daino92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα κάνει καταγραφή των περιεχομένων ενός φακέλου σε κάποιο αρχείο txt/rtf/doc κλπ κλπ; Πχ ας πούμε πως θέλω να κάνω καταγραφή τον φάκελο Applications. Μου είναι αδιάφορο το πως θα τα εμφανίσει, ή αν τα εμφανίσει με τη σειρά ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Άνοιξε terminal. Εάν έχεις τα applications στο /Applications, τότε γράψε: > cd /Applications ls > ~/Desktop/myApplications.txt Εάν έχεις τα applications στο Home/Applications, τότε γράψε: > cd ~/Applications ls > ~/Desktop/myApplications.txt Και θα δημιουργηθεί ένα txt αρχείο στο desktop με ό,τι έχει μέσα ο φάκελος applications. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Έχω χρησιμοποιήσει ΑΥΤΟ κατα καιρούς και είναι πολυ βολικό. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 shoda Έχω χρησιμοποιήσει ΑΥΤΟ κατα καιρούς και είναι πολυ βολικό. Sent from my iPhone using Insomnia Το έχεις χρησιμοποιήσει για MAC OS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ooops, my bad. Δεν το πρόσεξα. Αγνόησε την απάντηση μου. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 @Timonkaipumpa μια χαρά το terminal code, thanks. @shodan λίγο πολύ ήθελα κ ένα ανάλογο για windows οπότε είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα