KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αν τοσα ποστς δεν εχεις δει τα επιχειρηματα, πραγματικα δεν μπορω να κανω κατι αλλο oχι δεν εχω δει. αυτη ειναι η αληθεια. Η υπόσχεση του Μπρους δεν ηταν να γινει Μπατμαν θα μας κανεις να ξεχασουμε και τα ελληνικα μας βρε DKNI: Η μαγεια του Μπατμαν σαν χαρακτηρα και το διδαγμα στον καθενα μας, ειναι οτι ο Μπρους ειναι Μπατμαν λογω επιλογης (και λογω της υποσχεσης που εδωσε στον ταφο των γονιων του). My thoughts exactly τωρα σιγουρα τρολαρεις. Οχι μωρε... οχι δεν ημουν απολυτος. και εχω τα προηγουμενα ποστς μου να το στηριξουν: ειπα πως δεν εχω προβλημα με το τελος αν ειχε προηγηθει πριν απο αυτο μια καλη ταινια. ειπα πως μου αρεσε ο Bane του Nolan παρολο που δεν ημουν φαν του στα κομιξ. ειπα πως η Hathaway εκλεψε την παρασταση παρολο που δεν ακουστηκε ουτε το ψευδωνυμο της σε ολη την ταινια. αυτα τα παραπανω φαινονται σε εσενα να λεγονται απο καποιο κολλημενο fanboy? ασε μην απαντας, παλι θα τρολαρεις. Αρα κραταμε οτι ο Ρα'ς δεν ειναι αθανατος, οπως ελεγα, και αφηνεται ανοικτο σε ερμηνεια για το αν ειναι σαν τον Μινωα (μονο που το ονομα Ρα'ς υποτιθεται υπαρχει χιλιαδες χρονια αρα τι αλλη λογικη βλεπεις?) whateva. Υποτιθεται η Shadow League ειναι μια τρομοκρατικη οργανωση που δρα αιωνες τωρα. Επομενως ο θανατος του Ras και της Talia δεν προκειται να εμποδισει την οργανωση να ανατιναξει την Gotham City με μια αλλη ατομικη βομβα καποια αλλη μερα ενω ο Bruce πινει ησυχα το καφεδακι του στην Florance. A ναι ξεχασα θα ειναι εκει ο Robin να τους σταματα καθε φορα που θα δοκιμαζουν κατι τετοιο. Eνας πρωη μπατσος. mind-boggling stuff. 1
thermo-sifounas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Βρηκα τυχαια μια πιθανη εξηγηση για το πως σωθηκε ο Batman στο τελος και αν και ειναι λιγο παρατραβηγμενη θελω την αποψη σας. Εσωσε ο Superman τον Batman?? Πως καταφερε και επεστρεψε τοσο γρηγορα στην Gotham o Βatman απο το pit και κυριως πως σωθηκε απο μια βομβα νετρονιου στην μεση της θαλασσας? O Batman ειπε 2 φορες στν Catwoman "I have friends in the highest places" και οπως ολοι ξερουμε ο Nolan βρισκεται πισω απο το σεναριο στο Man of Steel, οποτε εκλεισε με αυτο τον τροπο το ματι στους φαν του Superman? 2
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Βρηκα τυχαια μια πιθανη εξηγηση για το πως σωθηκε ο Batman στο τελος και αν και ειναι λιγο παρατραβηγμενη θελω την αποψη σας. Εσωσε ο Superman τον Batman?? Πως καταφερε και επεστρεψε τοσο γρηγορα στην Gotham o Βatman απο το pit και κυριως πως σωθηκε απο μια βομβα νετρονιου στην μεση της θαλασσας? O Batman ειπε 2 φορες στν Catwoman "I have friends in the highest places" και οπως ολοι ξερουμε ο Nolan βρισκεται πισω απο το σεναριο στο Man of Steel, οποτε εκλεισε με αυτο τον τροπο το ματι στους φαν του Superman? Απλα πριν φυγει απο την Γκοθαμ το εβαλε σε αυτοματο πιλοτο και πηδηξε κατω. Που το δυσκολο;
thermo-sifounas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Απλα πριν φυγει απο την Γκοθαμ το εβαλε σε αυτοματο πιλοτο και πηδηξε κατω. Που το δυσκολο; Δεν ξερω, ισως και εγω οπως πολλοι προσπαθω με καποιο τροπο να εξηγησω τα plot holes και τις αναληθοφανειες. Ο Batman εμφανιζοταν συμπτωματικα παντα την κρισιμη στιγμη με αποκορυφωμα οταν συναντησε την Catwoman αφου βγηκε απο την φυλακη και επαναλαμβανε και το "I have friends in the highest places" Kαι η Catwoman βεβαια εμφανιστηκε ολως τυχαιως την καταλληλη στιγμη να σωσει τον Batman απ τον Bane... Ο θανατος της Ταλια ηταν γελοιος τουλαχιστον αλλα η χειροτερη στιγμη κατ εμε ηταν οταν ο Γκορντον ανακαλυψε οτι ο Batman ηταν ο Wayne με μια εξηγηση δημοτικου Γενικα αν και η ταινια ηταν πολυ διασκεδαστικη δεν περιμενα τετοια παιδαριωδη λαθη και ευκολιες απο τον Νολαν και μετα απο ενα πολυ καλο δευτερο μερος της τριλογιας επεσε λιγο στα ματια μου ως σκηνοθετης με αυτη την ταινια.
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 "I have friends in the highest places" Αυτο το ελεγε ως Μπρους και εννοουσε τον Μπατμαν.
Crizzt Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 8) Το batplane απομακρύνθηκε σε χρόνο dt από το Gotham ενώ ήθελε κοντά στα 10 δευτερόλεπτα για να ανατιναχθεί η βόμβα. Ακόμα όμως και τόσο μακριά, το τσουνάμι που θα σηκωνόταν θα ήταν τόσο μεγάλο που θα 'σκέπαζε' όλο το Gotham. Ναι, δεν βλέπουμε μια ρεαλιστική ταινία αλλά δεν γίνεται ρε παιδί μου να έχουμε ρεαλισμό όποτε μας συμφέρει (ώστε να ψοφήσουν ντε και καλά οι κακοί ή να πάνε στράφι τα σχέδιά τους) και να μην έχουμε όποτε δεν μας συμφέρει (για χάρη των καλών). Θα απαντησω μονο σε αυτο γιατι το εχω δει και αλλου και μου κανει καπως. Τα τσουναμι θελουν πααααρα πολλες φορες παραπανω ενεργεια απο μια "απλη" ατομικη εκρηξη για να δημιουργηθουν. Δες λεπτομεριες εδω
Salvation Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι αλλο. Το batplane δεν υποτιθεται ότι καταστράφηκε με την έκρηξη; Γιατί στην επόμενη σκηνή ο Fox πώς έμαθε ότι είχε περαστεί το patch για τον αυτόματο πιλότο; Σε άλλο batplane δούλευε;
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγώ να ρωτήσω κάτι αλλο. Το batplane δεν υποτιθεται ότι καταστράφηκε με την έκρηξη; Γιατί στην επόμενη σκηνή ο Fox πώς έμαθε ότι είχε περαστεί το patch για τον αυτόματο πιλότο; Σε άλλο batplane δούλευε; Εκει (στο τελος) βλεπει το original
john2gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Θα απαντησω μονο σε αυτο γιατι το εχω δει και αλλου και μου κανει καπως. Τα τσουναμι θελουν πααααρα πολλες φορες παραπανω ενεργεια απο μια "απλη" ατομικη εκρηξη για να δημιουργηθουν. Δες λεπτομεριες εδω My bad τότε. Νόμιζα ότι μια τέτοια βόμβα μπορούσε να σηκώσει τρελό τσουνάμι
Toufas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ειλικρινα, κιλλικ εισαι αθλιο wannabe troll. πριν καιρο μας ελεγες ποσο γαματη ειναι η ταινια και οτι θα τα σπασει και τωρα το παιζεις πολεμιος. Τραγικος απλα. Οσο για μπακες-hardy μαλλον νομιζετε πως οι αδυνατοι φλωροι 70 κιλα με six packs που ειναι για να χερονται οι γκομενες-τουβλα ειναι οι δυνατοι, και οχι κατι αρκουδες του στυλ strongman contest... six pack στον αδυνατο = χοντρη γκομενα με μεγαλα βυζια. αχρηστα 3
brickman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Οσο για μπακες-hardy μαλλον νομιζετε πως οι αδυνατοι φλωροι 70 κιλα με six packs που ειναι για να χερονται οι γκομενες-τουβλα ειναι οι δυνατοι, και οχι κατι αρκουδες του στυλ strongman contest... six pack στον αδυνατο = χοντρη γκομενα με μεγαλα βυζια. αχρηστα Σορρυ ρε μεγαλε, ειμαι 1.93 και 90 κιλα και εχω six-pack. Τι, αδυνατος φλωρος ειμαι; Ελα μη χέσω! Απλα ο hardy θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερα γυμνασμενος.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Σορρυ ρε μεγαλε, ειμαι 1.93 και 90 κιλα και εχω six-pack. Τι, αδυνατος φλωρος ειμαι; Ελα μη χέσω! Απλα ο hardy θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερα γυμνασμενος. Six pack σημαίνει λίπος 10% και κάτω. Λες ο Bane να έκανε διατροφή με χαμηλούς υδατάνθρακες? http://www.youtube.com/watch?v=zDrwBnpL-Do&feature=related Ρε το γατάκι, έχει λιπάκι πάνω του. Θέλει λίγη προπόνηση ακόμα Εντάξει σε πειράζω . http://www.strstd.com/ Για να δει κανείς πόσο δυνατός είναι κάποια standards. 1
Plug Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 δε ξερω για'σας αλλα για'μενα, αν ο μπειν ητανε λες και πήγαινε σε διαγωνισμό,θα ξενέρωνα. Ο άνθρωπος ηταν ενας τρομοκράτης,ζούσε υπόγεια,φυλακή κλπ. Αρα η δύναμη που απέκτησε,ήρθε από τη διαβίωση και την εκπαίδευση και όχι απο ενα εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης,για το θεαθήναι. Οπως και να το κάνουμε και μ'αυτο τον αυχενα που'χε,ηταν πιο γαματος. οσον αφορα την έκρηξη http://www.youtube.com/watch?v=-l6Q8Q1smwg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα