Προς το περιεχόμενο

Seagate Barracuda 7200 500 GB 39,47 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εδω σας εχω...:

http://www.insomnia.gr/topic/443029-seagate-barracuda-720012-750gb-4814-e-%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83/page__hl__500gb

καλο θα ηταν να μην ξαναλεμε τα ιδια κ τα ιδια, ας κλειδωθει και το παρον νημα.

Δημοσ.

Όχι €39,47, ούτε ...€3,947 για shitgate, όποιος κι αν είναι! Χίλιες φορές να τα έχω σε 5ευρα και να ανάψω μ' αυτά το τσιγάρο μου...7,894 φορές!

Δημοσ.

Όχι €39,47, ούτε ...€3,947 για shitgate, όποιος κι αν είναι! Χίλιες φορές να τα έχω σε 5ευρα και να ανάψω μ' αυτά το τσιγάρο μου...7,894 φορές!

Τελικα τον παραγγειλα και σημερα τον παρελαβα.Σαν αποθηκη ελπιζω να μην εχω προβληματα.

Δημοσ.

και εμενα περιμενει στη Speedex και το σκεφτομαι αν θα παω να τον παραλαβω ...αλλα λογικα θα παω μιας και θελω να φτιαξω ενα νεο συστηματακι για εναν φιλο !!!

Ευχαριστω το φιλο που ανοιξε το θεμα !!!

Δημοσ.

Repaired με πορτοκαλί αυτοκόλλητο.. εγώ τους έστειλα πίσω.. Πείτε το και αυτό,αλλιώς είναι παραπληροφόρηση..

Όχι ότι έχουν κάτι οι δίσκοι αλλά όταν πουλάμε καινούριους καλό θα είναι να είναι κιόλας..

• Like 2
Δημοσ.

Repaired με πορτοκαλί αυτοκόλλητο.. εγώ τους έστειλα πίσω.. Πείτε το και αυτό,αλλιώς είναι παραπληροφόρηση..

Όχι ότι έχουν κάτι οι δίσκοι αλλά όταν πουλάμε καινούριους καλό θα είναι να είναι κιόλας..

μαλιστα μας εκανες τη καρδια περιβολι τωρα .... χαχαχαχα οταν τους καλεσες ποια ηταν η δικαιολογια τους ?

Ο δικος μου ειναι ακομα στη κουριερ ....

Δημοσ.

μαλιστα μας εκανες τη καρδια περιβολι τωρα .... χαχαχαχα οταν τους καλεσες ποια ηταν η δικαιολογια τους ?

Ο δικος μου ειναι ακομα στη κουριερ ....

Ότι συγνώμη έγινε λάθος ότι λένε πάντα και ότι δεν έχουν διαθέσιμο καινούριο,αλλά απ'οτι βλέπεις τα λάθη επαναλαμβάνονται εσκεμμένα.. όπου περάσει πέρασε.. και άμα τον ανοίξεις κιόλας την πάτησες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...