Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

εχω ενα προβλημα με το συγχρονισμό του ρουτερ(tg585 v7) μου σε συνδεση conn-x.

το θεμα ειναι οτι συγχρονιζει στα 7mbps ενω το attenuation μου ειναι 29.

Σε πειραματα που εκανα συνδεοντας μονο το ρουτερ πανω στην κεντρικη πριζα(πανω στο κεντρικο ζευγος) του σπιτιου συγχρονισε στα 11,5-12.Το προβλημα ειναι ομως οτι οποτε συνδεω πανω στην κλεμα που ειναι πισω απο τη πριζα αλλο ζευγος που οδηγει σε αλλο δωματιο για να εχω και εκει τηλεφωνο πεφτει κατα περιπου 2mbps η ταχυτητα.Εχω αλλα 2 τηλεφωνα αρα συνολο 4 mbps περιπου.Ειναι φυσιολογικο αυτο η μπορει καπως να διορθωθει?

ολα τα τηλεφωνα εχουν φιλτρα,δεν εχω αποσυνδεσεις και τα στατιστικα της γραμης απο το ρουτερ ειναι αυτα:

Link Information

spacer.gif Uptime: 1 day, 0:09:36 spacer.gif DSL Type: G.992.3 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.117 / 8.544 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.247 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 16,0 / 29,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,0 / 10,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 0 / 55.994 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 0 / 319 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 360.532 / 254

Δημοσ.

απο την στιγμη που λες οτι παιζεις 11-12 χωρις το υπολοιπο σπιτι/πριζακια πανω τοτε κανεις δοκιμες.συνδεεις ενα ενα τα δωματια και καθε φορα πριν βαλεις τηλεφωνο δοκιμαζεις τον ρουτερ να δεις ποσο κανει sync.θα δεις μετα αν φταιει καποιο καλωδιο θα δεις αν φταιει καποιο πριζακιαν φταιει καποιο τηλεφωνο αν φταιει καποιο φιλτρο αν εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο πχ κτλ κτλ.θελει μια μια δοκιμες μεχρι να βρεις τι φταιει.τα φιλτρα επισης εχουν σωστη και αναποδη και επισης στην κεντρικη πριζα συνηθως υπαρχει και ενα δευτερο αναπληρωματικο ζευγαρι που παει προς τον οτε το οποιο δεν πρεπει να το συνδεσεις καν.δεν ειναι φυσιολογικο να χανεις τοσο.

Δημοσ.

απο την στιγμη που λες οτι παιζεις 11-12 χωρις το υπολοιπο σπιτι/πριζακια πανω τοτε κανεις δοκιμες.συνδεεις ενα ενα τα δωματια και καθε φορα πριν βαλεις τηλεφωνο δοκιμαζεις τον ρουτερ να δεις ποσο κανει sync.θα δεις μετα αν φταιει καποιο καλωδιο θα δεις αν φταιει καποιο πριζακιαν φταιει καποιο τηλεφωνο αν φταιει καποιο φιλτρο αν εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο πχ κτλ κτλ.θελει μια μια δοκιμες μεχρι να βρεις τι φταιει.τα φιλτρα επισης εχουν σωστη και αναποδη και επισης στην κεντρικη πριζα συνηθως υπαρχει και ενα δευτερο αναπληρωματικο ζευγαρι που παει προς τον οτε το οποιο δεν πρεπει να το συνδεσεις καν.δεν ειναι φυσιολογικο να χανεις τοσο.

Aρχικα σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.

υπαρχει και δευτερο ζευγος που ερχεται οντως και δεν το εχω συνδεσει πουθενα.Εκανα δοκιμες αρκετες και καθε φορα που συνδεω και ενα δωματιο(ακομα και χωρις φιλτρο και τηλεφωνο μονο το καλωδιο δηλαδη) χανει και απο 2mbps στο περιπου και δε ξερω τι να κανω παρακατω.Τις πριζες τις αλλαξα ολες με Legrand...

Μηπως φταιει οτι σε καθε δωματιο διπλα στις πριζες τηλεφωνου υπαρχει και πριζα ρευματος?

επηρεαζει καπου αυτο?

Δημοσ.

εχω φορθνετ με tg585 v7 ρουτερ. 3 χρονια τωρα κλειδωνα στα 14.600.

εδω και μια εβδομαδα πεφτω με σταθερο ρυθμο. δλδ.

δευτερα: 14.400

τριτη: 14.300

τεταρτη: 14.150 και παει λεγωντας...

εχω φτασει στα 13.900

τι στο καλο γινετε μερα παρα μερα?

καμια γνωμη κανεις?

Δημοσ.

Aρχικα σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.

υπαρχει και δευτερο ζευγος που ερχεται οντως και δεν το εχω συνδεσει πουθενα.Εκανα δοκιμες αρκετες και καθε φορα που συνδεω και ενα δωματιο(ακομα και χωρις φιλτρο και τηλεφωνο μονο το καλωδιο δηλαδη) χανει και απο 2mbps στο περιπου και δε ξερω τι να κανω παρακατω.Τις πριζες τις αλλαξα ολες με Legrand...

Μηπως φταιει οτι σε καθε δωματιο διπλα στις πριζες τηλεφωνου υπαρχει και πριζα ρευματος?

επηρεαζει καπου αυτο?

δεν φταιει η πριζα ρευματος.μια ερωτηση.πηρες legrandμου λες.τα καλωδιακια να τα γυμνωσεις λιγο και μετα να τα βαλεις μεσα στην τρυπα.αν ειναι τα μπλε κοκκινο καλωδιο τοτε στο κεντρικο πριζακι δεν θα τα βαλεις και τα 2 στην ιδια τρυπα.θα δεις οτι η legrand εχει 4 που μπαινουν τα καλωδια και τα αριθμει 1,2,3,4.το καθε ενα απο αυτα εχει δυο υποδοχες για καλωδια.εσυ θα βαλεις το κοκκινο πχ στο 3 και το δευτερο κοκκινο παλι στο τρια αλλα στην αλλη τρυπα αλλιως αν τα σφυνωσεις και τα 2 σε μια τρυπα θα το σκισεις το πριζακι.το αντιστοιχο για το μπλε στην 2 τρυπα και μετα και στις 2 τρυπες του 2.αν εχεις παρει τα κλασικα legrand που βαζεις το καλωδιο μεσα και το στριβεις με κατσαβιδακι για να κλειδωσει.γιατι ειναι παραξενο να σου ριχνει 2 mbit.εκτος αν μετα συνδεεται και καπου αλλου το καλωδιο ενδιαμεσο η απο το τελευταια πριζακι παει καπου αλλου.ειναι εξωφρενικο νουμερο 2 mbit κατω για καθε ζευγαρι χωρις καν τηλεφωνο πανω.

εχω φορθνετ με tg585 v7 ρουτερ. 3 χρονια τωρα κλειδωνα στα 14.600.

εδω και μια εβδομαδα πεφτω με σταθερο ρυθμο. δλδ.

δευτερα: 14.400

τριτη: 14.300

τεταρτη: 14.150 και παει λεγωντας...

εχω φτασει στα 13.900

τι στο καλο γινετε μερα παρα μερα?

καμια γνωμη κανεις?

nai αρχιζουν και γυρνανε τα ατομα απο τις διακοπες και ανοιγουν τα ρουτερς σου και ξεκιναει το crosstalk>θα δεις πολλα ατομα που επαιζαν τον μαιο πχ στα 15.000 εφτασαν στον αυγουστο που πχ η αθηνα ειναι αδεια να παιζουν και 16.500 και τωρα σιγα σιγα πισω στα παλια.

ναι το αναπληρωματικο δεν χρειαζεται να το συνδεσεις εννοειται στο κεντρικο πριζακι.το αφηνεις στον αερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...