. Πλήρες όνομα : C:\Users\User\Desktop\Νέος φάκελος\Νέος φάκελος\ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - καλημερα κυρα λυδια\ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΛΥΔΙΑ_01.MP3 Μέγεθος αρχείου : 5,42 MiB αυτα εχει μονο
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ε, τα βλέπει απλά σαν αρχεία, δεν έχουν τίποτα μέσα τους, αυτό μπορεί να προκλήθηκε και από ιό η κάποιο κόλλημα του λειτουργικού ή του σκληρού.
savasga Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ε, τα βλέπει απλά σαν αρχεία, δεν έχουν τίποτα μέσα τους, αυτό μπορεί να προκλήθηκε και από ιό η κάποιο κόλλημα του λειτουργικού ή του σκληρού. το πιθανοτερο απο τον εξωτερικο σκληρο η λυση; να τα ξαναψαξω και να τα ξανακατεβασω;
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 να τα ξαναψαξω και να τα ξανακατεβασω; Δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα