kirileman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 H Samsung σκοπεύει να "συμμορφώσει" το design των συσκευών της και ταυτόχρονα σκέφτεται να αφήσει το Android δια παντός;
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Πολλές φήμες κυκλοφορούν, νωρίς είναι για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Nomedor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ναι αμέ, η samsung θα παρατήσει το νούμερο ένα mon€y maker στα κινητά Ονειρώξεις http://www.youtube.com/watch?v=omzKvrZhY-o
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 και ταυτόχρονα σκέφτεται να αφήσει το Android δια παντός; Που ακριβώς το γραφει αυτό; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν "μειώσει πολύ την εξάρτησή της από το Android", σύμφωνα με το λινκ της προηγούμενης σελίδας, τότε τι έχουμε; Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να εννοεί ο ποιητής.
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν "μειώσει πολύ την εξάρτησή της από το Android"' date=' σύμφωνα με το λινκ της προηγούμενης σελίδας, τότε τι έχουμε; Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να εννοεί ο ποιητής.[/quote'] Όταν παράγει win tablet και smartphone, δε μειώνει πολυ την εξάρτηση της απο το android; Τα κέρδη της θα προέρχονται απο 2 πήγες και όχι 1.. Και αν πανε τόσο καλα τα win προϊόντα, ώστεπχ να μειώσουν πολυ τα μερίδια του android αυτό που λεει η samsung θα γίνει απο μονο του.. Μια άλλη αναγνωση του ποιητή.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
ektor7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αν "μειώσει πολύ την εξάρτησή της από το Android", σύμφωνα με το λινκ της προηγούμενης σελίδας, τότε τι έχουμε; Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να εννοεί ο ποιητής. Αυτό σημαίνει θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο κ χώρο στα wp8,χωρίς να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει τα android! Πλέων έχει δυο high end os να υποστηρίξει,οπόταν θα πρέπει να έχει και τον ανάλογο αριθμό συσκευών και για τα δυο,όπως και δυο ναβαρχιδες κάθε χρόνο! Στην ίδια θεση έχουμε και την HTC,που μαλλον κάπως έτσι πρέπει να κινηθεί κ αυτή!
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Το αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της αμερικανικής εταιρίας και το ιαπωνικό δικαστήριο υπερ της νοτιοκορεάτικης εταιρίας. So simple. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27200&subid=2&pubid=112915919
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Το αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της αμερικανικής εταιρίας και το ιαπωνικό δικαστήριο υπερ της νοτιοκορεάτικης εταιρίας. So simple. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27200&subid=2&pubid=112915919 Αλλες πατέντες εξέτασε το ένα δικαστήριο, μία διαφορετική πατέντα έκρινε το άλλο. Not so simple.
damastes Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) και στην αγγλια; Καλύτερη απόφαση βγάλανε στην νοτια Κορέα που απαγόρεψε και στις 2 εταιρίες κάποιες συσκευές , ¨η στην Νέα Ζηλανδία που απαγόρεψαν τις πατέντες για λογισμικό. Επίσης μιας και το ρίξαμε στο Humor http://www.youtube.com/watch?v=rAtje5weAU0&feature=related Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από damastes 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Η προσωπική μου άποψη-εκτίμηση, είναι πως η Google κάποια στιγμή θα ελέγχει απόλυτα το android καθώς και το hardware που το ενσωματώνει. Με λίγα λόγια θα ακολουθήσει το μοντέλο της Apple. Οι υπόλοιποι κατασκευαστές ή θα μείνουν με κάποια πιο ...open έκδοση του android που θα την πειράζουν μόνοι τους και προφανώς δεν θα ακολουθούν τις εκδόσεις της Google ή θα στραφούν σε άλλες δικές τους λύσεις. Billdanos speaking οπότε έχω το ακαταλόγιστο να πιστεύω ό,τι θέλω!
kostas_dr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ολοταχώς για ολιγοπώλιο δηλαδή! Αυτό πάει να πει ελεύθερη αγορά;
Nomedor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο μόνος έλεγχος που έχει είναι ότι για να πάρει play store & gapps από την google ένα τηλέφωνο πρέπει να πληρεί τις εκάστοτε απαιτήσεις της google. Αν η google πάει να το παίξει μάγκας το amazon καραδοκεί. Αυτά είναι τα καλά του ανοιχτού κώδικα, εκτός και αν αποφασίσει να το κλείσει που θα είναι μεγάλο faul εδώ που έχει φτάσει. Βέβαια ότι και να κάνει την apple δεν την φτάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα