Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

γυρισα απο καλοκαιρινες διακοπες.Το pc ηταν κλειστο για 2 μηνες και ελαβα 4-5 μπλε οθονες μεσα σε 2 μερες.τα αρχεια minidumps ειναι στο συμπιεσμενο που υπαρχει στο λινκ:

https://rapidshare.c...97/Minidump.rar

Οποιαδηποτε βοηθεια ,ευπροσδεκτη

ps.Aν μπορει ας μου πει καποιος πως μενει σταθερη η μπλε οθονη χωρις να κανει restart το pc,γτ δν προλαβαινω να δω τι βγαζει

Δημοσ.

Έκανε & το pc διακοπές αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα :P

Δεν υπάρχει επισύναψη αρχείων...

Μπορείς να δώσεις & μερικές πληροφορίες για τις μπλε οθόνες (πότε τις εμφάνισε, τι έτρεχε εκείνη τη στιγμή κλπ);

Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής σου;

Λειτουργικό;

Τέλος διάβασε αυτό.

ps.Aν μπορει ας μου πει καποιος πως μενει σταθερη η μπλε οθονη χωρις να κανει restart το pc,γτ δν προλαβαινω να δω τι βγαζει

Στις προχωρημένες ιδιότητες συστήματος -> εκκίνηση & αποκατάσταση -> αποτυχία συστήματος -> ξετικάρεις την αυτόματη επανεκκίνηση. Αφορά XP,Vista, 7.

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω ιδεα πως να βρω τι φταει σχετικα με τα minidumps ,αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα

επισης να πω οτι δεν ετρεχα κατι συγκεκριμενο ή απαιτητικο την στιγμη της εμφανισης τους.

Δημοσ.

τα minidumps βρισκονται στο λινκ.Την πρωτη φορα που εμφανιστηκε μπλε οθονη εβλεπα βιντεο στο youtube.Την 2η κ 3η απλα βρισκομουν στην επιφανεια εργασιας.Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.

Λειτουργικο:windows 7 x64

Δημοσ.

Ωραία. Ξεκίνα με τον έλεγχο στις μνήμες όπως λέει & στο θέμα του συνδέσμου μέχρι να βρω ευκαιρία να διαβάσω τα minidumps γιατί είμαι στο γραφείο. Έτσι & αλλιώς θα πρέπει να ελέγξεις το σύστημα σου γιατί όπως λες ήσουν διακοπές, άρα λογικά δε θα έχεις αλλάξει κάτι softwareικά (κάποιον driver, προγράμματα κλπ) σωστά; Ίσως είναι hardare πρόβλημα.

Γενικά ακόλουθα πιστά τον οδηγό.

Δημοσ.

Δυστηχως ειμαι σε εξεταστικη και δεν υπαρχει καθολου ο χρονος για να γινουν οι διαδικασιες του οδηγου.Ειχε εμφανιστει μια ακομη φορα πριν τις διακοπες μπλε οθονη,αλλα επειδη ηταν μια φορα δεν εδωσα σημασια.Επισης εβγαλα οτι αχρηστο προγραμμα ειχα μεσα στο pc και εδω και 2 ωρες δεν μου εχει εμφανιστει bsod.Αν δεν βρω καποια ακρη με τα minidumps θα προχωρησω σε format καποια στιγμη που υπαρχει χρονος.Αν το προβλημα ειναι hardware δυσκολα τα πραγματα καθως ολα τα παρτς (εκτος απο τις μνημες) ειναι εκτος εγγυησης.

Δημοσ.

Αν το προβλημα ειναι hardware δυσκολα τα πραγματα καθως ολα τα παρτς (εκτος απο τις μνημες) ειναι εκτος εγγυησης.

Ναι αλλά θα μπορείς να εντοπίσεις το προβληματικό κομμάτι αν είναι hardware πρόβλημα & να το αντικαταστήσεις αν έχεις βέβαια χρόνο. Από εκεί & πέρα, τι άλλο να σου πω...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...