NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Από κομψή και συγκρατημένα classy την έκαναν πουλ-μουρ, Όλα αυτά η τωρινή; Μπράβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Όλα αυτά η τωρινή; Μπράβο... Όχι' date=' μόνο το πουλ-μουρ, και ΤΑ ΑΛΛΑ που έγραψα παραπάνω, τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Αν η "μερτσέντα" [sic'] θέλει να πιάσει πιο νεανικό κοινό ας προσλάβει κανέναν designer της προκόπης αντί για tuners. Η παλιά a class έλεγε θέλω μικρό και έχω λεφτά να είναι Mercedes, η καινούρια λέει πήρα Mercedes άλλα δεν είχα αρκετά για τη μεγαλύτερη που ήθελα πραγματικά και θα παίξω με αυτήν αναγκαστικά. Για να μη μιλήσω για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ταμπλώ. Πραγματικός κούβας ήταν η πιο παλιά, ποτέ δεν μου άρεσε. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μπροστα ειναι πολυ εντυπωσιακη Το πισω μερος δε μου αρεσει καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο αμάξι φτιάξανε πάλι οι άτιμοι.. και φυσικά το ζουμί κρύβεται κάτω από τη λαμαρίνα στις mercedes-benz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα