ppetraka Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 1- gigabit δίκτυο 2- pc για nas/samba/server whatever, κατεβαστίρι κλπ 3- htpc (win/linux) με media center πχ xbmc or 3- out of box ένας καλός με συνεχή υποστήριξη media player που αγγίζουν και ξεπερνάνε την τιμή του htpc άρα προτιμώ htpc το δυο και τρία μπορεί να είναι και ένα καλησπέρα επιτρέψτε μου μια συνδρομή, 1- gigabit δίκτυο (συμφωνώ οπωσδήποτε ) 2- pc για nas/samba/server (το εχω στήσει με ubuntu server και webmin gui κάνεις τα πάντα για τη διαχείρηση του server ειναι τρομερό) 3- htpc (win/linux) με media center πχ xbmc (είχα φτιάξει στην αρχή ένα σύστημα HTPC, σε πλατφορμα ION με me atom hdmi έξοδο κλπ και είχα δοκιμάσει winxp και xmbc αλλά μου είχε βγάλει την πίστη με τους codecs ,το έχω και κάθεται ,πήρα ένα wd media player live με net support και βρήκα την υγεία μου.βλέπω τα πάντα απο matroska μέχρι και foto μόνο blue ray δεν μπορώ να δώ αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι αφού μου έκατσε δωρεά(ν) το Core i5, και θα χρησιμοποιήσω το παλιό (της υπογραφής μου) για να παίξω και να μάθω linux κι έχει ήδη επάνω όλους τους δίσκους με τις ταινίες, είπα να το χρησιμοποιήσω σαν NAS και να στριμάρω στην τηλεόραση μέσω των Win 8. Κατέβασα το Wild Media Server, πολύ καλό πρόγραμμα, το αναγνώρισε η LED μου αμέσως, και πάνω απ΄ όλα έπαιξε με τη μία και υπότιτλους. Το αγόρασα σε full έκδοση στα 11 ευρώ περίπου. Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα το στήσω και μετά πρέπει να στήσω σωστά και το παλιό υπολογιστή με ένα μικρό δίσκο για να περάσω το FreeNAS. Από ό,τι είδα πάντως, δεν υπάρχουν προβλήματα ταχύτητας και δεν ξέρω αν το δίκτυο είναι απ' άκρη σ' άκρη χιλιάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα