fakoykas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καλημέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση να κάνω.. βρήκα στο ricardo.gr κάτι nike παπούτσια που κανονικά στην αγορά τα βρίσκεις 140 με έκπτωση, μόλις 55 ευρώ (link) φυσικά τα μοστράρουν ως γνήσια, εσείς τι λέτε;
newtech Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καλημέρα παιδιά, έχω μια ερώτηση να κάνω.. βρήκα στο ricardo.gr κάτι nike παπούτσια που κανονικά στην αγορά τα βρίσκεις 140 με έκπτωση, μόλις 55 ευρώ (link) φυσικά τα μοστράρουν ως γνήσια, εσείς τι λέτε; Μονο που δεν γραφει ΓΝΗΣΙΑ πουθενα θα επρεπε να σου κανει κατι. Στειλε ενα μαιλ στον πωλητή. οτι εχεις τα ιδια και θελεις να τα παρεις για τον αδερφο σου σε αλλο χρωμα.. οτι τα ειχες παρει 140€ και σου κανει εντυποση.. αν ειναι τα γνησια
iageogr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 το πιο πιθανο σενάριο είναι να πρόκειται για ενα ποιοτικό αντίγραφο...
tigergreg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μαιμουδια που ξεκολανε οι σολες το πιθανοτερο. Μακρυαααα!!!!!! Ασε που ειναι πιθανον του 10αρικου.... Γνωριζω το κοστος απο εισαγωγεα.
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 fakoykas και μελλοντικοι fakoykes Αθλητικά παπουτσια απο ricardo σε σκοτωμένη τιμή και ποικιλία ισοδυναμεί με φθηνό αντίγραφο (το οποίο ακριβοπληρώνεις κιολας). Επισης πληρωμή μόνο με κατάθεση σε λογαριασμό, ένας βασικός λόγος για να ΜΗΝ προβείς στην αγορά. Αν θέλετε φθηνό παπουτσάκι μόνο για μόστρα, επικοινώνησε με τον πωλητή και πες του «30 ευρω και συνάντηση για χέρι-χερι γιατί ξέρω οτι ειναι ψεύτικα αλλα δεν με νοιάζει»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα