Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου!!!!!!! Εχθές πήρα μια ip camera, την σεταρα κανονικά!!!! Ξαφνικά ΟΜΩΣ δεν δούλευε!!!! Ψάχνοντας βρήκα ΠΩΣ έχει πρόβλημα όταν είναι εγκατεστημένο σε pc το προγραμμα της (αυτό που κάνει καταγραφή)!!! αν κανείς απεγκατάσταση παίζει κανονικά, αν είναι εγκατεστημένο δεν σου δινεί εικόνα και κάνει πολλές αποσυνδεσεις!!! Τώρα λοιπόν ψάχνω ένα τέτοιο προγραμμα!!! Θέλω λοιπόν να ακούσω τις προτάσεις ΣΑΣ για το ποιο είναι καλύτερο!!!!!!

Δημοσ.

Για αυτό τον λόγο δεν προτείνω την αγορά NONAME IP καμερών από Ebay κτλ.

Οι περισσότερες κάμερες είναι σκουπίδια (Προσωπική μου άποψη).

Όσον αφορά το θέμα σου. Κατά πάσα πιθανότητα η κάμερα σου είναι Single Stream.

Δηλαδή έχει δυνατότητα αν στείλει μόνο 1 Stream εικόνας. Από την στιγμή που το λογισμικό NVR (Network Video Recorder) έχει δεσμεύσει το 1 και μοναδικό Stream, εσύ δεν μπορείς να δεις εικόνα προσπαθώντας να συνδεθείς απευθείας στην κάμερα.

Η λύσεις είναι η εξής 2 :

1. Θα βρεις ένα NVR software το οποίο θα λειτουργεί ως Relay Server.
    Η κάμερα θα καταγράφετε κανονικά στον NVR. Εσύ για να δεις εικόνα και καταγεγραμμένα θα συνδέεσαι στο NVR και όχι στην κάμερα.

Τώρα θα πρέπει να προσέξεις πολύ στην επιλογή NVR λογισμικού ώστε να υποστηρίζει την κάμερα σου.
    Γράψε σε παρακαλώ τι κάμερα είναι μήπως μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω.

2. Να αγοράσει κάποια Σοβαρή IP Camera (η όποια θα περιλαμβάνει δωρεάν NVR λογισμικό)

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι αν το πρόγραμμα που έχει ειναί NVR (να υποστηρίζει Remote Συνδέσεις) ή είναι απλός ένα Recorder.

Τα Software που αναφέρωμε δέν είναι Free και πρέπει να δείς κατα πόσο είναι συμβατά με την Κάμερα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...