xrit86 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 γεια σας , εβαλα ανα προγραμματακι χθες για να καθαρισει τον υπολογιστη ( error repair professional λεγεται ) και στο τελειωμα του μου εκανε μπαχαλο τον υολογιστη. το πισι εχει επανω τα windows 7 64bit . και συμβαινει το εξης πχ . παω να ανοιξω ενα αρχειο μτορρεντ και δεν μου βγαζει το default προγραμμα , παω να επιλεξω απο τη λιστα που βγαζει για ανοιγμα με αλλα δεν ακουει τπτ .. κανει τα δικα του πχ θελει να ανοξει ενα αρχειο με το gοogle chrome και παει και το ανοιγει με το word... --παω να κανω back up σε restore point , αλλα το πιο προσφατο μου βγαζει το χθεσινο ... τι να φταιει?
Jason 93 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Για ιος μου φαινεται. Κανε scan σε safe mode με μερικα απο τα ποιο γνωστα προγραμματα η δοκιμασε ποιο παλιο restore point.
xrit86 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εκανα σαρωση με το panda antivirus και δεν εγινε κατι να παω για φορματ ή να δοκιμασω κατι αλλο ?
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μόνο το panda δεν φτάνει, άσε που δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο av στην αγορά. Σκανάρισε και με malwarebytes antimalware. Πάντως αυτή η μανία με τα προγράμματα καθαρισμού που έχει ο κόσμος συνήθως καταλήγει σε τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις και σε φορμάτ. Το ότι δεν βρίσκεις προηγούμενο σημείο επαναφοράς ίσως να είναι επειδή το πρόγραμμα σου καθάρισε όλα τα restore points εκτός από το τελευταίο.
xrit86 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 dikio Μόνο το panda δεν φτάνει, άσε που δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο av στην αγορά. Σκανάρισε και με malwarebytes antimalware. Πάντως αυτή η μανία με τα προγράμματα καθαρισμού που έχει ο κόσμος συνήθως καταλήγει σε τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις και σε φορμάτ. Το ότι δεν βρίσκεις προηγούμενο σημείο επαναφοράς ίσως να είναι επειδή το πρόγραμμα σου καθάρισε όλα τα restore points εκτός από το τελευταίο. δικιο εχεις φιλε μου , τλκ εκανα φορματ και απο δω και περα ελπιζω να μην ξανα συμβει κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα