takhs_TAKHS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 θέλω να την χρησιμοποιήσω για να συνδέομαι σε ένα δίκτυο wifi δημόσιας χρήσεως και να κατεβάζω και ανεβάζω αρχεία μέσω αυτού του δικτύου για τη στο χωριό μου δεν έχει έρθει η adsl σύνδεση και θέλω να πάρω μια τέτοια κεραία για να μπαίνω στο δίκτυο που απέχει 15χμλ κάνει για αυτή τη δουλεία; και αν κάνει θέλω να μάθω το donwnload και upload.Πχ έχουμε μια σύνδεση στο δημαρχείο 24Mbps download και upload 6Mbps έμενα στο χωριό μου θα πιάνει 5Mbps download και upload 500Kbps (τα νούμερα που αναφέρω είναι τυχαία απλώς σας έφερα και ένα παράδειγμα για να γίνω απόλυτος κατανητός για τη χρήση την όποια τη θέλω). Η κεραία που σκέπτομαι να αγοράσω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.535027 1
coffeex Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Στα 5Ghz παίζει το δημαρχείο; H κεραία αυτή είναι πεταμένα λεφτά μπορείς να πας σε Grid με τα μισά λεφτά.
TheELF Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 1.πρέπει να έχεις οπτική επαφή με την κεραία που είναι στο δημαρχείο,οποιοδήποτε εμπόδιο αλλά και ενδιάμεσα δίκτυα γραμμές υψηλής και πολλά άλλα μπορούν να κόψουν από το σήμα. 2.Έχεις ενημερωθεί;;;Μήπως δίνουν κωδικούς για να μπει κάποιος στο δίκτυο;;; 3.Το τι ταχύτητα θα έχεις εξαρτάτε από αυτούς,μπορεί να περιορίζουν και να δίνουν μικρή ταχύτητα στον κάθε έναν,μπορεί να είναι και συνεχώς τίγκα με το ίδιο αποτέλεσμα.(και αν μπαίνεις καν) Από εκεί και πέρα είναι πολλά(πάρα πολλά) τα 15χλμ και μπορεί να μην βγάλεις σήμα άσχετα με το ποια κεραία θα πάρεις. Οι κεραία που βλέπεις από το link είναι σχεδιασμένη για 30+ χλμ όταν είναι ζευγάρι και ευθυγραμμίζονται τέλεια στο στήσιμο, αν το δημαρχείο έχει μια omni κεραία σημαίνει ότι πέφτει κατά πάρα πολύ αυτό το νούμερο.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 οπως ειπε ο φιλος απο πανω αν στο δημαρχειο εχουν κεραια Omni οχι 15 km αλλα ουτε στα 3 δεν θα παιξεις.οποτε πρεπει να μπει κατι αντιστοιχο και απο την αλλη πλευρα και παρα πολυ καλη ευθυγραμμιση για να γινει.αν τωρα η omni παιζει με access point στα 100mw ουτε στα 300 μετρα δεν θα παιξει.και panel να μπει παλι με 100 mw δεν ξερω αν θα πετυχεις link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα