Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, είδα την συγκεκριμένη καρτούλα και σκέφτηκα να την χτυπήσω. Την θέλω για gaming αλλά όχι τίποτα extreme. Ο υπολογιστής μου αναγράφεται στην υπογραφή μου.

Ανάλυση: 1366χ760

Παιχνίδια: Darksiders II, Skyrim και παρόμοια.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, είδα την συγκεκριμένη καρτούλα και σκέφτηκα να την χτυπήσω. Την θέλω για gaming αλλά όχι τίποτα extreme. Ο υπολογιστής μου αναγράφεται στην υπογραφή μου.

Ανάλυση: 1366χ760

Παιχνίδια: Darksiders II, Skyrim και παρόμοια.

Ποιο ειναι το budget σου ?

Δημοσ.
Δημοσ.

εγω φιλε πιστευω σ αυτα τα χρηματα μια πιο vfm ειναι μια 6670 , μετα με κατι παραπανω θα πηγαινα σε κατι σαν gtx 560?,αναλογος το budget .

Δημοσ.

χαχαχαχαχα...ρε συ ο jimie. ακομα να την παρεις την 6850 ? :P

που χαθηκες?

Λοιπόν, Τζίμυ: Πρώτα θα πάρεις ένα τροφοδοτικό (απαραίτητο γιατί αλλιώς δεν παίρνει μπρος το μηχάνημα).

Μετά θα πάρεις έναν σκληρό γιατί ο green που έχεις είναι για τα χόρτα και μετά (σε περίπου 1 χρόνο με τον ρυθμό που πας) βλέπεις για την 8770 που θα έχει βγει τότε.

• Like 1
Δημοσ.

εδω "δεν εχει" καρτα γραφικων, ο πρασινος σκληρος θα τον πειραξει ?

jimie μου αρεσει που ξεκινησες πρωτα απο την υδροψυξη και για μετα αφησες τα υπολοιπα.

δε τα πουλας να παρεις καμια κονσολα καλυτερα? θα παιζεις τα παντα αξιοπρεπως τουλαχιστον

• Like 1
Δημοσ.

Το budget είναι 90€ το max και όχι αυτός ο υπολογιστής θα ολοκληρωθεί σε καμια βδομάδα και θα λειτουργήσει μέχρι να λιώσουν τα πάντα μέσα του... Δεινόσαυρε τροφοδοτικό είχα πάρει πρίν χαθώ το: LEPA N500. Επίσης ο σκληρός σιγά το ρόλο που παίζει κιόλας. Και τέλος οι κονσόλες ποτέ δεν με ενθουσίασαν έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.
Το budget είναι 90€ το max και όχι αυτός ο υπολογιστής θα ολοκληρωθεί σε καμια βδομάδα και θα λειτουργήσει μέχρι να λιώσουν τα πάντα μέσα του... Δεινόσαυρε τροφοδοτικό είχα πάρει πρίν χαθώ το: LEPA N500. Επίσης ο σκληρός σιγά το ρόλο που παίζει κιόλας. Και τέλος οι κονσόλες ποτέ δεν με ενθουσίασαν έτσι κι αλλιώς.

Άμα λες ότι ο σκληρός δεν παίζει ρόλο Και επιμενεις κιολας τότε καλύτερα να επαναπροσδιορισεις την άποψή σου για τις κονσόλες διότι τα pc δεν είναι για εσένα!

• Like 1
Δημοσ.

Άμα λες ότι ο σκληρός δεν παίζει ρόλο Και επιμενεις κιολας τότε καλύτερα να επαναπροσδιορισεις την άποψή σου για τις κονσόλες διότι τα pc δεν είναι για εσένα!

Σοβαρά ; Μετά απο τόσα πόστ που έχω κάνει και έχω διαβάσει απ τα παιδιά εδώ ; Δεν είπα οτι είναι και άχρηστο κομμάτι αλλά εδώ παίζω Crysis 2 με εναν 160GB Maxtor Diamond SATA2 σκληρό δίσκο του '05 άρα για μένα δεν έχει διαφορά πολύ ο σκληρός. Και έτσι κι αλλιώς έχω ήδη πεί οτι αργότερα θα φορτωθεί ssd στο μηχάνημα...

Δημοσ.

Γιατί είναι πολύ χειρότερη Τζίμυ.

Με τι κόλλησες? Με την nvidia ή με τα 2GB? Το δεύτερο έχει ξεχειλωθεί από την ανάλυση. Αν θες nvidia, καλή περίπτωση είναι αυτή http://www.plaisio.g...5X55TSHD09F.htm Είναι και εργοστασιακά (πολύ) κλοκαρισμένη. Είναι χειρότερη επίσης από την 7770 αλλά όχι τόσο + ότι είναι και σε καλή τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...