GeoMix Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θα ανταλλαξω το s.e live with walkman με iphone 3G θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει. Θελω συντομα τις γνωμες σας γιατι πρεπει να αποφασισω μεχρι αυριο. Απο οσο εχω διαβασει δεν ειναι γρηγορο αλλα αυτο ειναι σχετικο. Εγω πχ το θελω για τραγουδια-internet-μηνυματα-τηλεφωνα-παιχνιδια. Ποσο αργο ειναι δηλαδη? διαβασα παλιες δημοσιευεσεις που ελεγαν διαφορες αναμεσα με 3gs και 3g ειναι μεγαλες για αυτα που με ενδιαφερουν και σας ειπα παραπανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
evoracing Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κοίταξε για τραγούδια-internet-μηνυματα-τηλέφωνα το έχεις άνετα για παιχνίδια ώμος όπως Infinity Blade, CSRacing, Real Racing(αυτό μπορεί να παίζει) που είναι βαριά παιχνίδια κάποια μπορεί να ανοίγουν και μετά να σου κλίνουν από θερμοκρασία (το παιχνίδι) και αλλά δεν θα ανοίγουν καν. Εγώ πάντως πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω. Send from my iPod touch using Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ενα ipod touch 2g που εχω, που νομιζω εχουν ιδιο hardware πλεον ειναι αργο, τοσο σε σχεση με το iphone 4-4s που εχω δουλεψει, οσο και με το ιδιο το ipod touch οταν φορουσε ios3 -4, τωρα φορα την τελευταια επισημη που πηρε, 4.3.1 ή κατι τετοιο. βεβαια σε σχεση με αυτο που εχεις δεν ξερω.. επισης η μπαταρια του μετα απο τοσα χρονια παιζει να ναι χαλια
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μπαταρια μετα απο 4ετια θέλει αλλαγμα στο 3g Επίσης πολυ αργό λογισμικό σε σχέση με ένα Νεο κινητο Τέλος δεν αξίζει να δώσεις κινητο νέας τεχνολογίας για κάτι που είναι τουλάχιστον 4ετιας και πίστεψε με θα σου βγάλει και αλλα προβλήματα και θα το μετανιωσεις γιατι είχα δυο τέτοια και τα δυο άχρηστα. Τώρα με το 4 είμαι κόμπλε. Χίλιες φορές σε 3gs Sent from my iPhone using Insomnia
akilleas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ως κάτοχος 3G σου λέω και εγώ ότι το κινητό είναι μόνο για internet, κάνα πολύ απλό η παλιό παιχνιδάκι email και πολύ λίγα ακόμη ψιλά. Μακριά.
love u short time Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Εμένα το 3GS πάντως γαμεί και δέρνει μόνο πρόβλημα η μπαταρία φορα έκδοση 5.1.1 το μόνο πρόβλημα η μπαταρία τώρα δε νομίζω να έχουν μεγάλη διάφορα απο το 3g το 16βαλβιδο αν κ εμένα είναι 32 Sent from my iPhone using Insomnia
nik1992 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το 3G δεν αξιζει.. το εχω και εγω, για ιντερνετ email ειναι σχετικα οκ, για παιχνιδια το ξεχνας.. πολλες φορες κολαει ακομα και σε εφαρμογες οπως facebook, navv gps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα