Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συνφορουμίτες..Ψάχνοντας να βρω λύση στο θέμα του φορητού μου κοιτάζω για νέα μοντέλα και ενδιαφερόμενος για HP παρατήρησα το εξής παράδοξο στην αγορά όσο ψάχνω!

Τα HP που πωλούνται από Public έχουν όλα απ'ότι είδα 1χρόνο εγγύηση!

Τα HP που πωλούνται από e-shop ακόμα και ίδια μοντέλα έχουν 2 χρόνια εγγύηση!

Και μιλάμε για τις εγγυήσεις τις επίσημες της αντιπροσωπείας και όχι τα έξτρα πακέτα εγγυήσεων που δίνουν όλα τα μαγαζιά +1 χρόνο με έξτρα κόστος.

Πώς γίνεται αυτό αφού η εγγύηση είναι θέμα αντιπροσωπείας;Μία ίδια αντιπροσωπεία δεν φέρνει HP στην Ελλάδα;;

Και κάτι άλλο!

Πρόσφατα αγόρασε γνωστός μου καινούργιο HP

"Παίζει" κάποια να είναι β' διαλογής από Κϊνα και άλλα ας πούμε πιο ποιοτικά από άλλες χώρες όπως Korea και άλλα να πηγαίνουν αλλού στο εξωτερικό;;..

Επίσης η τεκμηρίωση στο μοντέλο του γνωστού το pavilion έχει μόλις μια εγγύηση σε κάποιες γλώσσες μέσα και τα Ελληνικά ενώ δεν υπάρχει αναλυτικό φυλλάδιο όπως είχαν τα παλιότερα μοντέλα HP ή και άλλων εταιριών ακόμα..

Τί γίνεται;Τελικά ξέρουμε τί αγοράζουμε;;Εντάξει εδώ και δεκαετίες Μade in Japan πρέπει να είσαι τυχερός για να βρεις συσκευή (μπορεί πλέον να μην υπάρχει ) αλλά τώρα να γράφουν στο κουτί και στις συσκευασίες όλα τα περιτυλίγματα στα κινέζικα εκτός από έναν οδηγό γρήγορης χρήσης που είναι πολύγλωσσος μου κάνει εντύπωση.....

Τα σχόλιά σας..

Δημοσ.

To e-shop σου δίνει εγγύηση 2 χρόνια , όχι η Hp. Aν παρατηρήσεις όλα τα Hp έχουνε Service tag το οποίο είναι για ένα χρόνο.

Για να καταλάβεις τι είναι τα Hp.

Έχουνε φτιαχτεί για να πουλιούνται γιατί είναι αναλώσιμα. Κανένα καλό hp den βγαίνει πια.Απλά για αυτόν που βγάζει μια διαφήμιση ο γερμανος ΜΠΛΑ ι3 μπλα μπλα 300 ευρώ και μετά απο 1 χρόνο τα κλαίνει τα λάπτοπ γιατί καίγεται η μητρική ας πούμε ...

Δημοσ.

To e-shop σου δίνει εγγύηση 2 χρόνια , όχι η Hp. Aν παρατηρήσεις όλα τα Hp έχουνε Service tag το οποίο είναι για ένα χρόνο.

Για να καταλάβεις τι είναι τα Hp.

Έχουνε φτιαχτεί για να πουλιούνται γιατί είναι αναλώσιμα. Κανένα καλό hp den βγαίνει πια.Απλά για αυτόν που βγάζει μια διαφήμιση ο γερμανος ΜΠΛΑ ι3 μπλα μπλα 300 ευρώ και μετά απο 1 χρόνο τα κλαίνει τα λάπτοπ γιατί καίγεται η μητρική ας πούμε ...

Κι όμως έχει πολύ καλό όνομα και τώρα όσον αφορά αξιοπιστία,,,Εσύ τί λάπτοπ θα αγόραζες;
Δημοσ.

Κι όμως έχει πολύ καλό όνομα και τώρα όσον αφορά αξιοπιστία,,,Εσύ τί λάπτοπ θα αγόραζες;

ειχε μεχρι τωρα απο εδω και περα τι γινεται οσο γοα laptop κοιτα dell,toshiba

Δημοσ.

Έχουνε φτιαχτεί για να πουλιούνται γιατί είναι αναλώσιμα. Κανένα καλό hp den βγαίνει πια

Flash news:

1) Ολα τα τεχνολογικά προιοντα ειναι αναλώσιμα!

2) Αμα κανένα HP δεν ειναι καλο... τότε πως παραμένει κορυφή εδώ και αρκετα χρόνια? και κατα δευτερο λόγο τι να πούνε και οι αλλες εταιρίες αμα υποθέσουμε πως η HP δεν ειναι καλή?

Τεσπα, για τον τοπικ σταρτερ... ολα ειναι κινέζικα. Τα φτιάχνουν 2-3 εταιρίες κατα παραγγελιά και με τις προδιαγραφές του καθε brand name...

Δημοσ.

κορυφη η hp δεν νομιζω παντα κατα την γνωμη μου ερχοταν τριτη στην σειρα,μπορει ολα να φτιαχνονται στην κινα αλλα ειναι και τι ποιοτητα ζηταει η καθε εταιρεια να βγαζουν οι κινεζοι

Δημοσ.

Συμφωνώ! Για μένα η HP είναι κορυφαία μάρκα.

Οι υποκειμενικές / προσωπικές / μη δικαιολογημένες απόψεις (ή όπως εδώ ξερές αραδιασμένες λέξεις ) προφανώς στερούνται αντικειμενικότητας και καθίστανται μη χρήσιμες για την εξέλιξη του παρόντος θέματος ενώ φλερτάρουν επικίνδυνα με τον “όρο” trolling…

Δημοσ.

Τα καλύτερα λάπτοπ όσον αφορά αξιοπιστία και σε βάθος χρόνου είναι dell και vaio. Εγώ αγαπώ acer αλλά τελευταία έχουνε γίνει και αυτά δεύτερης διαλογής.

To πιο ακραίο περιστατικό με Hp λάπτοπ που έχω δει είναι , 1 χρονού λάπτοπ τελειώνει η εγγύηση και την 2η μέρα του καίγεται το κομμάτι της τροφοδοσίας που είναι πάνω στο Board. 450 ευρώ πεταμένα λεφτά.

Άντε να του πεις μετά να πάρει καινούριο.

Y.Γ. Το δικό μου acer travelmate 2490 still rocks on.(After 6 years).

Δημοσ.

Οι υποκειμενικές / προσωπικές / μη δικαιολογημένες απόψεις (ή όπως εδώ ξερές αραδιασμένες λέξεις ) προφανώς στερούνται αντικειμενικότητας και καθίστανται μη χρήσιμες για την εξέλιξη του παρόντος θέματος ενώ φλερτάρουν επικίνδυνα με τον “όρο” trolling…

Εγώ έκανα αυτό τι σχόλιο, διότι πολλοί συγγενείς μου έχουν HP Laptop εδώ και πολλά χρόνια, και δεν έχουν κανένα παράπονο, ενώ εγώ προσωπικά έχω αυτό: http://www.skroutz.gr/s/330223/HP-Pavilion-g6-1070ev-sv.html και εδώ και 1 χρόνο καθημερινής χρήσης και παίζοντας παιχνίδια όπως call of duty modern walfare 3, assassins creed revelation και άλλα τέτοιου επιπέδου, δεν μου έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ έκανα αυτό τι σχόλιο, διότι πολλοί συγγενείς μου έχουν HP Laptop εδώ και πολλά χρόνια, και δεν έχουν κανένα παράπονο, ενώ εγώ προσωπικά έχω αυτό: http://www.skroutz.g...-1070ev-sv.html και εδώ και 1 χρόνο καθημερινής χρήσης και παίζοντας παιχνίδια όπως call of duty modern walfare 3, assassins creed revelation και άλλα τέτοιου επιπέδου, δεν μου έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αποδεκτο , αλλα απο την μια το δειγμα ειναι απελπιστικα μικρο ενω απο την αλλη δεν εχουν περασει κ φορητοι αλλης εταιριας απο τα χερια σου. Αρα το σχολιο "η HP είναι κορυφαία μάρκα" στερειται καποιας βασης.

Δημοσ.

Αποδεκτο , αλλα απο την μια το δειγμα ειναι απελπιστικα μικρο ενω απο την αλλη δεν εχουν περασει κ φορητοι αλλης εταιριας απο τα χερια σου. Αρα το σχολιο "η HP είναι κορυφαία μάρκα" στερειται καποιας βασης.

με βάση τα όσα είπε δε στερείται κάποιας βάσης, το θέμα θα ήταν αν έλεγε "η HP είναι η κορυφαία μάρκα". Τότε το δείγμα που ανέφερε δεν θα ήταν αντιπροσωπευτικό και θα 'έμπαζε'. ο άνθρωπος έμεινε ικανοποιημένος από το λάπτοπ του και θέλησε να το αναφέρει, δεν είναι κακό, απλά θα έπρεπε να αναφέρει και το γιατί από το πρώτο του ποστ.

Για την ιστορία είμαι κάτοχος 2 λάπτοπ hp και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το 1 σειρά dv7, ενώ το άλλο, σειρά g6 εχει θεματάκια με τη θερμοκρασία,βέβαια για να είμαι δίκαιος οφείλω να αναφέρω πως για τη θερμοκρασία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και ο ίδιος ο επεξεργαστής (i5-480m) και όχι μόνο το σύστημα ψύξης,καθώς και σε άλλα λάπτοπ γνωστόν μου με τον ίδιο επεξεργαστή (σε acer kai dell ) ανεβάζουν και εκείνα θερμοκρασία, συνεπώς δε ρίχνω όλο το φταίξιμο στην hp. Όμως, πέρα από τη θερμοκρασία δε μου εχει προκύψει το παραμικρό, συνεπώς και για αυτό ικανοποιημένος είμαι,

Δημοσ.

H κορυφή ειναι μία...

? γίνε πιο συγκεκριμένος. γενικά η κορυφή δεν είναι μία, είτε το δεις από μαθητικής πλευρας, είτε από τεχνολογικής πλευρας, είτε εκπαιδευτικής, είτε φυσικής και πάει λέγοντας. για να χαρακτηριστεί μία εταιρία ως Η ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΌΛΩΝ θα πρέπει να ορίσουμε ενα αλγόριθμο που θα ακολουθούμε έτσι ώστε να τις κατατάξουμε σε καποια σειρά, η δημιουργία ενός τέτοιου αλγορίθμου είναι εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη να επιτευχθεί καθώς παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, παράγοντες που δεν είναι ίδιοι για όλους τους ανθρώπους. Συνεπώς όχι, η κορυφή δεν είναι μόνο μία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...