Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

γνωρίζει κανένας τι γίνεται στην Ελλάδα με τις προβληματικές μητρικές της Gigabyte που φέρουν το chipset της intel που παρουσίασε πρόβλημα στις SATA II πόρτες;

Αναφέρομαι στην εξής ανακοίνωση που έβγαλε η Gigabyte: http://www.gigabyte.com.gr/media/1695 πριν από κανένα χρόνο.

Έκανα και εγγραφή στην ιστοσελίδα τους, ενημέρωσα και τον προμηθευτή μου για την ανακοίνωση αλλά αυτοί δεν είχαν ιδέα. Το θέμα είναι ότι τώρα το mobo μου άρχισε να μην αναγνωρίζει οτιδήποτε ήταν συνδεδεμένο σε SATA II πόρτα. Λειτουργούν μόνο οι δύο SATA III πόρτες, αλλά δεν μου φτάνουν αυτές.

Ξέρει κανένας τι γίνεται τώρα; Η Gigabyte στην Ελλάδα δεν δίνει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας και η online υποστήριξη περνάει από το global site. Τους έστειλα και μήνυμα μέσω facebook αλλά ακόμα.

Έχει πάρει κανείς την κάρτα με το πρόγραμμα αντικατάστασης που ανακοίνωσαν πριν από ένα χρόνο;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το να μην ήξερε ο "προμηθευτής" σου για την ανακληση όλων των πρώτων προβληματικών μητρικών 1155 απλα δεν παίζει... ειχε βουήξει ο τοπος τοτε και ολες οι εταιριες είχαν δώσει οδηγίες στου προμηθευτές για αντικατασταση...

Οποτε ή στο έπαιζε τρελιτσα ή ήταν εκτός τόπου και χρόνου....

Εσυ αυτο που έχεις να κανεις είναι να πας στον προμηθευτή σου να απαιτήσεις με καθε τρόπο αλλαγη της μητρικής που έτσι και αλλιως επρεπε να έχει γίνει εξαρχης!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Προς ενημέρωση όλων όσων έχουν το ίδιο πρόβλημα, τελικά μου αντικαταστήσανε την κάρτα με μία καινούργια που έφερε το νέο chipset το οποίο δεν παρουσιάζει τη πρόβλημα με τις sata 2 πόρτες.

Ο προμηθευτής ήταν το eshop.gr και οφείλω να ομολογήσω ότι η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Μέσα σε μία εβδομάδα από την ημέρα που επικοινώνησα μαζί τους μου έστειλαν την κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...