Προς το περιεχόμενο

Τhe Dark Knight Rises (2012) - ==SPOILERS==

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειλικρινα, κιλλικ εισαι αθλιο wannabe troll. πριν καιρο μας ελεγες ποσο γαματη ειναι η ταινια και οτι θα τα σπασει και τωρα το παιζεις πολεμιος. Τραγικος απλα.

Οσο για μπακες-hardy μαλλον νομιζετε πως οι αδυνατοι φλωροι 70 κιλα με six packs που ειναι για να χερονται οι γκομενες-τουβλα ειναι οι δυνατοι, και οχι κατι αρκουδες του στυλ strongman contest... six pack στον αδυνατο = χοντρη γκομενα με μεγαλα βυζια. αχρηστα

τουφα οποτε πεταγεσαι να την πεις στον αλλο, καθε φορα μου θυμιζεις αυτον:

http://www.youtube.com/watch?v=zSTEqHxh3fI

παντα φιλικα :-)

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα απαντησω μονο σε αυτο γιατι το εχω δει και αλλου και μου κανει καπως. Τα τσουναμι θελουν πααααρα πολλες φορες παραπανω ενεργεια απο μια "απλη" ατομικη εκρηξη για να δημιουργηθουν. Δες λεπτομεριες εδω

Aυτο με τα τσουναμι γενικα εχει περασει λαθος λογω Χολιγουντ. Τα κανουν να μοιαζουν σαν ενα απλα μεγαλο επιφανειακο κυμα λογω ανεμου ενω ακομα και στην ισχυροτερη καταιγιδα μερικες 100αδες ποδια κατω απο την επιφανεια μπορει να επικρατει ηρεμια. Στα τσουναμι λογω κατακριμνησεων ή σεισμων ή ηφαιστειων μιλαμε για τεραστιες ποσοτητες ενεργειας που απαιτουνται και διαδιδονται σε ολο τον ογκο του νερου και ταξιδευουν με ασυλληπτες ταχυτητες. Γιαυτο τα πραγματικα τσουναμι μεχρι και νησια μπορουν να σβησουν ενω συνεχιζουν να γαμανε κοσμο ακομα και οταν αρχισει το νερο να τραβιεται.

@brickman

Με 1,93 και 90 κιλα και six pack, σορρυ αδελφε αλλα Bane (οπως ηθελαν να τον δειξουν) δεν εισαι

Μπορεις να δοκιμασεις για μοντελο αν θες, αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι ο Bane. Ενας powerlifter δλδ ειναι χοντρος επειδη δεν εχει 6-pack και τα παιδακια στην Αφρικη που εχουν ειναι ντουκια?

Ο Χαρντι στο Warrior δεν ηταν Bane, στο TDKR ηταν. (ισως θα επρεπε να βρουν καποιον ψηλοτερο για να εντυπωσιαζει ακομα και πιο lean αλλα το θεμα ειναι πως αλλο κομικς, αλλο ανθρωποι, καλο ειναι να το θυμομαστε προτου κρινουμε εμφανισιακα τους ηθοποιους)

Δημοσ.

DKNI, αυτοί που δεν έχουμε διαβάσει τα κόμιξ σε ευχαριστούμε που κάνεις τον κόπο να βάζεις στη θέση τους όσους γράφουν ανακρίβειες, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η ροή της κουβέντας σε δικαιώνει πανηγυρικά.

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως.

Δημοσ.

DKNI, αυτοί που δεν έχουμε διαβάσει τα κόμιξ σε ευχαριστούμε που κάνεις τον κόπο να βάζεις στη θέση τους όσους γράφουν ανακρίβειες, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η ροή της κουβέντας σε δικαιώνει πανηγυρικά.

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να ευχαριστήοσυμε και τον Κιλλικ. Ήταν ένας άξιος αντίπαλος και παρότι ηττήθηκε στα σημεία βοήθησε με την απόδοσή του ώστε ο DKNI να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση οι μεγάλοι κερδισμένοι ήταν οι αναγνώστες.

• Like 2
Δημοσ.

Και οι δυο απόψεις έχουν πολλά points.

Μένει να ακούσουμε την άλλη άποψη, από κάποιον που θα την υπερασπιστεί χωρίς εκφράσεις του τύπου "αυτό είναι γεγονός είτε σας αρέσει είτε όχι", μπας και γίνει σοβαρός διάλογος.

Δημοσ.

Αν δεν σταθείς σε τέτοιες εκφράσεις, θα την ακούσεις/διαβάσεις και συ την άλλη άποψη. Νομίζω οι υποστηρικτές της ήταν σαφείς.

Δημοσ.

Αν δεν σταθείς σε τέτοιες εκφράσεις, θα την ακούσεις/διαβάσεις και συ την άλλη άποψη. Νομίζω οι υποστηρικτές της ήταν σαφείς.

Έχουμε κανέναν εδώ μέσα; Ή έχεις να μου δώσεις λινκς;

Δημοσ.

Ειλικρινά, δείξε μου ένα σοβαρό επιχείρημα. Ένα.

Θέλεις να μου πεις ότι εσένα σε καλύπτουν και θεωρείς valid points τα παρακάτω (από το πρώτο μόνο ποστ).

Το TDKR ειναι μια παραφουσκωμενη σαλατα απο κλισε,plotholes,subplotes και χαρακτηρες που δεν οδηγουν πουθενα,βολικες συμπτωσεις και αντιφασεις,ατακες αμπελοφιλοσοφιας αντι για πραγματικο διαλογο,μηδαμινο αισθηματικο και ερωτικο περιεχομενο, μελοδραματισμοι,ενας βαρετος ηρωας και ενας αδιαφορος κακος , αθλιες σκηνες δρασης και το πιο κακογουστο Batwing που εχει σχεδιαστει ποτε.

Βλέπεις τίποτα από τα παραπάνω που να μην είναι απλώς η άποψη κάποιου; Βλέπεις κάποιο επιχείρημα εκτός από την απαρίθμηση διαφόρων χαρακτηριστικών; Αντίστοιχο επιχείρημα είναι το:

Το Dark Knight είναι μια υπέροχη ταινία, με χαρακτήρες που εξελίσσονται, γερές ατάκες και ρεαλιστικό διάλογο, αισθησιακή, ένας συναρπαστικός ήρωας και ένας τρομαχτικός κακός, τρομερές σκηνές δράσεις και το φοβερότερο Batwing που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Εκει που αποτυγχανει παταγωδως ο Νολαν ειναι στην πιστη κινηματογραφικη ενσαρκωση του Βatman και στον κοινωνικο σχολιασμο που επιχειρει μεσω της ταινιας του..

Τον Νόλαν στα καλύτερα του βρίσκουμε στην πιστή κινηματογραφική ενσάρκωση μπλα μπλα.

Ο Βruce Wayne δεν παραιτειται ποτε απο το να ειναι ο Βatman.ποτε.Δεν γινετια αυτο διοτι ο Βruce Wayne ειναι η μασκα του Βατμαν,oχι το αντιθετο. Κατι που ο Νολαν ειτε δεν καταλαβε οταν διαβασε τα κομικς,ειτε το αγνοησε επιτηδες για να φτιαξει το δικο ψυχογραφημα του Wayne.

Μερικές ακόμη προτάσεις, με βασικό επιχείρημα "ισχύει αυτό και όχι το άλλο".

http://www.youtube.com/watch?v=qDii69YCh_Q

Και η μεγάλη αλήθεια, που κατακεραυνώνει κάθε άνθρωπο που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την ταινία:

Για να τελειωνουμε.

Η ταινια ειναι αθλια.

FATALITY!

Για να δοκιμάσουμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα του DKNI (από το δικό του ποστ):

Σοβαρα τωρα, εχεις υποψη σου σε ποσες ιστοριες ο Μπατμαν ΔΕΝ ειναι ο Μπρους Γουειν?

Το δε θεμα με το ποιος ειναι μασκα ποιανου, συζητηθηκε και ψιλοκατεληξε στο Bruce Wayne Murderer και μετα Bruce Wayne Fugitive.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια αντικειμενική αλήθεια (δεν έχω διαβάσει τα κόμιξ, αλλά δεν είδα κανέναν να λέει ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν, άρα τα δέχομαι).

Να παρει, ο ολος χαρακτηρας του Ντικ Γκρευσον/Ρομπιν και ολων των Ρομπιν που ακολουθησαν (ειδικα του Τιμ Ντρεικ) αλλα και του Αλφρεντ ειναι χτισμενος για να κραταει τον Μπρους σε συνδεση με την πραγματικη του ταυτοτητα

Εδώ μπορείς να γράψεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Δεν μπορεις να λες οτι ο Μπρους δεν γινεται να παραιτηθει απο Μπατμαν την στιγμη που δεν εχει τελειωσει εδω και δεκαετιες το στορυ στα κομικς. Το τελος του Nolan ειναι ενα απο τα πολλα πιθανα valid ends για τον χαρακτηρα του Μπρους Γουειν που ο ιδιος ηθελε να δωσει αφου ειχε μονο 3 ταινιες και οχι 6 δεκαετιες (ενα τελος που εριχνε και το The Dark Knight Returns μεσα στο στορυ) και το να λες "μα ο Μπρους δεν μπορει να παραιτηθει" ειναι σαν να λες οτι ο Ολυμπιακος δεν γινεται να μην παρει το πρωταθλημα ενω ειμαστε στην 1η αγωνιστικη

Εδώ μπορείς να γράψεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Τέλος πάντων, έχω too much free time, αλλά όχι και τόσο πολύ. Εν ολίγοις, αν έχεις κάτι να γράψεις, γράψτο εσύ, πάρε εσύ τη σκυτάλη μιας valid άποψης, γιατί για μένα δεν υπάρχει τρόπος να συζητήσεις με κάποιον που θεωρείς πως ότι λέει είναι αξίωμα και έπειτα το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα. Πχ:

στην περιπτωση του TDKR,εχουμε απο κινηματογραφικη αποψη μια αθλια ταινια.
ο Νολαν [...] χειριστηκε την ολη ιστορια τοσο προχειρα, τοσο ερασιτεχνικα, που το απαραδεκτο φιναλε δεν ειναι παρα μονο το κερασακι στην ολη απογοητευση που ηταν το εργο.
Ποιο στορυ μωρε στα κομιξ. Μια ατελειωτη ανακυκλωση ειναι των ιδιων ιστοριων με τον ιδιο πρωταγωνιστ του οποιου μερικα απο τα καιρια χαρακτηριστικα παραμενουν αναλοιωτα

και το αποκορύφωμα:

Αλλα και στα κομιξ,στις elsewhere ιστοριες, οταν ειναι ο Batman να παραιτηθει,συνηθως απο γεραματα,φροντιζει την "μασκα" του να την μεταβιβασει σε καποιον αλλο διοτι η Gotham City θα χρειαζεται παντα τον Batman. Ετσι το βλεπει αυτος.

Εσύ τουλάχιστον την είδες την ταινία, έτσι; Θυμάσαι ότι και στην ταινία μεταβιβάζει τη μάσκα του σε κάποιον άλλον, σωστά;

Αν έχεις όρεξη για κουβέντα πάντως, εδώ είμαστε. Ανυπομονώ να διαβάσω την άλλη άποψη.

Δημοσ.
και το φοβερότερο Batwing που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

Απο αυτη την φραση και μονο με εκανες να μην ξαναδιαβασω κριτικη σου....
Δημοσ.

Δε κατάλαβες ότι τη συγκεκριμένη παράγραφο την έγραψε επίτηδες σε αυτό το στυλ για να δείξει την αδυναμία του αντίστοιχου αρχικού αρνητικού "επιχειρήματος"? Διάβασε το ξανά, πιο προσεκτικά αυτή τη φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Δε κατάλαβες ότι τη συγκεκριμένη παράγραφο την έγραψε επίτηδες σε αυτό το στυλ για να δείξει την αδυναμία του αντίστοιχου αρχικού αρνητικού "επιχειρήματος"? Διάβασε το ξανά, πιο προσεκτικά αυτή τη φορά.

Ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια!
Δημοσ.

1) Αυτό θα ήταν φριχτή απώλεια.

2) Ότι είπε ο DeadOrganPlayer. Έλεος, δηλαδή, μόνο για καπέλα το έχετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...