Rohirrim Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλησπερα. Η οθονη μου εχει ενα μικρο λεκε σε ενα σημειο..αν και μικρο μου τραβαει συνεχεια τη προσοχη..τοσο καιρο τη καθαριζω με στεγνο πανακι και με πολυ απαλες κινησεις αλλα δυστυχως αυτο δε βγαινει ετσι... Πως μπορω να το καθαρισω χωρις να χρειαστει να "ξυσω" την οθονη?εχει τιποτα ειδικα υγρα για οθονη ή λαποια διαδικασια "ασφαλη" για το καθαρισμο? ευχαριστω εκ των πρωτερων
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Πολύ καλά στυμμένο, καθαρό πανάκι, που θα το έχεις βουτήξει σε - κατά προτίμηση αφαλατωμένο - νερό. Τα «ειδικά» υγρά - αν και υπάρχουν στο εμπόριο - δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο. Εκτός κι αν μιλάς για λεκέ λιπαρό και πολυκαιρισμένο, οπότε το σκέτο νερό ίσως να μην κάνει δουλειά.
Rohirrim Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 θα δοκιμασω με απλο νερο τοτε..δε ξερω τι ειδους ειναι ο λεκες να σου πω...πρεπει να αφησω αρκετη ωρα την οθονη σβησμενη πριν το κανω?η απλα τη κλεινω και το καθαριζω?
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν έχει σημασία το πόση ώρα θα είναι σβηστή. Εγώ την καθαρίζω σβηστή μόνο για ένα λόγο: Διότι όταν δείχνει οποιαδήποτε εικόνα ...δε διακρίνω καθαρά τους λεκέδες!
Thanos1972 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Βασικα πρεπει να εχει λιγη ωρα που εχει σβησει η οθονη για να εχει κρυωσει το πανελ της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 use the forum search Luke... ...άπειρα topics
gtajunkie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 use the forum search Luke... ...άπειρα topics Πες τα ρε ThReSh!! Πως και δεν απάντησες για νιοστή φορά στην ίδια απορία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα