neggo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Χαιρετώ, Όταν ξεκινάω το google chrome, πριν ανοίξει μου βγάζει το κάτωθι: Πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Είναι γενικό πρόβλημα σε όσους είχαν βάλει Google account στον chrome
neggo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δηλ. είναι πρόβλημα της ίδιας της google που προέκυψε πρόσφατα, και πρόκειται να λυθεί?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δηλαδη πως θα λυση η google το συγκεκριμένο προβλημα, Eγω πιστευω οτι το προβλημα του ειναι στο υπολογιστη, φιλε φτιαξε ενα νεο προφιλ και κατι αλλο μήπως τελευταία πείραξες κατι στα δικαιώματα των windows http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=142059
neggo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Το έκανα, αλλά μόλις πήγα να κάνω μετονομασία απο defalut σε Backup default μου έβγαλε το παρακάτω και δεν έχω τίποτα άλλο ανοιχτό:
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στο ''background'' και χρησιμοποιεί Chrome; Επίσης κλείσε τον File explorer
neggo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Το file explorer ποιο είναι? Πάντως πήγα στις ρυθμίσεις του google chrome και δημιούργησα νέο χρήστη και έτσι λύθηκε το πρόβλημα.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Εχεις πρόβλημα με τα δικαιώματα του χρήστη σου στα windows
neggo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι έχω. Αυτο τι πρόβλημα δημιουργεί δηλ?
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι έχω. Αυτο τι πρόβλημα δημιουργεί δηλ? To πρόγραμμα δεν μπορεί να γράψει και να τροποποιήσει τα λειτουργικά του αρχεία
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Υπάρχει λύση? Τι να σου πω τωρα; Πρεπει να δεις τι έχεις πειράξει απο τα δικαιώματα. Αν δεν δεις αποτέλεσμα και εχεις και αλλα προβλήματα εκτος του chrome τοτε φτιάξε εναν νεο χρήστη και χρησιμοποίησε αυτον απο εδω και πέρα Αν δεν εχεις αλλα προβλήματα παρα μονο του chrome τοτε χρησιμοποίησε αλλο browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα