kirileman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Είναι απλό, ό,τι αντιγράφει η apple το reinvents it! Όταν αντέγραψαν την Xerox, αυτό ακριβώς έκαναν. Πάντα πήγαιναν την αρχική ιδέα πολλά βήματα παρακάτω γιατί είχαν όρομα και μεράκι, με στόχο συγκεκριμένο. Τότε να μπει ο υπολογιστής μέσα στο σπίτι του καθενός, σήμερα να μπει η ταμπλέτα στην καθημερινότητα του καθενός, λίγα χρόνια πριν τα smartphones. Όχι, δεν ανακάλυψαν τα τηλέφωνα με οθόνη αφής, ούτε τις ταμπλέτες, αλλά όπως λέει το αγαπημένο μου Snatch "who the fuck wants to see them?" (για τις παραλίες της Αγγλίας). Ομοίως, ποιός ενδιαφερόταν για τις προ-ipad ταμπλέτες ή για τα προ-iphone smartphones με οθόνη αφής; Θυμάστε πώς ήταν τα smartphones την εποχή του 1ου iPhone και ποιά ήταν η εμπειρία χρήσης των windows mobile με την htc να προσπαθεί η καημένη να σώσει αυτά που δεν σώζονταν. H δε "προ-iPad αγορά ταμπλέτας" είναι από τα πιο σύντομα ανέκδοτα. Από την άλλη, τι κάνει η Samsung; Αντιγράφει στεγνά, τυφλά, χωρίς καν να μπει στον κόπο να βάλει την προσωπική της πινελιά γιατί οι άνθρωποι είναι ανέμπνευστοι και μάλλον... ανέραστοι. Μιλάμε για σίχαμα. Και εξακολουθούν να μας συγχύζουν, βλέπε την windows 8 πρότασή τους. Ξανά και ξανά μια από τα ίδια. Ε νισάφι!!!! 4
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα κόστιζε πολύ η βενζίνη φαίνεται. 30 φορτηγά δεν φτάνουν.
NikosPanorama Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μπορεί να είναι "αστείες" φωτογραφίες, απεικονίζουν όμως την αλήθεια...
ektor7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 H δε "προ-iPad αγορά ταμπλέτας" είναι από τα πιο σύντομα ανέκδοτα. Από την άλλη, τι κάνει η Samsung; Αντιγράφει στεγνά, τυφλά, χωρίς καν να μπει στον κόπο να βάλει την προσωπική της πινελιά γιατί οι άνθρωποι είναι ανέμπνευστοι και μάλλον... ανέραστοι Οταν δεν εχεις δωκιμασει κατι καλυτερα να μην μιλας και αν εχεις δοκιμασει κατι καλυτερα να εχεις καποια σοβαρα επιχειρηματα! Τα vista και τα 7 ειναι μια χαρα για touch χρηση,απλα με τα 8,τα εκανα ακομη πιο ευκολα τα πραγματα και πιο χρηστικα by default! Και δε αναφερομε για το μετρο,αλλα για το desktop ui! Οσο ουαο και να ειναι το metro ui,για touch χρηση δε παυει να ειναι λειψο,οπως και τα android και τα ios!Για να πεις ειμαι πληρεις και δε θα μου λειψει τιποτα,θες και το καταληλο os ή ui! Ναι αν δεν ειχα δοκιμασει tablet με κανονικο windows,θα επερνα 100% ενα απο τα 2 αλλα(android,ios),αλλα τωρα που εχω δωκιμασει και ξερω τι προκειτε να χασω,θα προτιμουσα να παρω ενα με win7(αν δεν υπηρχαν τα 8) και να συνεχισω να απολαμβανω τα παντα που εχει ενα pc!
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Όταν αντέγραψαν την Xerox' date=' αυτό ακριβώς έκαναν. Πάντα πήγαιναν την αρχική ιδέα πολλά βήματα παρακάτω γιατί είχαν όρομα και μεράκι, με στόχο συγκεκριμένο. Τότε να μπει ο υπολογιστής μέσα στο σπίτι του καθενός, σήμερα να μπει η ταμπλέτα στην καθημερινότητα του καθενός, λίγα χρόνια πριν τα smartphones. Όχι, δεν ανακάλυψαν τα τηλέφωνα με οθόνη αφής, ούτε τις ταμπλέτες, αλλά όπως λέει το αγαπημένο μου Snatch "who the fuck wants to see them?" (για τις παραλίες της Αγγλίας). Ομοίως, ποιός ενδιαφερόταν για τις προ-ipad ταμπλέτες ή για τα προ-iphone smartphones με οθόνη αφής; Θυμάστε πώς ήταν τα smartphones την εποχή του 1ου iPhone και ποιά ήταν η εμπειρία χρήσης των windows mobile με την htc να προσπαθεί η καημένη να σώσει αυτά που δεν σώζονταν. H δε "προ-iPad αγορά ταμπλέτας" είναι από τα πιο σύντομα ανέκδοτα. Από την άλλη, τι κάνει η Samsung; Αντιγράφει στεγνά, τυφλά, χωρίς καν να μπει στον κόπο να βάλει την προσωπική της πινελιά γιατί οι άνθρωποι είναι ανέμπνευστοι και μάλλον... ανέραστοι. Μιλάμε για σίχαμα. Και εξακολουθούν να μας συγχύζουν, βλέπε την windows 8 πρότασή τους. Ξανά και ξανά μια από τα ίδια. Ε νισάφι!!!![/quote'] Μπορω να συμφωνήσω στο 90% απο οσα γραφεις. Επίσης η samsung όντως αντιγράφει. Αλλα νομίζω ότι έχει βαλει την πινελιά της σε όλα. Σχεδόν κάθε συσκευή της ητε smartphone ητε ταμπλέτα, διακρίνεται για την ποιότητα και την εξαιρετική κατασκευή στα περισσότερα πραγματα. Κοιτα πχ τις ταμπλέτες που βγάζει τωρα. Ητε με android, ητε με win ειναι εξαιρετικά καλές. Κατά βάθος ολοι αυτές θέλουν να αγορασουν, απλα επειδή ειναι ακριβές, μεγαλο κοματι θα παρει lg, sony, κινεζικά κλπ. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
kirileman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οταν δεν εχεις δωκιμασει κατι καλυτερα να μην μιλας και αν εχεις δοκιμασει κατι καλυτερα να εχεις καποια σοβαρα επιχειρηματα! Τα vista και τα 7 ειναι μια χαρα για touch χρηση,απλα με τα 8,τα εκανα ακομη πιο ευκολα τα πραγματα και πιο χρηστικα by default! Και δε αναφερομε για το μετρο,αλλα για το desktop ui! Οσο ουαο και να ειναι το metro ui,για touch χρηση δε παυει να ειναι λειψο,οπως και τα android και τα ios!Για να πεις ειμαι πληρεις και δε θα μου λειψει τιποτα,θες και το καταληλο os ή ui! Ναι αν δεν ειχα δοκιμασει tablet με κανονικο windows,θα επερνα 100% ενα απο τα 2 αλλα(android,ios),αλλα τωρα που εχω δωκιμασει και ξερω τι προκειτε να χασω,θα προτιμουσα να παρω ενα με win7(αν δεν υπηρχαν τα 8) και να συνεχισω να απολαμβανω τα παντα που εχει ενα pc! Μια βδομάδα είχα ένα fujitsu lifebook στο οποίο πέρασα windows 7 (από vista που είχε) και ασχολήθηκα αρκετά με αυτό, κυρίως ως ταμπλέτα, με την οθόνη ανάποδα πάνω στο πληκτρολόγιο. Τόσο σοβαρό επιχείρημα όσο το δικό σου ("Τα vista και τα 7 ειναι μια χαρα για touch χρηση" ) ειλικρινά δεν έχω. Έχω ένα λιγότερο σοβαρό επιχείρημα, τα εκατομύρια των windows laptops/desktops/tablets με οθόνη αφής που είχαν πλημυρίσει την αγορά πριν και μετά την εμφάνιση του iPad.... Oh, wait!!! Για όσους αναρωτιούνται πως είναι μια... ταμπλέτα με windows vista/7 σε ένα βαρί σασί με ανεμιστήρες, τεράστιο βάρος, ελάχιστη αυτονομία, αστείες επιδόσεις και άθλια εμφάνιση, είναι μια δυσάρεστη εμπειρία, αυτό μόνο πρέπει να ξέρετε. Με τα windows 8 και το metro ui, αλλάζουν αρκετά τα πράγματα. 1
ektor7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μια βδομάδα είχα ένα fujitsu lifebook στο οποίο πέρασα windows 7 (από vista που είχε) και ασχολήθηκα αρκετά με αυτό, κυρίως ως ταμπλέτα, με την οθόνη ανάποδα πάνω στο πληκτρολόγιο. Τόσο σοβαρό επιχείρημα όσο το δικό σου ("Τα vista και τα 7 ειναι μια χαρα για touch χρηση" ) ειλικρινά δεν έχω. Έχω ένα λιγότερο σοβαρό επιχείρημα, τα εκατομύρια των windows laptops/desktops/tablets με οθόνη αφής που είχαν πλημυρίσει την αγορά πριν και μετά την εμφάνιση του iPad.... Oh, wait!!! Για όσους αναρωτιούνται πως είναι μια... ταμπλέτα με windows vista/7 σε ένα βαρί σασί με ανεμιστήρες, τεράστιο βάρος, ελάχιστη αυτονομία, αστείες επιδόσεις και άθλια εμφάνιση, είναι μια δυσάρεστη εμπειρία, αυτό μόνο πρέπει να ξέρετε. Με τα windows 8 και το metro ui, αλλάζουν αρκετά τα πράγματα. To marketing δεν ειναι επιχειρημα,ουτε η μια εβδομαδα χρηση σε σχεση με τα 3χρονια(που εχω εγω) και ουτε το οτι τα παλια μηχανηματα ητα πιο βαρια απο τα νεα και σιγουρα ουτε τα ανεμηστιρακια που υπαρχουν και σημερα στα sandy/ivy bridge tablet ειναι κατι που εμποδιζει την πολυ καλη touch εμπειρια!
ektor7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ειλικρινά είσαι ήρωας. Δε χρειαζεται να εισαι ηρωας για να σεταρεις τα windows με βαση τη χρηση που θες να κανεις! Γι'αυτο ειπα οτι το desktop ui του 8 ειναι πιο touch friendly by default !
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η ουσια ειμαι μια.. Ταμπλέτες με win7 απέτυχαν παταγωδώς εμπορικά. Και η microsoft αλλαζει 180 μοιρες στροφή στο λειτουργικό της με βασικο στόχο της ταμπλέτες (σε βαθμο να παίρνει η μπαλα και τα pc, αφού δε φτιαχνει αλλο λειτουργικό γι αυτα). Αυτό απο μονο του λεει πολλά. Τώρα ότι ο power users ακόμα και τα win7 μπορεί να τα μεταμορφώσει για να δουλεύουν πολυ καλύτερα σε ταμπλέτα ειναι αλλο θεμα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
privateer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 The world’s biggest smartphone maker is in talks with major telecom carriers on Apple’s home-turf such as Verizon Wireless about modified designs in Samsung Galaxy devices. It is also closely partnering with Microsoft (MS) to cut its dependency on Google Android, according to officials Wednesday. http://www.koreatimes.co.kr/www/news/tech/2012/08/133_118544.html Ενδιαφέρουσα εξέλιξη
NikosPanorama Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 κάποιος να μεταφράσει με λίγα λόγια ???
ektor7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η ουσια ειμαι μια.. Ταμπλέτες με win7 απέτυχαν παταγωδώς εμπορικά. Και η microsoft αλλαζει 180 μοιρες στροφή στο λειτουργικό της με βασικο στόχο της ταμπλέτες (σε βαθμο να παίρνει η μπαλα και τα pc, αφού δε φτιαχνει αλλο λειτουργικό γι αυτα). Αυτό απο μονο του λεει πολλά. Τώρα ότι ο power users ακόμα και τα win7 μπορεί να τα μεταμορφώσει για να δουλεύουν πολυ καλύτερα σε ταμπλέτα ειναι αλλο θεμα. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Σκεφτου ομως σε ποια περιοδο κυκλοφορησαν τα windows tablet και ποσο περιορισμενοι ηταν χρηση ενως ταπλετ! Και πιο πολυ βοηθησε η εξαπλωση των smartphone για τη στροφη και διαδωση των ταπλετς! Υ.Γ.Δε μπορω να πω οτι ειμαι power user και ιδιως πριν 3χρονια,αν σκεφτουμε οτι επιασα για πρωτη φωρα pc πριν 4,5χρονια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα