Lolen21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 λοιπόν για να μην λέμε ότι θέλουμε άμα είδες έχω κάνει ένα θέμα με "τίτλο υπερβολικά αργό pc" θα πήγαινα σε άλλη μητρική μήπως αυτή είναι ελαττωματική κατάλαβες? gt σε σύγκριση με αλλα pc που είναι low budget τρέχουν καλύτερα.τα παιδιά μου είπαν να πάρω ssd και θα λυθεί το πρόβλημα. την 7850 την πείρα και ντούκου κιόλας και άμα έχω η δεν έχω λεφτά δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ok? μπορεί να έχω λεφτά και να τα δίνω με δόσεις τι σε νοιάζει εσένα dld? άντε ειρωνεία και εξυπνάδα αυτό μας μάρανε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μην το κουράζεις άλλο, κρίμα είναι. Όσο γράφεις, τόσο χειρότερα τα κάνεις. 1
haris013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 θα κανω τον κοπο και θα απαντησω ακομα μια φορα λεγοντας οτι το feeling οτι ενας υπολογιστης ειναι αργος δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τη μητρικη.. επισης εχεις αποκλεισει διαφορα αλλα hw parts οπως σκληρο κλπ? ακομα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καν το θεμα προβληματικο hardware! πως λοιπον κατελειξες στο συμπερασμα οτι φταιει η μητρικη για το προβλημα που αντιμετωπιζεις. σαφως και ειναι δικα σου τα λεφτα και τα διαχειριζεσε οπως θες αλλα μην ερθεις και αρχιζεις να γραφεις ποσο μουφα ειναι η νεα μητρικη που αγωρες επειδη δεν λυθηκε το προβλημα σου.τετοια θεματα θελουν υπομονη αλλιως ολοι με το παραμικρο προβλημα θα αγωραζαμε νεο pc. τελος διευκρινησε περισοτερο το προβλημα σου ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε καλυτερα,ειδα οτι συγκρινες το pc σου με εναν P4 και εγραψες οτι ειναι και ποιο αργος.σε ρωταω λοιπον ποιο αργος σε τι πραγμα? αργος στο να κανει καποια επεξεργασια,αργος στο να ανοιγει προγραμματα,αργος σε τι ακριβως? στο bootαρισμα? γενικα να θυμασε οτι αποκλεις τα παντα πριν πας σε καποια αγωρα οταν αντιμετωπιζεις ενα προβλημα. δεν ειναι λυση να περνεις παρτς στην τυχη μεχρι να λυθει.
Lolen21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μην το κουράζεις άλλο, κρίμα είναι. Όσο γράφεις, τόσο χειρότερα τα κάνεις. καλά ok ότι πεις οι ξερόλες αυτό το κακό έχουν ότι μόλις τους πεις κάτι έχουν όλη την ώρα αντιρρήσεις θα κανω τον κοπο και θα απαντησω ακομα μια φορα λεγοντας οτι το feeling οτι ενας υπολογιστης ειναι αργος δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τη μητρικη.. επισης εχεις αποκλεισει διαφορα αλλα hw parts οπως σκληρο κλπ? ακομα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καν το θεμα προβληματικο hardware! πως λοιπον κατελειξες στο συμπερασμα οτι φταιει η μητρικη για το προβλημα που αντιμετωπιζεις. σαφως και ειναι δικα σου τα λεφτα και τα διαχειριζεσε οπως θες αλλα μην ερθεις και αρχιζεις να γραφεις ποσο μουφα ειναι η νεα μητρικη που αγωρες επειδη δεν λυθηκε το προβλημα σου.τετοια θεματα θελουν υπομονη αλλιως ολοι με το παραμικρο προβλημα θα αγωραζαμε νεο pc. τελος διευκρινησε περισοτερο το προβλημα σου ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε καλυτερα,ειδα οτι συγκρινες το pc σου με εναν P4 και εγραψες οτι ειναι και ποιο αργος.σε ρωταω λοιπον ποιο αργος σε τι πραγμα? αργος στο να κανει καποια επεξεργασια,αργος στο να ανοιγει προγραμματα,αργος σε τι ακριβως? στο bootαρισμα? γενικα να θυμασε οτι αποκλεις τα παντα πριν πας σε καποια αγωρα οταν αντιμετωπιζεις ενα προβλημα. δεν ειναι λυση να περνεις παρτς στην τυχη μεχρι να λυθει. hari έχω ανοίξει θέμα και γράφω ακριβώς που αργεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα