thelos257 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας, Τον Ιανουαριο του 2012 εχω διαγραψει ορισμενα αρχεια απο τον σκληρο μου δισκο (.nrg .img .iso , .mp3 , .txt ηταν τα περισσοτερα) γιατι δεν ειχα χωρο για να περασω αλλα ετσι σκεφτηκα και συλλολοστικα και ειπα σιγα μην τα χρειαστω εγω αυτα ποτε ξανα και τα εσβησα στο μπαμ-μπαμ, καθως περνουσε ο καιρος περνουσαν οι μερες εγραψα νεα αρχεια πανω στα υπαρχουσα αρχεια οπου καποια μερα σκεφτηκα τι μεγαλη μαλακια εκανα που τα εσβησα, προσπαθησα με προγραμματα να τα επαναφερω free αλλα τιποτα μεχρι που ενας φιλος μου ειπε να αγορασω νεο σκληρο δισκο 2Tb και να αντιγραψω τα αρχεια που εχω τα υπαρχουσα στον νεον μου σκληρο δισκο και ετσι εκανα (σημειωστε: καποια μερα εκανα γρηγορη διαμορφωση τον σκληρο δισκο με τα δεδομενα αλλα πειρα τα αρχεια που ηταν μεσα και τα μετεφερα σε αλλον δισκο και μετα τα εβαλα πισω στην θεση τους ολα καλα) αλλα με αυτα που θελω να επαναφερω τι γινεται του λεω μου λεει κατεβασε αυτο το προγραμμα : EASEUS DATA RECOVERY WIZARD PROFESSIONAL και ο θεος βοηθος. Το εχω κατεβασει και το βαζω και ελεχει δειτε: Θα ηθελα τα φωτα σας ομως να μου πει αν μετα απο αυτο δεν γινεται τιποτα με πιο αλλο προγραμμα μπορω να προσπαθησω και τι πρεπει αλλο να κανω οτι περνα απο το χερι μου θα το κανω αλλα μην μου πειτε να παρω τον σκληρο μου δισκο σε ειδικο για να μου τα επαναφερει αυτος γιατι τετοιο πραγμα ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ούτε ο πλέων ιδικός δεν μπορεί να σου βρει αρχεία από 7 μήνες πριν,και τάμα να κάνεις στον άγιο Φανούρη και φανουρόπιτα να φτιάξεις δεν πρόκειται να τα φανερώσεις τα αρχεία σου,μόνο αν τα βρεις από το net.
Baggelis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Νομιζω οτι αυτο θα σου κανει δουλεια ----> http://www.insomnia.gr/files/file/124-recuva/
thelos257 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Νομιζω οτι αυτο θα σου κανει δουλεια ----> http://www.insomnia....ile/124-recuva/ Αυτο ειναι το πρωτο πρωτο που δοκιμασα αλλα δεν εκανε τιποτα :'( Ούτε ο πλέων ιδικός δεν μπορεί να σου βρει αρχεία από 7 μήνες πριν,και τάμα να κάνεις στον άγιο Φανούρη και φανουρόπιτα να φτιάξεις δεν πρόκειται να τα φανερώσεις τα αρχεία σου,μόνο αν τα βρεις από το net. Τα περισσοτερα φανικα τυχερος και τα βρηκα απο το ιντερνετ ευτυχος (με δυσκολεια βεβαια) αλλα τα εγραψα σε cd και τα εκανα .iso δοξα τον θεον αλλα υπαρχουν αρχεια που δεν τα βρηκα πουθενα και τα θελωωωωωωω :'( και ειναι δυσκολο να τα ξανα βρω γιατι το συγκεκριμενο σιτε οπου τα κατεβασα (εκλησε δυστιχος)
washcloud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ...λίγο δύσκολο να μην υπάρχουν και αλλού αυτά που θες. Για στείλε ένα pm με τί ψάχνεις... Όσο για τον..."ειδικό", δεν παίζει να κάνει κάποιος κάτι περισσότερο από αυτά που μπορείς και μόνος. Τα ίδια προγράμματα θα τρέξει και αυτός, με αυτά που θα σου πούμε κι εμείς.... ΒΕΒΑΙΑ, μετά από τόσο καιρό, και εγγραφές από πάνω, κτλ, μάλλον δεν έχει μείνει,,,κοκκαλάκι από διεγραμμένα αρχεία, αλλά, αν αφού τελειώσει το EASEUS δεν βρει αυτά που θες, δοκίμασε και με το Active File Recovery. Αν ούτε και αυτό δεν, έτσι για να μην πεις δεν δοκίμασες, βάλε και το File Scavenger και τέλος και το Recver My Files. Δεν προβλέπω επιτυχία βέβαια, αλλά λέμε...
alldaynews Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 καταπληκτικο προγραμμα και το Stellar phoenix ntfs data recovery.Δοκιμασε και αυτο πρεπει να σε βοηθησει
ydwrfairy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλημέρα ! Θα ήθελα την βοήθειά σας μιας και δεν γνωρίζω πολλά από υπολογιστές . Εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθώ να πάρω τα αρχεία μου από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω και είναι αδύνατον,μόλις τον συνδέσω στον υπολογιστή μου γράφει : Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση ,παράμετρος εσφαλμένη και έπειτα ότι πρέπει να διαμορφώσω τον δίσκο στη μονάδα f !!! προσπάθησα με κάποια προγράμματα και κάποια από αυτά δεν μπορούσαν καν να εντοπίσουν το δίσκο! Το recuva έκανε δουλειά αλλά αντί να μου εμφανίσει τους φακέλους που είχα εμφάνισε όλα τα διαγραμμένα αρχεία ,το EaseUS Data Recovery τα βρήκε σχεδόν όλα άλλα μου επέτρεπε να επαναφέρω μόνο 1GB και στο τέλος ούτε αυτό το GB μου ανάκτησε. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μπορέσω να πάρω τα αρχεία μου που δεν είναι διαγραμμένα πριν χάσω για τα καλά τον δίσκο; ( δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά ο δίσκος έχει δική του τροφοδοσία και είναι toshiba !) Ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα