brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 επειδη ειμαι περιεργος, μου ερχονται τα παλια τα batman του tim burton. για να ξερω τι βλεπω, εκεινα ειναι πιστη αντιγραφη απο τα κομικς; Οχι αλλα ηταν σαφως πιο καλα συνδεδεμενα με τα κομικ.
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ηταν πιο καλα συνδεδεμενα, ναι, γιατι ως γνωστον ο Τζοκερ-ή τεσπα ο Τζακ Νικολσον on cocaine- σκοτωσε τους γονεις του Bruce Wayne, ο Βatman τον εκδικηθηκε σκοτωνοντας τον κτλ κτλ... τα Μπατμαν του Μπαρτον δεν εχουν σχεση -ιδεολογικα ειδικα, παντελως καμια- με τo comic, ασχετως αν σαν ταινιες-ειδικα το δευτερο- ειναι μια χαρα....
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ηταν πιο καλα συνδεδεμενα, ναι, γιατι ως γνωστον ο Τζοκερ-ή τεσπα ο Τζακ Νικολσον on cocaine- σκοτωσε τους γονεις του Bruce Wayne, ο Βatman τον εκδικηθηκε σκοτωνοντας τον κτλ κτλ... τα Μπατμαν του Μπαρτον δεν εχουν σχεση -ιδεολογικα ειδικα, παντελως καμια- με τo comic, ασχετως αν σαν ταινιες-ειδικα το δευτερο- ειναι μια χαρα.... οπα ρε φιλε με σποιλεριασες απειρα τωρα ιδεολογικα ουτε του νολαν νομιζω εχει. οποιος φοραει μασκα μπορει να γινει ο μπατμαν και αλλα τετοια 2
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ηταν πιο καλα συνδεδεμενα, ναι, γιατι ως γνωστον ο Τζοκερ-ή τεσπα ο Τζακ Νικολσον on cocaine- σκοτωσε τους γονεις του Bruce Wayne, ο Βatman τον εκδικηθηκε σκοτωνοντας τον κτλ κτλ... τα Μπατμαν του Μπαρτον δεν εχουν σχεση -ιδεολογικα ειδικα, παντελως καμια- με τo comic, ασχετως αν σαν ταινιες-ειδικα το δευτερο- ειναι μια χαρα.... Ενω ο Bane ηταν εκπαιδευμένος απο τον Ρας Αλ Γκουλ, και προστάτευε τη Ταλια. Ωραια, το ακουσαμε κι αυτο.....
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 brickman, στα Batman του Μπαρτον εχεις 3 villains οι οποιοι δεν εχουν απολυτως καμια σχεση, ουτε ιδεολογικα ουτε σαν Origin ουτε τιποτα με τους αντιστοιχους των κομικ....στα Batman του Νολαν, εχεις 7-8 villains οι οποιοι, μερικοι ειναι καρμπον μεταφορες απο τις σελιδες, μερικοι υπεστησαν καποιες τροποποιησεις λογω σεναριου και κινηματογραφικης αναγκης, κρατοντας ομως το βασικο concept τους σταθερο... επισης, η φαση με την Ταλια και τον Μπεην που αναφερεις, ειναι σχεδον καρμπον απο το Batman: Bane of the Demon και το crossover Legacy γιαυτο σου λεω, δεν παιζει να εχεις διαβασει τιποτα πλην κανα 2 κλασσικα και καμια συνοψη στο wiki... δεν ειναι πολυ δυσκολο να το πιασεις αυτο, προσπαθησε λιγο παραπανω...
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 μερικοι ειναι καρμπον μεταφορες απο τις σελιδες, Ok πες μου εναν και σταματαω εδω. Υπόψιν οτι εχω διαβασει και τα 713 μπατμαν. Περιμένω την απάντησή σου.
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ποια απαντηση μου? μολις σου ειπα οτι η ιστορια του Μπεην και της Ταλια ειναι εμπνευσμενη και ορθα μεταφερμενη απο το Bane of the damon και καποια σημεια του Legacy, τι δεν καταλαβαινεις? αλλο παραδειγμα ειναι ο Τζοκερ και τα πολλαπλα origins του, οπως περιγραφηκαν και στην κατα γενικη ομολογια καλυτερη ιστορια batw-joker, το killing joke... που ακριβως δυσκολευεσε, πες μου
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 μολις σου ειπα οτι η ιστορια του Μπεην και της Ταλια ειναι εμπνευσμενη και ορθα μεταφερμενη απο το Bane of the damon και καποια σημεια του Legacy, τι δεν καταλαβαινεις? καμια απολυτως σχεση. 1
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 μολις σου ειπα οτι η ιστορια του Μπεην και της Ταλια ειναι εμπνευσμενη και ορθα μεταφερμενη απο το Bane of the damon και καποια σημεια του Legacy, τι δεν καταλαβαινεις? Μας δουλεύεις, ε; 1
porco_rosso21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 brickman, δεν χρειαζεται να μπει ο Κιλικ να πει τη παπατζα του για να νιωσεις ασφαλεια αποψης και να απαντησεις για κατι που δεν εχεις ιδεα... με κιλικ διαλογο δεν ανοιγω, προφανως ειμαι λαθος
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 brickman, δεν χρειαζεται να μπει ο Κιλικ να πει τη παπατζα του για να νιωσεις ασφαλεια αποψης και να απαντησεις για κατι που δεν εχεις ιδεα... Καμια σχεση, αλλο ηθελα να πω εγω. Το οτι σε ενα κομικ ειχε τον bane και ετυχε να εχει και την Ταλια δεν σημαίνει οτι ο Ρας εκπαίδευσε τον Bane για να βεβαιωθει οτι η Ταλια θα ανατινάξει την Γκοθαμ. Ουτε οτι η Ταλια ηταν στις φυλακες του Bane ο οποιος την βοήθησε να δραπετεύσει. 1
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 brickman, δεν χρειαζεται να μπει ο Κιλικ να πει τη παπατζα του για να νιωσεις ασφαλεια αποψης και να απαντησεις για κατι που δεν εχεις ιδεα... με κιλικ διαλογο δεν ανοιγω, προφανως ειμαι λαθος ε ναι εισαι λαθος τωρα, πως να το κανουμε. O Ras Al Ghul,Talia και Bane εχουν τοση σχεση με τα κομιξ οσο εχει η ελλαδα με την εννοια κρατος. εκτος και αν διαβαζα αλλα κομιξ οποτε κανω λαθος εγω.. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δέκα ευρώ στοίχημα ότι ο Brickman είναι το δεύτερο account του Kiilik. To βάζει κανείς? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δέκα ευρώ στοίχημα ότι ο Brickman είναι το δεύτερο account του Kiilik. To βάζει κανείς? brickman=geowizard
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δέκα ευρώ στοίχημα ότι ο Brickman είναι το δεύτερο account του Kiilik. To βάζει κανείς? Εγω βαζω το αντίθετο, brickman=geowizard και ναι κερδιζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα