jak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλα τα άτομα της σελίδας.. εδώ και αρκετό καιρό έχω κολλήσει μετά rpg game final fantasy xiii και final fantasy xiii-2 και παιχνίδια τα οποια είναι επιλογής δηλαδή ανάλογα μέτο τι επιλεγεις εξελίζεται και το story πχ fahrenheit (ps2 τα σπάει) και γενικά game που έχουν δημιουργηθεί από anime και το αντίστροφο τέσσρα ψάχνω για τέτοιου είδους game για τις κονσόλες psp και ps3 επειδή όμως έχω κολλήσει και δεν θέλω να ψάχνω στα τυφλά σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ που σίγουρα θα υπάρχουν γνωστες στο θέμα επάνω.... Βάσει τον εμπειριών σας και του γούστο σας θέλω να μου προτείνεται τέτοια games που θα τα τιμήσω δεόντως. οποιος ξέρει και γνωρίζει ας γράψει. θερμη παράκληση να είναι στα αγγλικά ή έστω να έχουν αγγλικούς υπότιτλους και μενού..
Vole Maulder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παράτα ό,τι κάνεις και άντε αγόρασε το Heavy Rain Τσέκαρε και Catherine και Valkyria Chronicles. Αυτά για PS3. Αν είχες και 360 θα σου έλεγα να παίξεις οπωσδήποτε και το Lost Odyssey. Αφού δεν έχεις, όμως, βολέψου με το Final Fantasy X του PS2.
jak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παράτα ό,τι κάνεις και άντε αγόρασε το Heavy Rain Τσέκαρε και Catherine και Valkyria Chronicles. Αυτά για PS3. Αν είχες και 360 θα σου έλεγα να παίξεις οπωσδήποτε και το Lost Odyssey. Αφού δεν έχεις, όμως, βολέψου με το Final Fantasy X του PS2. Δυστυχώς δεν έχω το 360 όσο για Βαλκυρία Chronicles το παρήγγειλα χθες από τα seven και θα το έχω την πέμπτη τώρα παίζω Βαλκυρία Chronicles 2 στο psp μιλάμε φοβερό.. δυστυχώς τα Final Fantasy στο ps2 τα έχω τερματίσει.. το Heavy Rain που μου λες το έχω στα έμμεσα σχέδια μου για αγορά επειδή έχω διαβάσει αρκετά καλά σχολια και μου το προτείνεις και εσύ! αν σου έρθει και τίποτα άλλο στο μυαλό η πέσεις επάνω σε κανένα τέτοιο game να μου το πεις σε παρακαλώ....σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
MetalGearFan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 tales of graces f βγαίνει σε μία εβδομάδα εκτός αυτού προτείνω το Star Ocean A last hope αλλά μόνο αν μπορείς να βρεις τρόπο να ξεκλειδώσεις την πάνω δυσκολία, το παιχνίδι σε ξεκινάει σε μία δυσκολία που είναι γελοία και καταστρέφει το παιχνίδι, το κάνει πολύ βαρετό αλλά η αμέσως επόμενη δυσκολία δείχνει πόσο καλό είναι
jak Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 tales of graces f βγαίνει σε μία εβδομάδα εκτός αυτού προτείνω το Star Ocean A last hope αλλά μόνο αν μπορείς να βρεις τρόπο να ξεκλειδώσεις την πάνω δυσκολία, το παιχνίδι σε ξεκινάει σε μία δυσκολία που είναι γελοία και καταστρέφει το παιχνίδι, το κάνει πολύ βαρετό αλλά η αμέσως επόμενη δυσκολία δείχνει πόσο καλό είναι σε ευχαριστώ φιλε... θα πάρω το star ocean και το άλλο όταν θα κυκλοφορήσει!! σε psp έχει τίποτα που να είναι σε στιλ πχ Βαλκυρία Chronicles 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα