oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Apple kills start trek.. https://www.youtube.com/watch?v=rAtje5weAU0&feature=youtube_gdata_player Ακόμα δεν εχω καταλαβει πως μου το έβγαλε το utube, δεν έψαχνα τίποτα σχετικό.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
status Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 http://9gag.com/gag/5181866 Αν κλέβουμε από τους άλλους είναι μιααααα χαρά, αν κλέβουν εμάς είναι κακό.;ρ
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Το ορθογώνιο σχήμα είναι κλεμμένο; Δηλαδή οι άλλες εταιρείες πρέπει τώρα να βγάζουν τηλέφωνα σε τριγωνικό σχήμα ή στρογγυλά; Χμμ, τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και ο ρόμβος! Διαστημική σχεδίαση! Α ρε Ευκλείδη και να ζούσες τώρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μόνος σου το λες εξάλλουΟι άλλοι δεν ξέρω πως την βγάζουν. Κάποιο θαύμα μάλλον. End of story Ειρωνικό ήταν. Πολύ μυαλό θέλει; Εννοείται ότι τη βγάζουν μια χαρά, αλλιώς θα είχαν βάλει Windows. Δεν είναι δα καμιά πολύπλοκη διαδικασία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Και τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται: macbook air by samsung: imac ...mini by HTC: 3
ektor7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Και τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται: macbook air by samsung: imac ...mini by HTC: Απο ποτε το air εχει αποσπομενο πληκτρολογιο και εχει touch οθονη για να γινεται tablet? Αντε και καταντισετε πολυ κουραστικοι! 1
andypolitis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Και τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται: macbook air by samsung: imac ...mini by HTC: Καλά αν έβγαλε αυτό το πράγμα η samsung τότε δεν μιλάμε για ομοιότητα αλλά για copy paste.
ektor7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 <p> <br />Καλά αν έβγαλε αυτό το πράγμα η samsung τότε δεν μιλάμε για ομοιότητα αλλά για copy paste.<br /> </p>Και αν επιτρεπεται πιο ειναι το copy paste? Το ασυμενιο kyeboard ή το tablet που κουμπονει απο πανω του ή το μαυρο πλεσιο του tablet? Το μαυρο πλεσιο σε tablet το 2007: http://laptops.webhostingoverview.com/2007/12/19/new-tablet-pc-from-amtek-itablet-t221/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Απο ποτε το air εχει αποσπομενο πληκτρολογιο και εχει touch οθονη για να γινεται tablet? Αντε και καταντισετε πολυ κουραστικοι! Η μας κανεις πλάκα ή δεν κατάλαβες ποιο είναι το ...πρόβλημα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Η μας κανεις πλάκα ή δεν κατάλαβες ποιο είναι το ...πρόβλημα! ελπίζω να μην εννοείς το keyboard...
Nomedor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Είναι απλό, ό,τι αντιγράφει η apple το reinvents it! Ό,τι κάνουν η άλλοι που απλά και μόνο φέρνει σε προϊόν της apple υπό μια συγκεκριμένη γωνία είναι shameless copycats. Looks and feel patents baby! Πραγματικά δεν ξέρω αν δουλεύουν εμάς ή τους εαυτούς τους! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κοντά έπεσες!
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Αυτά που λέγαμε σαν αστεία, μου φαίνεται ότι ισχύουν τελικά! Ναι, ξανανακάλυψαν κάποιοι τον τροχό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα