Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αγορασα κι εγω το vertex 4 μου, τον εβαλα σε sata 2 και τον εβαλα slave στο pc της υπογραφης μου να δω πώς ειναι τα πραγματα πριν βαλω το λειτουργικο

και για να μου χαλασει η βραδια επεσα σε αυτο

sggfrgsdfgdf.png

τι κανω? παω για rma?

πρωτα απο ολα γινεται να εχει ενας ssd bad sector?

ειναι προβλημα του διαγνωστικου ? (και το hd tune τα ιδια λεει)

υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει?

πειτε τι να κανω μη του βαλω τσαμπα windows..

Δημοσ.

'νταξει είναι γκαντεμιά μεν που δεν είναι τέλειος ο δίσκος αλλά δεν έχει το δικαίωμα για rma, δικαιολογούνται, όλοι οι κατασκευαστές, να έχουν ένα (απειροελάχιστο) ποσοστό bad sector, είναι το ίδιο με τα καμμένα pixel στου lcd.

Όσο το επίσημο πρόγραμμα ελέγχου της εταιρίας σου τον βγάζει οκ δεν δικαιούσαι αλλαγή.

Δούλεψε τον άφοβα, μιας και έχει (σχεδόν) μηδενικό χρόνο πρόσβασης δεν θα επηρεαστεί ούτε η απόδοσή του.

Δημοσ.

το επισημο προγραμμα της εταιρειας ειναι το toolbox? γιατι δεν ειδα καποια επιλογη σχετικα με την υγεια του δισκου

εδιτ

τωρα δε τον βλεπει το λειτουργικο...

δε θα τα παμε καλα..

Δημοσ.

θα κοιταξω..

του εκανα scan για bad sectors με check disk και ξαφνικα σταματησαν να το βλεπουν τα win και τα bios

τα εσβησα ολα και τωρα παλι το βλεπει

απλα δε θελω να εχω το λειτουργικο μου σε ωρολογιακη βομβα

και chkdsk που τωρα εγινε κανονικα (και στον ssd δεν αναφερεται σε bad sector)

zxxxxxxxxxxx.png

τεσπα προχωραω σε εγκατασταση και βλεπουμε...

Δημοσ.

να κανω μια χαζη ερωτηση,πως γινεται να εχει bad sectors αφου δεν ειναι μηχανικος σκληρος και λειτουργει εντελως διαφορετικα?

Δημοσ.

Ο Intel postville 80GB που χω, είναι με 1 bad sector εδώ και ~2 χρόνια. Εκτός απ το 99% του HDD Sentinel δεν έχω δει κάποιο άλλο σύμπτωμα.

Έβαλα το Sentinel να πετάξει ειδοποίηση αν πέσει κι άλλο το health και δεν ξανασχολήθηκα.

να κανω μια χαζη ερωτηση,πως γινεται να εχει bad sectors αφου δεν ειναι μηχανικος σκληρος και λειτουργει εντελως διαφορετικα?

Δεν έχει τον κλασικό sector των HDD αλλά κι οι SSD μπορεί να χουν αντίστοιχα προβλήματα. Θα μπορούσε να λέει bad cell ξέρω γω.

Δημοσ.

Αν δεν πρόκειται να συμβεί κάτι χειρότερο και να μην επηρεαστώ επί της ουσίας δε με νοιάζει , απλά μου έκανε τρελή εντύπωση πώς γίνεται κάτι τέτοιο

Δηλαδή λέτε να μην κυνηγήσω ακόμα rma ?

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μη μου πιει το αίμα αυτά τα χρόνια..

Έχω ξενερώσει τη ζωή μου τώρα

Τουλάχιστον θέλει 26 δεύτερα για να μπει windows

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

βρηκα αυτο το thread απο το forum της ocz

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?104337-Retired-block-count-of-11-okay-(128GB-Agility-4)

αυτος ο κακομοιρης εχει 11 retired blocks εγω εχω μονο ενα

η επισημη απαντηση ειναι οτι εφοσον δεν αυξηθει αυτος ο αριθμος ειναι αποδεκτο σα νουμερο..

οποτε το αφηνω ετσι, το κουμπωνω και παρατηρω να δω πώς θα παει.. απο επιδοσεις παντως μου φαινεται οκ ελπιζω να ειναι και σταθερος

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι ; Σου κάνει 26 δευτερόλεπτα απο εκει που δείχνει εκκίνηση των windows ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλα αυτο ηταν λιγο προχειρη μετρηση χωρις τιποτα πανω απο επανεκκινηση.. αρα ακυρο

το μετρησα μια τωρα (που εχω βαλει το 70-80% των προγραμματων που επρεπε για να χω κανονικο pc) απο cold start

θελει 41" απο τη στιγμη που θα πατησω το power button να μπει στο desktop των windows

τα πρωτα 25" τα τρωει στα bios (γενικα το pc μου καθεται πολυ στα bios σε σχεση με αλλα) και απο τη στιγμη που θα βγει το μηνυμα "loading operating system" θελει αλλα 16" για να μπει στο desktop (να μπορω να κουνησω κερσορα)

τεσπα οσο συμπεριφερεται κανονικα δεν ασχολουμαι, απλα θα το παρακολουθω και αν κατι αλλαξει εχει παει πισω

τουλαχιστον εχει 5 χρονια εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...