mkekakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Πριν μισή ώρα ενεργοποιήθηκαν τα links για το Kaspersky 2013!!! Δεν έχει γίνει ακόμα η κανονική παρουσίαση στη σελίδα Καθυστέρησε αρκετά, κάθε χρόνο η νέες εκδόσεις έβγαιναν πριν το καλοκαίρι Internet Security http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions Anti-Virus http://www.kaspersky.com/kav_latest_versions Στα αγγλικά προς το παρόν, έκδοση 13.0.1.4190
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ευχαριστούμε για τα Link! Προσωπικά θα μείνω στο McAfee
Belial Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ κάπως να αναβαθμίσω την έκδοση 2012 σε 2013; Η γίνεται αυτόματα; Sent from my iPhone using Insomnia
mkekakis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ κάπως να αναβαθμίσω την έκδοση 2012 σε 2013; Η γίνεται αυτόματα; Sent from my iPhone using Insomnia Κάνεις απεγκατάσταση το 2012, κατά την απεγκατάσταση θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο για να τικάρεις τι θέλεις να κρατήσεις, εκεί πρέπει να κρατήσεις την άδεια ενεργοποίησης. Κάνει επανεκκίνηση και μετά κάνεις εγκατάσταση το 2013. Δεν μπορείς να αναβαθμίσεις KAV σε KIS! αυτό που έχεις τώρα θα κατεβάσεις Σχετικά με το KIS 2013, μου φαίνεται ελαφρύτερο, έχουν προσθέσει network και applications monitor, μια νέα λειτουργία safe-money που μπορείς να διαχειρίζεσαι πιστωτικές κάρτες. Στους browsers πλέον όπου βάζει κωδικό εμφανίζει μήνυμα "secure keyboard is enable" 1
Belial Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ευχαριστώ για την βοήθεια, νάσαι καλά φίλε θα το δοκιμάσω.
mkekakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 χμμ... σήμερα εξαφανίστηκαν τα links, ..? εγώ το έβαλα πάντως και δεν έχω εντοπίσει προς το παρόν κάποιο bug
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα