Fuel7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους... Ειμαι νεος χρηστης στο τηλεφωνο,και εχω καποια ερωτήματα σχετικα με το τηλεφωνο... 1)Το κινητο έχει επάνω την 4.0.4 απο την μάνα του.Το JB έχει δοθει για το τηλέφωνο αυτο;ή πρέπει να κάνω κάτι και εγώ έτσι ώστε να πάρω JB? 2)Yπάρχει Tip Για καλύτερη αυτονομία: Οτι ,Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi να βάλετε σε off την επιλογή: Κeep Wi-Fi on during sleep.(Υπάρχει κάποια άλλη λύση σχετικά με το θέμα αυτονομία,πέραν αυτου, και προφανώς,κάποιας μεγαλύτερης χωριτικότητας μπαταρία,ή ακόμα τίποτε επίσημα ανεπήσιμα) 3)Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να σχετίζεται άμεσα με το θέμα μπαταρία; Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο με έχει κατενθουσιάσει, με ολα του πέραν του θέματος της αυτονομίας. Περιμένω τις απαντήσεις σας -προτάσεις σας,και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Fuel7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους... Ειμαι νεος χρηστης στο τηλεφωνο,και εχω καποια ερωτήματα σχετικα με το τηλεφωνο... 1)Το κινητο έχει επάνω την 4.0.4 απο την μάνα του.Το JB έχει δοθει για το τηλέφωνο αυτο;ή πρέπει να κάνω κάτι και εγώ έτσι ώστε να πάρω JB? 2)Yπάρχει Tip Για καλύτερη αυτονομία: Οτι ,Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi να βάλετε σε off την επιλογή: Κeep Wi-Fi on during sleep.(Υπάρχει κάποια άλλη λύση σχετικά με το θέμα αυτονομία,πέραν αυτου, και προφανώς,κάποιας μεγαλύτερης χωριτικότητας μπαταρία,ή ακόμα τίποτε επίσημα ανεπήσιμα) 3)Υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή που να σχετίζεται άμεσα με το θέμα μπαταρία; Μέχρι στιγμής το τηλέφωνο με έχει κατενθουσιάσει, με ολα του πέραν του θέματος της αυτονομίας. Περιμένω τις απαντήσεις σας -προτάσεις σας,και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Κάποιος κάτι ρε παιδιά;;;
Meraklis56 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Όχι,έχει βγεί η Jelly Bean για αυτό,αρκετές βδομάδες πριν. Όσο για την μπαταρία μην βάλεις καμία εφαρμογή task manager,που κλείνει εφαρμογές,για εξοικονόμηση ενέργειας διότι αυτό το κλείσιμο/άνοιγμα τρώει παραπάνω μπαταρία... Επίσης,για την μπαταρία θα σε έλεγα τα προφανή.Όσο λιγότερη χρήση τόσο μεγαλύτερη αυτονομία.Αν έχεις wifi,mobile data,και παίζει παιχνίδια όλην την ώρα,τότε μην περιμένεις να κρατήσει πολύ. Επίσης,αν έχει την φωτεινότητα στο τέρμα,και η οθόνη σου έχει πολύ άσπρο τότε η μπαταρία αδιάζει πολύ εύκολα
vrwmiaris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καλά δεν σε έχει έρθει ενημέρωση για jb; Swyped from my SII using Insomnia App
Fuel7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 @Meraklis56 @vrwmiaris Οχι παίδες έχω την 4.0.4 ακόμα.Οσες φορες προσπάθησα να κανω αναβαθμιση μου έβγαλε οτι δεν υπάρχει αναβάθμιση.Φρίττω,διοτι άπο οτι διαβάζω πολύς κόσμος έχει πάρει την αναβάθμιση....ήδη Με την μπαταριά πάντως θα την βρώ την άκρη...
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δεν εχεις παρει αναβαθμιση λογικα γιατι η συσκευη σου ειναι Yakjuxw που σημαινει πως παιρνει τις αναβαθμισεις απο τη Samsung και οχι απο τη Google. Εσυ πρεπει να την κανεις Yakju και να ησυχασεις. Οδηγιες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338
Fuel7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω παιδια,απλα το θέμα ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει με πειραγματα και μοντες και κάπου φοβάμαι να το πειράξω το τηλεφωνάκι,οχι τιποτε άλλο μην χάσουμε και την εγγυήση
Fuel7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλησπερα,ξέρει κανεις,που μπορω να βρω και να κατεβασω τα WINDOWS DRIVERSγια το τηλέφωνο;;εχω φάει το κοσμο αλλα αυτα που δρισκω μονο την δουλεια που λενε δεν κάνουν...
stathi02 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Παιδιά ξέρει κανείς πότε αναμένεται το update (4.1) για τις yakjuxw συσκευές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα