Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα παιδες,

Να σας εξηγησω λιγο την κατασταση. Εχω ενα PC στο οποιο εχω εγκατεστημενη SQL Server και εχω μεσα μια βάση δεδομένων. Εφτιαξα ενα προγραματακι σε c# οπου συνδεεται με την βάση και εμφανίζει τα δεδομένα και τα τροποποιει και τρέχει μια χαρά κανονικα.

Αυτο το PC ειναι συνδενδεμενο σε ενσυρματο δικτυο με ενα αλλο PC και αναρωτιομουν πως θα μπορουσα να τρέξω αυτο το προγραμματακι απο το δευτερο PC αλλα εχοντας συνδεθει στην SQL του πρωτου PC.

Έκανα μια προσπαθεια και έβαλα το προγραμματακι σε ενα φακελο που τον βλέπει και το δεύτερο PC και το ετρεξε ετσι αλλα δεν καταφερα να συνδεθω στην βάση γιατι εχω την εντυπωση πως εψαχνε για τοπική βάση και οχι για αυτη που ηταν στο πρωτο PC.

Σκοπος ειναι ο χρήστης του δεύτερου PC να εκτελει το προγραμμα οντας συνδενδεμενος με την βάση του πρωτου PC χωρις να χρειαστει να μπει να στο πρώτο PC με remote desktop ή δεν ξερω και εγω με τι.

Έχετε καμια ιδέα?

Thanks in advance

Ακυρο παιδες, Το καταφερα τελικα. Είχα κανει "λαθος" την SQLConnection στο προγραμματακι μου με συνεπεια να δέχεται μόνο το πρωτο PC, έκανα την αλλαγη και καταφερα να συνδεθω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...