Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.Λατρεύω το Android και θα ήθελα να μάθω σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών.Από που να ξεκινήσω?Έχετε υπόψιν κάποιο Link από Sites.Και τέλος τι χρειάζεται να ξέρω?Ευχαριστώ και συγνώμη αν έγινα κουραστικός.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.makeuseof.com/tag/write-google-android-application/ και εδώ το hello world και πως να στήσεις προγράμματα που θα χρειαστείς!

Υπάρχει αντίστοιχο tutorial στο link του επίσημου site του android, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται συνεχώς.

(σε αντίθεση με αυτό που έδωσες όπου είναι παλιό...)

Δημοσ.

Θα χρειαστείς java, ελάχιστη xml και γενικές γνώσεις σε object-oriented και event-oriented προγραμματισμό.

Κατέβασε το eclipse και το SDK του android.

Ξεκίνα τα turorials στο youtube.

Δημοσ.

Θα χρειαστείς java, ελάχιστη xml και γενικές γνώσεις σε object-oriented και event-oriented προγραμματισμό.

Κατέβασε το eclipse και το SDK του android.

Ξεκίνα τα turorials στο youtube.

..θα πρέπει επίσης να συνηθίσει στην χρήση ασύγχρονων μεθόδων προγραμματισμού (βλ. AsyncTask κ.α.)

Δημοσ.

Να προσθέσω και εγώ πως σε αυτου του είδους τις εφαρμογες, ειναι σημαντικο να είσαι εξοικειωμενος από νωρίς με το Link.png Site: lifecycle τους (η εφαρμογη αλλαζει κατασταση ολη την ώρα, καποιος θα παρει τηλ, η μπαταρια θα πεσει, καποια αλλη εφαρμογη θα ενεργοποιηθει, ο χρηστης θα θελει να τσεκαρει εμαιλ κτλ κτλ κτλ)

Δημοσ.

Όπα παιδιά ζαλίστηκα!Έχω απλά γνώσεις Java και τίποτα παραπάνω.Το Android SDK το έχω αλλά πια έκδοση Eclipse να κατεβάσω?Επίσης υπάρχουν καθόλου Ελληνικά Tutorials!!!!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπέρα πρωτα απο ολα

θελοντας και εγω να ξεκινήσω εχω μερικές απορίες

πρωτον ) με την XML σχεδιάζουμε τα meny .. δηλαδή ο σχεδιασμός menu γίνεται σαν να σχεδιάζεις μια ιστοσελίδα η με καπιο αλλο τρόπο?

και επισης ,,.. υπαρχει κανενας ελληνικός οδηγος που να σε ξεκινάει απο την αρχη και να σε πάει σε ενα ικανοποιητικό επιπεσδο??

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...