Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δεν ασχολούμαι με εξωτερικούς, και δεν γνωρίζω τόσα πράγματα, αν και μέσα βάζουν κανονικής σειράς HDD η κάθε εταιρία αλλά και πάλι είναι μπελάς να τα ψάχνω σε σύγκριση με κάποιον που το έχει κάνει πρόσφατα και έχει δει 10-20 Review. Εδώ οι Elements δεν γράφανε καν RPM πάνω, που μάλλον κάναν Green θα έχουν μέσα που στροφάρει στα 5400.. αλλά τρέχα γύρευε. Ψάχνω έναν 1TB, για απλή αποθήκευση ογκώδη δεδομένων.. μάλλον κάναν 5400ρι. Μη σπάει εύκολα το βύσμα, μη πεθάνει εύκολα στη χρήση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
qsis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εγω παντως εχω εναν free agent 2ΤΒ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκυλι και 5 χρονια εγγυηση
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κοίτα να δεις. Και εγώ για τέτοια μεριά το βλέπω. Σιχαίνομαι τους SG, αλλά και δεν είναι για μένα ο σκληρός, και δεν είναι τίποτα απόλυτο σε αυτό το χώρο, και για τους Elements της WD έχω ήδη διαβάσει τα χειρότερα από πολλά sources.. Άρα, που να πας; Έχουν το ίδιο Firmware με τους 1TB λες;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 προσωπικα θα σου προτεινα να αγορασεις εναν εσωτερικο wd του θανατα να αγορασεις και μια εξωτερικη θηκουλα και εισαι οκ
qsis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κοίτα να δεις. Και εγώ για τέτοια μεριά το βλέπω. Σιχαίνομαι τους SG, αλλά και δεν είναι για μένα ο σκληρός, και δεν είναι τίποτα απόλυτο σε αυτό το χώρο, και για τους Elements της WD έχω ήδη διαβάσει τα χειρότερα από πολλά sources.. Άρα, που να πας; Έχουν το ίδιο Firmware με τους 1TB λες; λογικα το ιδιο πραγμα θα ειναι οσο για το απολυτο, τιποτα δεν ειναι απολυτο αλλα η ocz μαλλον ειναι γτπκ που καθομαι βραδιατικα και ασχολουμαι με το κωλοσκληρο της
haris013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 shit happens bro.. δεν ειναι θεμα εταιριας μπορει να συμβει παντου και σε οτιδηποτε οσο ακριβο hw και αν ειναι
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 shit happens bro.. δεν ειναι θεμα εταιριας μπορει να συμβει παντου και σε οτιδηποτε οσο ακριβο hw και αν ειναι αν αναφερεσαι σε μενα το ξερω και εχω αποδειξεις απο προσωπικες εμπειριες..αλλα επειδη εχουν περασει αρκετες μαρκες σκληρων στα χερια μου και εχω απο πολλες εταιριες σκληρους εδω και χρονια...(γενικα) σαν τους wd δεν ειναι κανεις οσον αφορα τους hdd
haris013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 αν αναφερεσαι σε μενα το ξερω και εχω αποδειξεις απο προσωπικες εμπειριες..αλλα επειδη εχουν περασει αρκετες μαρκες σκληρων στα χερια μου και εχω απο πολλες εταιριες σκληρους εδω και χρονια...(γενικα) σαν τους wd δεν ειναι κανεις οσον αφορα τους hdd βασικα αναφερομουν στον qsis,οσο αφορα εσενα συμφωνω και εχω την ιδια αποψη για τους shitgate καθως εχω wd 8 χρονων! με 100% health και performance συμφωνα με το hd sentiel ενω ενας shitgate εξωτερικος που ειχα πηγε στο 46% health σε 6 περιπου μηνες απο την αγωρα του.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πω... Πραγματικά οι Seagay αντιμετωπίζουν προβλήματα, ε; Όχι ότι είμαι uberly άτυχη. Τώρα και για τους Elements δεν έχω διαβάσει καλά Review. Τον θέλω 5400RPM γιατί είναι ΚΑΘΑΡΗ αποθήκευση, γιατί να τρέχω με κουτιά και πατέντες που μπορεί να μου βγει και ακριβότερο. Ένα μοντέλο δεν υπάρχει για πρόταση με βάση Review; Λέτε κανέναν Toshiba;
Ultimategr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μπορεις να παρεις αυτη τη θηκη που εχει και e-sata http://www.e-shop.gr...l?id=PER.804961 και καποιον δισκο απο εδω http://www.e-shop.gr...1&filter-2960=1 Η τοποθετηση ειναι πολυ ευκολη. Παλιοτερα που ειχα εναν εξωτερικο WD My Book στα 750 και τον ειχα ανοιξει,μεσα ειχε ενα green 5400 rpm.Νομιζω οι mybook ειναι καλυτεροι απο τους element.
washcloud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μαρία, αν θες τα μαλλιά σου να τα έχεις για χτενίσματα και λοιπά και όχι να τα τραβάς, κάνε αυτό που ειπώθηκε ήδη δις : Παίρνεις ξεχωριστό σκληρό και θήκη και μια μέρα θα καταλάβεις το γιατί που δεν έχω διάθεση να εξηγήσω. Για την ακρίβεια, η ΜΟΝΗ επιλογή που έχεις είναι η εξής : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6 & http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30683&cat=117&sub=341&pmanuf=0&sort=3&step=undefined = 125€. Αν ΔΕΝ είναι δωρεάν τα μεταφορικά τους (μια γρήγορη ματιά και δεν αναφέρουν κάτι - ρώτα στο τηλέφωνο), είναι από 4 έως 7€ επιπλέον. Αν ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να μάθεις "γιατί είναι η μόνη επιλογή", θα εξηγήσω. Αλλά με μάτια κλειστά, είναι το μόνο που συμφέρει αυτή τη στιγμή για να έχει κανείς 1ΤΒ εξωτερικό δίσκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα