Candlemass Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή δυστυχώς. Με χαλάει κι εμένα, γιατί όταν κάθομαι στο PC του σπιτιού, χρησιμοποιώ Thunderbird και γίνεται ένα χάος γιατί δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να μαζεύονται όλα τα e-mails με κοινό subject και αποστολέα σε ένα group (όπως κάνει π.χ. το web interface του Gmail). Τα φίλτρα του TB δεν τα έχεις δοκιμάσει (tools > message filters); Κάνουν πολύ καλή δουλειά, μέχρι που μπορούν να διαγράφουν αυτόματα τα emails που περιέχουν κείμενο του στύλ "έχει 0 νέα μηνύματα" από συγκεκριμένο αποστολέα ή με συγκεκριμένο subject για παράδειγμα...
PCharon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Χμμ, έχουν περάσει κοντά δέκα μέρες που άνοιξα το θέμα και ενημερωτικό email με τα νέα θέματα στις κατηγορίες forum που έχω συνδρομή ΔΕ μου ήρθε. Μόνο ενημερώσεις για νέα μηνύματα σε θέματα που έχω συνδρομή και για ΠΜ. Οι συνδρομές είναι τσεκαρισμένες κι επίσης η μέθοδος ειδοποίησης είναι email στις ρυθμίσεις για όλα. Στο «Περιεχόμενο που έχω συνδρομή» η ρύθμιση σε όλες τις συδρομές Forums είναι «Αποστολή εβδομαδιαίας σύνοψης». Δυστυχώς δε μπαίνω καθημερινά και χωρίς συγκεντρωτικό ενημερωτικό νέων θεμάτων θα χάνω τα τεκταινόμενα του φόρουμ (ήδη έχω αποκοπεί εδώ και 20 μέρες για πρώτη φορά από το 2008 που γράφτηκα) κι ανοίγοντας μόνος μου τα subforum να ελέγξω είναι κουραστικό, άντε να ελέγξω τις ειδήσεις μόνο. Το χάνουμε το κορμί πατριώτηηηη...
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Έριξα μια ματιά στις ρυθμίσεις σου όσον αφορά τα notifications και δε βλέπω κάτι λάθος. Τσέκαρες μήπως: 1. Τα e-mails καταλήγουν σε spam folder του mail provider σου; 2. Όταν όρισες τη συνδρομή σε ολόκληρο subforum, δεν επέλεξες εβδομαδιαία ειδοποίηση αλλά κάτι άλλο; Για δοκίμασε να τις αφαιρέσεις μία-μία και να τις ξαναπροσθέσεις Αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρόκειται για bug του συστήματος. Θα ενημερώσω σχετικά τον administrator να το δούμε. Μέχρι τότε, προτείνω να χρησιμοποιείς τα per forum RSS feeds που έχει το Insomnia για να μένεις ενήμερος για νέα θέματα. Τουλάχιστον αυτά δουλεύουν αξιόπιστα, εδώ και πάρα πολύ καιρό που τα χρησιμοποιώ. :-/
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα η αλλαγη στα αγγλικα σε διαφορα μικρα πραγματα (πχ αντι posted today για σημερα) ειναι απο τις αλλαγες στο φορουμ ή απο κατι που ισως πειραξα?
Hal9000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα η αλλαγη στα αγγλικα σε διαφορα μικρα πραγματα (πχ αντι posted today για σημερα) ειναι απο τις αλλαγες στο φορουμ ή απο κατι που ισως πειραξα? Ελληνικά είναι η προκαθορισμένη γλώσσα στο site. Στο άλλαξα οπότε πρέπει να τα βλέπεις τώρα στα ελληνικά.
PCharon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 1. Τα e-mails καταλήγουν σε spam folder του mail provider σου; 2. Όταν όρισες τη συνδρομή σε ολόκληρο subforum, δεν επέλεξες εβδομαδιαία ειδοποίηση αλλά κάτι άλλο; Για δοκίμασε να τις αφαιρέσεις μία-μία και να τις ξαναπροσθέσεις 1. Ναι δε βρήκα τίποτα στα spam (Gmail). 2. Η ειδοποίηση ήταν από πριν αλλάξει το φορουμ στο «Άμεση» και μετά όπως είπα παραπάνω πήγα στο «Περιεχόμενο που έχω συνδρομή» και με το κουμπάκι που έχει το έκανα για όλα «Αποστολή εβδομαδιαίας σύνοψης». Επίσης τη προηγούμενη που άνοιξα το θέμα και παίξαμε (χα) θυμάμαι τουλάχιστον σε ένα subforum έπαιξα και το έκανα με το κουμπάκι ακύρωση συνδρομής και μετά πάλι συνδρομή (άρα και με αυτό έπαιξα). Σημείωση, νομίζω πως όσο η ειδοποίηση ήταν στο άμεση (αυτό το άφησα για λίγο) μου ήρθαν κανά δυο ειδοποιήσεις στο μέιλ για νέα θέματα, μετά το άλλαξα στην εβδομαδιαία και αυτό «φαίνεται να» μη δούλεψε. Αν έχετε κανά ψευτολογαριασμό δοκιμάστε ίδια ρύθμιση να επιβεβαιώσετε αν είναι. προτείνω να χρησιμοποιείς τα per forum RSS feeds που έχει το Insomnia για να μένεις ενήμερος για νέα θέματα. Δε τα είχα προσέξει! Αυτό θα κάνω τώρα αμέσως να δω πως θα μου πάει. Το μειονέκτημα των RSS είναι πως πρέπει να έχεις συνεχόμενο έλεγχο με online εφαρμογούλα.
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ελληνικά είναι η προκαθορισμένη γλώσσα στο site. Στο άλλαξα οπότε πρέπει να τα βλέπεις τώρα στα ελληνικά. Ναι,εχει αλλαξει τωρα.Σ'ευχαριστω πολυ!
Nikosgiann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 να ρωτησω κ γω, παλια εβλεπες τα συνολικα ποστς σου και αυτα που εχεις-μπλα μπλα τωρα βλεπεις μονο αυτα που ειναι -μπλα μπλα μπορω αν δω καπου τα συνολικα μου ποστ..θελω στα 2000 να βγω να το γιορτασω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 nope, δυστυχώς χάσαμε αυτό το feature
Jokllos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Κατεβασα το φιρεφοξ και μολις μπηκα στην πρωτη ιστοσελιδα γυρισα πισω στην αρχικη του μοζιλλα. Πατησα διπλο κλικ στην αναζητηση και μου βγηκε η ιστοσελιδα που μπηκα πριν . Πως την σβηνω?? Μεχρι και reset εκανα αλλα τιποτα. Κολημενη εκει ειναι. Οταν παταω double κλικ αναζητηση μου βγενει απο κατω. Τι κανω??
sistah Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Για να μην κανω νεο θεμα. Εχω σκαλωσει σε κατι: οταν κανω copy ενα κειμενο απο αλλο site το οποιο εχει διαφορετικη γραμματοσειρα ή/και αλλο χρωμα (μπλε π.χ) μου το κανει paste αυτουσιο. π.χ Five Best Desktop Computer Speakers και συνεχιζει το παρτυ της γραμματοσειρας. Στο παραπανω paste εγω ηθελα μονο την προταση, ουτε το bold ουτε το λινκ. Πως μπορω να το αποτρεψω ή τελος παντων ποια ειναι η default γραμματοσειρα/μεγεθος του insomnia για να το αλλαζω εστω manual?
sistah Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Και μετα κραζω τους αλλους που δεν κανουν search... Shame on me. Ευχαριστω
PCharon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Θαύμα, θαύμα! Αυτή την εβδομάδα, ύστερα από όλο αυτό το καιρό που πέρασε χωρίς να λειτουργεί και χωρίς να πειράξω τίποτα απολύτως στις ρυθμίσεις μου, μου ήρθαν για πρώτη φορά αρκετές εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τις υποκατηγορίες του φόρουμ όπου έχω συνδρομή. Πώς κι έτσι! Μας κάνει δώρα μάλλον λόγω Χριστουγέννων κτλ.
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 πως "σπαω" μια παραθεση? γινεται στο κουτακι που γραφω την απαντηση να βλεπω μονο γραμματα (πχ. αντι για τα γραφικα που θα εμφανιστουν μετα την επικυρωση της απαντησης)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα