guglastican Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 μοιαζει σε κατι αναμεσα στο leon Και το bmw 1 series Η η ιδεα μου ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν είναι καθόλου ιδέα σου! Ειδικά προφίλ (από το μπροστινό παρμπρίζ και πίσω μου φαίνεται πιο έντονο) τα θυμίζει πολύ και τα δύο... Άσχετο: Μόνο σε 'μένα φαίνεται αστεία η ιδέα «μικρή mercedes»; (αν και φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη σε διαστάσεις από τις προηγούμενες «Α»). Ίσως να κάνω λάθος, αλλά μου προκαλεί τόσο γέλιο, όσο η «ξύλινη επένδυση» σε οποιοδήποτε ταμπλό αυτοκινήτου, κάτω από κατηγορία ...Bentley. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 επιτέλους, ξέφυγει από το design κουβά που είχε η προηγούμενη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εμφανισιακα το βρισκω απιστευτο, πραγματικα πολυ καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ωρε πανέμορφη ειναι! σε λάθος εποχή ομως βγαίνει. Εκτός κι αν πουλήσω το μεγάλο για να παρω ενα τέτοιο μικρό... Εχει και οικονομικό μοτερ πλεον, 1.6Τ (φαντάζομαι οτι θα βγεί και με αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ναι...τριαντακάτιχιλιάρικα πρέμιουμ μικρό.Δίλιτρο,διακόσια άλογα,νάϊς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 οταν εσυ οδηγας bentley continental GT τι θα δωσεις στη χαι κλας γυναικα σου?κανα golf?Πφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 χαχαχαχαχα, ορθόν...! Παντως στη παλιά ελλάδα (διακοποδάνειο,στεγαστικό 300.000ε σε μικρομεσαίο κτλ) το όχημα αυτό θα είχε μοσχοπουλήσει για να ικανοποιήσει τη φανταξιά του νεο-έλληνα. (το νεο = ηλικιακά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι...τριαντακάτιχιλιάρικα πρέμιουμ μικρό.Δίλιτρο,διακόσια άλογα,νάϊς 1600 turbo θα ειναι, σε 2 εκδοσεις. Εαν ειχα τοσα και δεν ημουν 40+, γιατι να μην το γλυκοκοιταζα? Το πρωτο Merc που μου αρεσει ειναι για να ειμαι ειλικρινης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Και 1600 έχει και 2λιτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 1600 turbo θα ειναι, σε 2 εκδοσεις. Εαν ειχα τοσα και δεν ημουν 40+, γιατι να μην το γλυκοκοιταζα? Το πρωτο Merc που μου αρεσει ειναι για να ειμαι ειλικρινης! A250 sport η εικονιζόμενη δεσποινίδα... Τέλος το οφθαλμόλουτρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Kαλα η εικονιζομενη προφανως ειναι ο,τι πιο φουλ σε εξοπλισμο και κινητηρα μπορουσαν να βαλουν. Εγω στην απλη και ταπεινη (μουχαχα!) αναφερομουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Χάλια μαύρα. Χίλιες φορές η τωρινή. Από κομψή και συγκρατημένα classy την έκαναν πουλ-μουρ, σαν κωλοφτιαγμένη μπέμπα κάγκουρα στην παραλιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 κομψή και συγκρατημένη ο ΚΟΥΒΑΣ?! http://www.youtube.com/watch?v=wXw6znXPfy4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα