Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα στα καλά καθούμενα δυστυχώς έσπασε το κλιπ του εν λόγω handsfree και τα έχω πάρει στο κρανίο γιατί έτσι είναι σχεδόν άχρηστο. Είναι πολύ βαρύ για να το έχω να κρέμεται γύρω από το λαιμό μου χωρίς να πιάνεται από κάπου. Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό; Μια μικρή βίδα το κρατάει έτσι κι αλλιώς. Ή έστω καμιά πατέντα να πάει κανένα 6μηνο ακόμη.

Δημοσ.

Εκεί που ήταν το κλιπ προσπάθησε να βάλεις κανένα ψιλό συρματακι να το κρατά η έστω από εκεί να το βάλεις ένα κρίκο και με ένα κρεμαστάρι για το λαιμό να το φοράς από μέσα μη σε πάρουν στο ψιλό βέβαια.κάτι άλλο πόσες μέρες σε βγάζει η μπαταρία;

Swyped from my SII using insomnia app

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το χρησιμοποιώ συνεχώς, μπορεί να το έχω 2-3 μέρες σερί και άλλες να το αφήσω εντελώς. Αλλά τώρα πιά. Η λύση με το κορδόνι και τον κρίκο ίσως πάιξει, αλλά το συρματάκι δεν πάιζει γιατί με το σπάσιμο χάθηκε το έλασμα που το ανοιγοκλείνει. Φυσικά δεν μπορυύσε να σπάσει μέσα στο σπίτι, έσπασε στο δρόμο. Νόμος του Μέρφι.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω' date=' γιατί δεν το χρησιμοποιώ συνεχώς, μπορεί να το έχω 2-3 μέρες σερί και άλλες να το αφήσω εντελώς. Αλλά τώρα πιά. Η λύση με το κορδόνι και τον κρίκο ίσως πάιξει, αλλά το συρματάκι δεν πάιζει γιατί με το σπάσιμο χάθηκε το έλασμα που το ανοιγοκλείνει. Φυσικά δεν μπορυύσε να σπάσει μέσα στο σπίτι, έσπασε στο δρόμο. Νόμος του Μέρφι.[/quote']

Δεν πειράζει υγεία πάνω από όλα

Swyped from my SII using insomnia app

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ένα update στο θέμα για να μην ψάχνεστε τσάμπα, μήπςω κάποιος το χρειαστεί.

Ψάχνοντας στο ιντερνετ κατάλαβα ότι ανταλλακτικό δεν υπάρχει πουθενά, και αν βρεθεί θα κάνει περίπου 25 ευρώ (δεν νομίζω Τάκη). Επίσης κατάλαβα ότι είναι κοινότατο πρόβλημα με το συγκεκριμένο handsfree, και σε άλλου έχει σπάσει στους 3 μήνες (καλό, αφού ισχύει η εγγύηση) σε άλλους κράτησε πάνω από χρόνο, όπως σε εμένα. Το θέμα είναι ότι γενικά το συγκεκριμένο σημείο σπάει εύκολα και δεν αλλάζει.

Η ιδέα που πήρα για την επισκευή του δικού μου είναι από αυτό το blog στο οποίο φαίνεται και πόσο πολλοί έχουν πρόβλημα. Δεν χρησιμοποίησα κόλλα όπως στο fix που προτείνουν, απλά πήρα τα λεγόμενα aligator clips από το ebay (2 ευρώ η 15άδα), και προέκυψε το fix που παραθέτω παρακάτω:

Χρησιμοποιήσα επίσης μια βίδα από ένα παλιό ρολόι (ίδιου πάχους με αυτήν που είχε αλλά λίγο μακρύτερη για να πιάνει και το clip) και ένα πολύ μικρό κομμάτι πολύ λεπτό καλώδιο από χαλασμένο ενσύρματο hadsfree για σταθερότητα (το πέρασα από τις τρύπες του παλιού κλιπ ). Στο MW600 δεν έκανα καμία επέμβαση, απλα έκοψα λίγο προσεκτικά τα "αυτάκια" δεξιά κι αριστερά του παλιού clip με ένα κοπίδι για να κάτσει καλά το νέο.

Ηθικό δίδαγμα: μην πετάξεις τίποτε. Κάντε το σταυρό σας να κρατήσει. Στην τελική έχω άλλα 14 clip να δοκιμάσω άλλους τρόπους :)

post-86058-0-47268900-1348929123_thumb.jpg

post-86058-0-65903800-1348929178_thumb.jpg

Δημοσ.
Ένα update στο θέμα για να μην ψάχνεστε τσάμπα' date=' μήπςω κάποιος το χρειαστεί.

Ψάχνοντας στο ιντερνετ κατάλαβα ότι ανταλλακτικό δεν υπάρχει πουθενά, και αν βρεθεί θα κάνει περίπου 25 ευρώ (δεν νομίζω Τάκη). Επίσης κατάλαβα ότι είναι κοινότατο πρόβλημα με το συγκεκριμένο handsfree, και σε άλλου έχει σπάσει στους 3 μήνες (καλό, αφού ισχύει η εγγύηση) σε άλλους κράτησε πάνω από χρόνο, όπως σε εμένα. Το θέμα είναι ότι γενικά το συγκεκριμένο σημείο σπάει εύκολα και δεν αλλάζει.

Η ιδέα που πήρα για την επισκευή του δικού μου είναι από αυτό το blog στο οποίο φαίνεται και πόσο πολλοί έχουν πρόβλημα. Δεν χρησιμοποίησα κόλλα όπως στο fix που προτείνουν, απλά πήρα τα λεγόμενα aligator clips από το ebay (2 ευρώ η 15άδα) και προέκυψε το fix που παραθέτω παρακάτω:

Χρησιμοποιήσα επίσης μια βίδα από ένα παλιό ρολόι (ίδιου πάχους με αυτήν που είχε αλλά λίγο μακρύτερη για να πιάνει και το clip) και ένα πολύ μικρό κομμάτι πολύ λεπτό καλώδιο από χαλασμένο ενσύρματο hadsfree για σταθερότητα (το πέρασα από τις τρύπες του παλιού κλιπ ). Στο MW600 δεν έκανα καμία επέμβαση, απλα έκψια λίγο προσεκτικά τα "αυτάκια" δεξιά κι αριστερά του παλιού clip με ένα κοπίδι για να κάτσει καλά το νέο.

Ηθικό δίδαγμα: μην πετάξεις τίποτε. Κάντε το σταυρί σας να κρατήσει. Στην τελική έχω άλλα 14 clip να δοκιμάσω άλλους τρόπους :)

Ίδιος o μαγκαιβερ είσαι...... ;-)

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με κάνεις και κοκκινίζω :-)

Thanx bro μακάρι να φτιαχτεί και σε άλλους αν δούνε το νήμα γιατί είναι κρίμα. Το μαμίσιο κλιπ είναι για τον φούτσο καβάλα.

Δημοσ.
Με κάνεις και κοκκινίζω :-)

Thanx bro μακάρι να φτιαχτεί και σε άλλους αν δούνε το νήμα γιατί είναι κρίμα. Το μαμίσιο κλιπ είναι για τον φούτσο καβάλα.

Το έχω παρατήσει γιατί δεν κρατάει η μπαταρία όταν δουλεύω ράδιο, ας είναι καλά το s2.δουλεύω το καλό μου jabra και πάλι που γράφει και τα ονόματα κατά την κλήση αλλά κάνει και κλήσεις απευθείας χωρίς να πιάσω το κινητό

Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία, θεωρώ ότι πρέπει να το καλύψει η εγγύηση. Για την ακρίβεια, εγώ θα το απαιτούσα με το στανιό αν αρχίζαν τα μα και μου. Αρκεί να είναι διαφορά που να κάνει μπαμ όταν θα το εξετάσει το σέρβις, αν δηλαδή κρατούσε 3,5 μέρες και τώρα κρατάει 3 μάλλον δεν θα το αλλάξουν :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

επαναφερω το θεμα γιατι το ιδιο επαθα και εγω μου εσπασε το 1 δοντακι, λυση κολλα νυχιων ( κλεψιμο απο τη γυναικα) στο δοντακι και επειδη εχασα το ελατηριο, εκοψα ενα ελατηριο στυλου στη μεση και τα κουμποσα ολα μαζι.

τσιγκουνο-πατεντα

Δημοσ.

Εγω το αγορασα πριν 1 χρονο περιπου και ηξερα για το προβλημα με το κλιπ...απλα ευχομουν να μην μου τυχει....αλλα δεν...6 μηνες αντεξε με μεγαλη προσoxη στη χρηση...το συγκεκριμενο μοντελο αν και υπεροχο σαν βτ,εχει το συγκεκριμενο προβλημα με το κλιπ....παντως για οσους εχουν προβλημα με την μπαταρια μπορουν να την αλλαξουν:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...