Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κολαει στου οτι ολα ειναι θεμα προσωπικων απαιτησενω απο ενα μηχανημα.

ο αλλος αμα θελει να παιξει παιχνιδια θα παρει ενα PC αντι για ενα Mac,γιατι το PC εχει μεγαλυτερη ιπποδυναμη και πλουσιοτερο content.

εσυ που θες ενα plug n play υπολογιστη για να κανεις την δουλεια σου ξεγνοιαστα,θα παρεις ενα Mac.

ο αλλος που θελει απλως να σερφαρει στο ιντερνετ,ισως προτιμησει ενα tablet η ενα laptop.

Ο καθενας εχει τις δικες του προτιμησεις και αναγκες και ειναι ευτυχημα που εχουμε μια μεγαλη ποικιλια μηχανηματων που καλυπτουν ολο αυτο το φασμα.

Ναι. Το θέμα της συζήτησης ήταν "αν όσοι παίρνουν Mac είναι κορόιδα", όχι αν "όλοι πρέπει να παίρνουν Mac". Είσαι εκτός θέματος. Ξεκόλλα, έκανες λάθος.

καλα αστο αυτο τωρα, γελανε και οι πετρες.

Οι πέτρες να γελάτε όσο θέλετε. Οι άνθρωποι βλέπουμε ότι στο quote δε γράφω τίποτα που να χωράει αμφισβήτηση.

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμ... εγώ και 5-10 γνωστοί μου χρησιμοποιούμε Mac εδώ και κάμποσα πλέον χρόνια, και δεν έχω ιδέα τι είναι το vmware fusion (αν και το έχω ακουστά), πόσο μάλλον να μου είναι και απαραίτητο. Η αναβάθμιση με dual-boot σε τι σε χάλασε ακριβώς; Στο ότι είναι πολύ καλύτερη από το να πρέπει να κάψεις δισκάκι που ενδεχομένως δεν έχεις γιατί έχεις να χρησιμοποιήσεις DVD εδώ και 3 χρόνια;

Τα άλλα που γράφεις, είναι ακατανόητα (όπως και τα πρώτα εδώ που τα λέμε).

Εχεις ακουστά το vmware fusion?οκ.Καταλαβαμε σε τι επίπεδο χρησιμοποιείς το mac σου.

Ποια αναβάθμιση με dual boot; Να βάλεις windows σε μηχάνημα apple δεν ειναι αναβάθμιση αλλα υποβάθμιση εκτός αν έχεις διαφορετική άποψη οπως μερικοί σχετικοί, σχετικοί που αγοράζουν mac για να έχουν windows xp και ΜΟΝΟ.

Τώρα για ολα τα αλλα δεν θα γράψω γιατί είδη μας έβγαλες αρκετά offtopic με τις ιδέες σου για macintosh κλπ.

Δημοσ.

Εχεις ακουστά το vmware fusion?οκ.Καταλαβαμε σε τι επίπεδο χρησιμοποιείς το mac σου.

Ποια αναβάθμιση με dual boot; Να βάλεις windows σε μηχάνημα apple δεν ειναι αναβάθμιση αλλα υποβάθμιση εκτός αν έχεις διαφορετική άποψη οπως μερικοί σχετικοί, σχετικοί που αγοράζουν mac για να έχουν windows xp και ΜΟΝΟ.

Τώρα για ολα τα αλλα δεν θα γράψω γιατί είδη μας έβγαλες αρκετά offtopic με τις ιδέες σου για macintosh κλπ.

Καλά, με τρολάρεις; Θεωρείς απαραίτητο για Mac ένα πρόγραμμα που χρησιμεύει για να τρέχεις τα Windows; Πιο ότι να 'ναι, πεθαίνεις. Λες να δώσαμε τόσα λεφτά για να χρησιμοποιούμε τα Windows;

ΥΓ. Δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες με το dual-boot. Εδώ που τα λέμε, ήσουν εντελώς ασαφής.

Δημοσ.

Αυτό πια, που πρέπει όλοι να χρειάζονται τα ίδια πράγματα με εμένα, αλλιώς τσάμπα πήραν υπολογιστή...

Δημοσ.

ετσι, ετσι

αρχίζουμε εμεις τωρα στο ονειρο μας φυσικα.

κατωχυρωση ολων , πουστ..., λεσβι... γεωμετρ.. μαθηματι...δημοκρα...κοκ

Δημοσ.

Καλά, με τρολάρεις; Θεωρείς απαραίτητο για Mac ένα πρόγραμμα που χρησιμεύει για να τρέχεις τα Windows; Πιο ότι να 'ναι, πεθαίνεις. Λες να δώσαμε τόσα λεφτά για να χρησιμοποιούμε τα Windows;

ΥΓ. Δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες με το dual-boot. Εδώ που τα λέμε, ήσουν εντελώς ασαφής.

Καθε αλλο εσυ μάλλον κρύβεσαι πίσω απο το δάκτυλό σου.

Γιατι αν μιλάς για ευκολία και συμβατότητα τα mac ειναι πίσω, αιώνες πίσω μη σου πω.

Παρε μια συσκευή δίχως να είναι τις apple και αν βγάλεις άκρη εμένα να με λένε Μαρία.

Το vmware fusion τρέχει οχι μονο windows αλλα εφαρμογές windows + linux + solaris etc.

Αρα προφανώς όταν μιλάς για συνδεσιμότητα και ευκολία μιλάς για 2 πράγματα apple mac & apple iphone γιατί άντε να σε δω διαφορετικά να κανείς πχ αναβάθμιση firmware σε κανένα samsung galaxy.

Τοσο εύκολη ζωή κάνεις με τα mac.

Δημοσ.

OK, δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Σίγουρα δε χρησιμοποιούμε όλοι μόνο συσκευές τις Apple (αν και πλέον τις προτιμάω), πάντως δε χρειάστηκε ποτέ να εγκαταστήσω τα Windows μόνο και μόνο για να δουλέψω μια συσκευή. Εντωμεταξύ, είμαι ο μόνος από τους γνωστούς μου που έχει Windows στον Mac του (bootcamp και parallels, το fusion το είχα απορρίψει όταν τα έψαχνα) και αυτό κυρίως γιατί παίζω πολλά παιχνίδια. Οι άλλοι δεν ξέρω πως την βγάζουν. Κάποιο θαύμα μάλλον.

Δημοσ.

Έρχεσαι στα λόγια μου φιλαράκι.

Windows απαραίτητο εργαλείο είτε είσαι macακιας ειτε linuxακιας.

Με τον έναν ή τον αλλο τρόπο σου/μας είναι απαραίτητα..

Δημοσ.

Καθε αλλο εσυ μάλλον κρύβεσαι πίσω απο το δάκτυλό σου.

Γιατι αν μιλάς για ευκολία και συμβατότητα τα mac ειναι πίσω' date=' αιώνες πίσω μη σου πω.

Παρε μια συσκευή δίχως να είναι τις apple και αν βγάλεις άκρη εμένα να με λένε Μαρία.

Το vmware fusion τρέχει οχι μονο windows αλλα εφαρμογές windows + linux + solaris etc.

Αρα προφανώς όταν μιλάς για συνδεσιμότητα και ευκολία μιλάς για 2 πράγματα apple mac & apple iphone γιατί άντε να σε δω διαφορετικά να κανείς πχ αναβάθμιση firmware σε κανένα samsung galaxy.

Τοσο εύκολη ζωή κάνεις με τα mac.[/quote']

Μήπως τα παραλες? Το αιώνες πίσω σε συμβατότητα νομίζω είναι κάπως υπερβολικό. Δεν ξέρω ποια συσκευη δημιούργησε πρόβλημα στο Mac σου ώστε να φτάσεις να το λες σε άσχετο topic . Μπορει να χρησιμοποιήσεις αλλα καλύτερα επιχειρήματα για να αποδείξεις αυτο που θες στο συγκεκριμένο θέμα του topic.Αν και νομίζω απο όλο το τίτλο του θέματος κρατήσες μόνο μια λέξη (apple) και εχασες το υπόλοιπο (δάσος)....

ΥΓ: υπάρχει και το crossover για τους υπόλοιπους ...

Δημοσ.

Μήπως τα παραλες? Το αιώνες πίσω σε συμβατότητα νομίζω είναι κάπως υπερβολικό. Δεν ξέρω ποια συσκευη δημιούργησε πρόβλημα στο Mac σου ώστε να φτάσεις να το λες σε άσχετο topic . Μπορει να χρησιμοποιήσεις αλλα καλύτερα επιχειρήματα για να αποδείξεις αυτο που θες στο συγκεκριμένο θέμα του topic.Αν και νομίζω απο όλο το τίτλο του θέματος κρατήσες μόνο μια λέξη (apple) και εχασες το υπόλοιπο (δάσος)....

Sent from my iPad using Insomnia

άνοιξε ένα νεο τοπικ λοιπόν να σου απαντήσω εκεί δημοσίως,

end of story.

Δημοσ.

Έρχεσαι στα λόγια μου φιλαράκι.

Windows απαραίτητο εργαλείο είτε είσαι macακιας ειτε linuxακιας.

Με τον έναν ή τον αλλο τρόπο σου/μας είναι απαραίτητα..

Σου λέω ότι είμαι ο μόνος που τα χρησιμοποιεί από όλους τους γνωστούς μου που έχουν Mac (οι δύο αδερφές μου, η κοπέλα μου, δύο κολλητοί και τέσσερις συνάδελφοι που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή) κι εσύ κατάλαβες ότι γράφω πως είναι απαραίτητα σε όλους;

ΟΚ, ας μην χαλάμε άλλο το τόπικ. Πολύ αργά βέβαια.

Δημοσ.

Αν είσαι και εσύ χρήστης apple, τότε τα λεγόμενα σου περί νοημοσύνης νομίζω ότι έχουν βάση.

Νόουπ, φυσικά και όχι, εμένα το κινητό μου έχει άνω του ενός πλήκτρα, εκτός από ήχο, On/off.

Να είσαι όσο γκουρού θέλεις και σκασίλα μου αν είσαι περισσότερο από μένα και βεβαίως να συνεχίζεις να αγοράζεις PC, είναι φανερό ότι σου ταιριάζει περισσότερο, όπως και σε πολλούς άλλωστε. Αυτά τα περί "smartphone pc" να μη γράφεις, όμως, γιατί εγώ τη δουλειά μου την κάνω άψογα στον Mac και δεν αφορά σαχλαμαρίτσες, αλλά σοβαρότατα έργα, χωρίς κανένα περιορισμό. Άλλωστε πολλοί δημιουργικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Mac. Κάτι που μας φέρνει στο επόμενο θέμα:

Μερικοί ανόητοι άνθρωποι, που χρησιμοποιούν Mac, γιατί δεν έχουν την ευφυία του status:

Douglas Adams

Richard Dawkins

Gabriel Garcia Marques

Stephen Sondheim

Darren Aronofsky

Francis Ford Coppola

Kevin Smith

Κάτι τύποι στη Microsoft

...και φυσικά εγώ!

Εσένα ρε φωστήρα της πληροφορικής τη σε έβαλες μέσα; :Ρ

Δεν είναι θέμα συγκεκριμένης ευφυία , είναι θέμα προβατιστμού, σκέψου ποιος έκανε report το μήνυμα μου περί νοημοσύνης.

Δημοσ.

Ισχυει οτι οι συσκευες της Μεγαλης εταιριας λειτουργουν με ολοκληρωμενα και οθονες της Samsung;

Εαν ναι γιατι δεν την αποτελειωνει οριστικα μη πωλωντας της εξαρτηματα;

Δημοσ.

Ισχυει οτι οι συσκευες της Μεγαλης εταιριας λειτουργουν με ολοκληρωμενα και οθονες της Samsung;

Οθόνες δεν παίρνει από την samsung η apple λόγο του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στις δύο εταιρίες.Αντιθέτως για το iphone 5 θα χρησιμοποιηθούν όθονες της lg (του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της samsung), αλλά και από την japan electronics.Αυτός είναι και ένας από τους λόγους (μαζί με το 1bil) για την κατρακύλα της μετοχής της samsung (-10% σε market value σε μερικές μέρες).Όσο αναφορά τα "ολοκληρωμένα" ναι κάποια είναι της samsung αλλά και εκεί η apple κάνει κινήσεις απεξάρτησης.

Δημοσ.

Ισχυε στο παρελθόν. Όχι πλεον. Έπαιρνε soc απο samsung. Και οθόνες απο lg, αν και η samsung ειναι καλύτερη και στις οθόνες, ακριβώς για να μη εξαρτηθεί πληρως απο τη samsung. Η apple στη συνέχεια πληρωσε δισεκατομμύρια για αδεία επεξεργαστών arm, και πλεον τους παράγει μονη της. (Ή τέλος πάντων καποιο εργοστάσιό στην Κινα για λογαριασμό της μιας και η apple δεν έχει εργοστάσιά. Δινει τα παντα για κατασκευή σε άλλους). Δεν ξέρω αν έμεινε κανένα

εξάρτημά να παίρνει ακόμα απο τη samsung, αλλα ειναι εντελώς βεβαιο ότι ΑΝ έμεινε, ουδεμία πίεσή μπορεί να της κανει η samsung, γιατί θα ειναι εξάρτημά που παράγουν ολοι και μπορεί να αλλάξει προμηθευτή σε 24 ώρες..

Την εποχη που εξαρτιόνταν όντως απο τη samsung, αυτό δεν την εμπόδισε και τοτε να της κανει μυνηση. Υπάρχουν εμπορικές συμφωνίες. Δεν θα της έκοβε έτσι απλα την πώλησή soc, επειδή της έκανε μυνηση. Ασε που δε συνέφερε κανέναν. Θα ήταν μια loose / loose situetion..

Ουσιαστικά ότι σταματησα να παίρνει soc απο samsung, οφείλεται ακριβώς στον πόλεμό που έχουν μεταξύ τους, και στην προσπάθειά της να μειώσει την κερδοφορία της samsung με κάθε κοστος. Απο μονο του αυτό διαψεύδει αυτούς που υποστηρίζουν ότι έχουν φτιάξει επίτηδες μονοπώλιακο διδυμο..

Και κάτι εντελώς άσχετο για την ιστορία μιας και ειναι ενδιαφέρον. Για να ξανα επιλέξει την lg στο iphone 4 ως προμηθευτή οθονών, η apple της προτεινε μια τιμη η οποία ήταν κάτω του κόστους τοτε!! Ως διαπραγματευτικό ατου, ειπε ότι λογο οικονομίας κλίμακα που θα προκαλέσει η παραγγελια τόσο μεγάλου αριθμού οθονών ,κάποια στιγμή η τιμη θα γίνει κερδοφόρα. Επίσης αλλαγή προμηθευτή θα έριχνε την μετοχή της lg. Και όντως κλειστικε η συμφωνία με τιμη κάτω του κόστους και πραγματι η lg είχε τελικά κέρδη.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...