KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εχω ενα netbook και πηγα να του περασω τα xp με φλασακι...πατησα κλασσικα να κανει full format οχι γρηγορο..και εκει που πηγε να τελειωσει τσουπ μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι μπορει ο σκληρος να ειναι κατεστραμμενος και δεν ειναι δυνατη η διαμορφωση αυτου του διαμερισματος...τελος παντων βγαζω τον σκληρο απτο νετμπουκακι στο desktop μου..τον κοιταω με hard disk sentinel..100% υγεια και θερμοκρασια κανονικη...αντε λεω κομπλε ειναι...μπαινω με hirens boot cd και επιλεγω το utiliy της hitachi/ibm για να τεσταρω τον σκληρο..και το κουφο ποιο ειναι? οτι δεν τον εντοπισε καν...μπαινω παλι στα windows και τον κανω low level format...το εκανε κανονικα..ξαναδοκιμαζω...παλι δεν τον εντοπισε..εκανα surface test και extended τεστ με hard disk sentinel...αψογος ο σκληρος..τι παιζει?
Tsenex Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Το ότι δεν τον διαβάζει το διαγνωστικό πρόγραμμα πιθανότατα οφείλεται στο ότι ο SATA controller είναι ρυθμισμένος σε AHCI Αν υπάρχει επιλογή στο BIOS άλλαξε την σε IDE και ξανατρέξε το πρόγραμμα. Για την εγκατάσταση των windows γύρισε το πάλι σε AHCI. Αν δεν υπάρχει η επιλογή σύνδεσε τον στο desktop και τρέξε από εκεί το Hiren's cd.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 σε ahci τον εχω τον controller...αλλα παιζει ρολο που ειναι ahci και οχι ide? δεν το ηξερα αυτο...οσον αφορα την εγκατασταση των xp σε ide ηταν γιατι οταν το ειχα σε ahci χτυπαγε bsod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα