panos2171 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Σήμερα το πρωί καθώς άνοιξα το ρουτερ η λυχνία ενεργοποίησης και συγχρονισμού ήταν κόκκινες ενώ οι 2 λυχνίες που μοιάζουν με υδρόγειο και οι 2 με ακουστικό τηλεφώνου συνεχώς αναμμένες πράσινες χωρίς να υπάρχει συσκευή επάνω και φυσικά σύνδεση στο pc δεν υπήρχε. Δοκίμασα να το κάνω ρεσετ αλλά δεν αντιδρούσε, το έβγαλα και τελείως από τα την πρίζα αλλά τα ίδια. Θέμα με τη σύνδεση δεν υπάρχει καθώς είμαι τώρα με άλλο ρουτερ. Τι μπορεί να φταίει??
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 αν το κανεις hard reset με το κουμπακι απο πισω και δεν αλλαζει τιποτα μαλλον η μετασχηματιστης τα εχει παιξει η το ρουτερ.
panos2171 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Πφφφ.... Στις 11/3/2011 μου το δωσαν. Ισχύει ακόμα η εγγύηση??
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 κανονικα υποτιθεται 2 χρονια εγγυηση.τωρα δεν ξερω αν δινουν 2 η ενα.επισης κανονικα επειδη παιζει και η τηλεφωνια σου εκει και χωρις παρομοιο ρουτερ δεν γινεται να παιξει κανονικα δεν πρεπει να πληρωσεις τιποτα.οποτε καλεσε τους πεστους το προβλημα που εχεις και ρωτησε τι γινεται.κανονικα πρεπει να σου δωσουν αλλο δωρεαν εφοσον δεν μπορεις να βαλεις εσυ ενα οποιοδηποτε του εμποριου και πρεπει να βαλεις δικο τους.τωρα να σου χρεωσουν το δικο τους απλα ελεος.αν βαλεις αλλο ρουτερ εμποριου δεν θα εχεις τηλεφωνο
panos2171 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moυ το αντικατέστησαν με ένα ίδιο αλλά με λογότυπο ADB.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ενταξει στην πραξη το ιδιο ρουτερ.ελπιζω αυτο να παιζει οκ και να μην στο χρεωσαν
panos2171 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Mέχρι στιγμής λειτουργεί. Όχι δε μου χρέωσαν τίποτα!
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 μια χαρα.ναι θα ηταν λιγο παρανοια να σε χρεωναν οταν εχεις voip και δεν γινεται χωρις δικο τους ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα