Προς το περιεχόμενο

Τhe Dark Knight Rises (2012) - ==SPOILERS==

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καμια απολυτως σχεση.

Μας δουλεύεις, ε;

Εγώ πάντως ως άσχετη με τα κόμικς περιμένω να μάθω τον αντίλογο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ως άσχετη με τα κόμικς περιμένω να μάθω τον αντίλογο.

Διαβασε τα και θα δεις μονη σου. Εαν αρχιζουμε να λεμε εδω θα βγουν αλλοι και θα αρχισουν το τρολλαρισμα......

τοχασες. φερε τα 10 ευρω.

Θελω το 50% μιας και ειχε παρει κι εμενα η μπαλα!
  • Like 1
Δημοσ.

Διαβασε τα και θα δεις μονη σου. Εαν αρχιζουμε να λεμε εδω θα βγουν αλλοι και θα αρχισουν το τρολλαρισμα......

Τώρα μιλάς σοβαρά; Δηλαδή η προσέγγισή σου είναι "τι να λέμε τώρα κάτσε διάβασε 700 κόμικ για να βγάλεις άκρη", και τα τρολλς είναι ΟΙ ΑΛΛΟΙ;

Έχω από εχθές που διαβάζω το θρεντ μπας και πάρω καμιά πληροφορία για 1-2 πράγματα και υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν αφιερώσει Χ χρόνο και έχουν γράψει σεντόνια προκειμένου να στηρίξουν την not holier than thou άποψή τους. Έλα, συνέλθετε, εάν δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο στο θρεντ εκτός από like ο ένας στον άλλο, αποχωρίστε μπας και μάθουμε τίποτε οι υπόλοιποι.

• Like 4
Δημοσ.

Τώρα μιλάς σοβαρά; Δηλαδή η προσέγγισή σου είναι "τι να λέμε τώρα κάτσε διάβασε 700 κόμικ για να βγάλεις άκρη", και τα τρολλς είναι ΟΙ ΑΛΛΟΙ;

Έχω από εχθές που διαβάζω το θρεντ μπας και πάρω καμιά πληροφορία για 1-2 πράγματα και υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν αφιερώσει Χ χρόνο και έχουν γράψει σεντόνια προκειμένου να στηρίξουν την not holier than thou άποψή τους. Έλα, συνέλθετε, εάν δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο στο θρεντ εκτός από like ο ένας στον άλλο, αποχωρίστε μπας και μάθουμε τίποτε οι υπόλοιποι.

Κανε μου παραθεση το ποστ που σου λεω αυτολεξη "Διαβασε τα 713 τευχη". Εγω μιλαγα για τα αλλα με τον Μπειν και την Ταλια.

Αλλη φορα εαν δεν καταλαβαινεις κατι αντι να εισαι επιθετικη κατσε λιγο και επεξεργασου αυτο που διαβασες. Και δεν μπορεις να με αποκαλεις τρολ εαν δεν ξερεις ουτε την στοιχειώδη ιστορια (aka 713 τευχη)

• Like 1
Δημοσ.

Κανε μου παραθεση το ποστ που σου λεω αυτολεξη "Διαβασε τα 713 τευχη". Εγω μιλαγα για τα αλλα με τον Μπειν και την Ταλια.

Αλλη φορα εαν δεν καταλαβαινεις κατι αντι να εισαι επιθετικη κατσε λιγο και επεξεργασου αυτο που διαβασες. Και δεν μπορεις να με αποκαλεις τρολ εαν δεν ξερεις ουτε την στοιχειώδη ιστορια (aka 713 τευχη)

Ναι. Γιατί αλλάζει πολύ το σκεπτικό αν από τα 713 η απάντησή σου είναι να διαβάσω το εξής 1 σε θρεντ που γίνεται κουβέντα γι'αυτά ακριβώς τα θέματα.

Δημοσ.

Ναι. Γιατί αλλάζει πολύ το σκεπτικό αν από τα 713 η απάντησή σου είναι να διαβάσω το εξής 1 σε θρεντ που γίνεται κουβέντα γι'αυτά ακριβώς τα θέματα.

Δηλαδη θελεις σε ενα ποστ να σου πω την ιστορια των 713 τευχων; Εαν ναι δυστυχώς δεν γινεται..... Δεν υπαρχει μονο ενα, αυτο ειναι το προβλημα!
Δημοσ.

Πω. Την κάνω. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους.

Εντιτ για το γαμώτο: χάνεις την ουσία αυτού που εκφράζω πολύ πολύ πολύ απλά και παίζεις με αριθμούς τευχών ανά ποστ.

Δημοσ.

Υιν

1. δεν εχεις το δικαιωμα να μας απαγορεψεις να γραφουμε στο τοπικ.

2. αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφουμε, αγνοησε μας.

3.αφηνω ασχολιαστο το γεγονος οτι τσαντιστηκες με τα likes μας. δηλαδη σοβαρα τωρα;

4.σου λεμε να διαβασεις εσυ τα κομιξ για να δεις απο μονη σου τι παιζει με αυτους τους κομικ χαρακτηρες.

τι καλυτερο απο το να σχηματισεις μονη σου την δικια σου αποψη;

5. δεν χρειαζεται να διαβασεις ολα τα κομιξ. σε ενα προηγουμενο ποστ ανεβασα μια λιστα με τα must read Batman comics. Αυτα αρκουν για να αποκτησεις μια ολοκληρωμενη εικονα για τον Batman και την μυθολογια του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...