aikat90 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Γεια σας...εχω προβλημα με το boot οπως ειπα στον τιτλο...μου.βγαζει αυτο τ μυνημα... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key Κοιταξα στο βοοτ τους εχω με την σωστη προταιρεοτητα...τους βλεπει κανονικα τους σκληρους...μεσα απ τν επηδοορθωση δεν βρισκει κανενα λςιτουργικο....το λειτουργικο υπαρχει στον σκληρο που το εισα...(ειναι ssd δεν ξερω αν παιζει ρολο) *εβαλα καινουργιες μνημες...και καθαρισα ψυχτρα..(παστα κτλπ) .. Παιζει να εκανα καμια χαζομαρα..?? Αλλα ανοιξε μια φορα κανονικα... Να παω.για φορματ..και ξανα απο την αρχη ??η παπαλα ο σκληρος ?? ) Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Php_freak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Πρώτα έλεγξε αν το hardware είναι σωστά συνδεδεμένο. Έπειτα άλλαξε καλώδιο SATA (αν έχεις βάλε ένα καινούργιο). Δες τις ρυθμίσεις στο BIOS να έχουν πρώτη επιλογή τον σκληρό δίσκο. Αν το πρόβλημα συνεχίζει(εφ' όσον το έχεις καθαρίσει κιόλα), τότε το πιο πιθανό είναι να "χάλασε" το MBR (Master Boot Record). Βάλε το cd/dvd των Windows και κάνε επιδιόρθωση, Τι windows έχεις; (Αν έχεις W7 είναι πιο εύκολο βασικά) Επίσης υπάρχουν προγράμματα στο internet, live cd που μπορούν να σε βοηθήσουν με το MBR recovery.
aikat90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Πρώτα έλεγξε αν το hardware είναι σωστά συνδεδεμένο. Έπειτα άλλαξε καλώδιο SATA (αν έχεις βάλε ένα καινούργιο). Δες τις ρυθμίσεις στο BIOS να έχουν πρώτη επιλογή τον σκληρό δίσκο. Αν το πρόβλημα συνεχίζει(εφ' όσον το έχεις καθαρίσει κιόλα)' date=' τότε το πιο πιθανό είναι να "χάλασε" το MBR (Master Boot Record). Βάλε το cd/dvd των Windows και κάνε επιδιόρθωση, Τι windows έχεις; (Αν έχεις W7 είναι πιο εύκολο βασικά) Επίσης υπάρχουν προγράμματα στο internet, live cd που μπορούν να σε βοηθήσουν με το MBR recovery.[/quote'] Θα δοκιμασω να αλλαξω καλωδιο....εβαλα το cd win7 αλλα δεν βρισκει την εγκατασταση....δλδ δεν μου βρισκει λειτουργικο....δοκιμασα με κατι commands μεσα απο την επηδιορθωση αλλα δεν κανανε τιποτα.... *εκει στις ρυθμισεις του bios εχει για τα σατα ide raid και ahcie ...στο ιδε δεν ανοιγει και πετα το μυνημα...αλλα στο τελευταιο...παει να ανοιξει και πετα μπλε οθονη...και μετα στο επομενο ανοιγμα παει επιδιορθωση και λεει αποτυχια Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2012 από aikat90
Php_freak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να έχεις συνδεδεμένο αρχικά μόνο αυτόν που έχει το λειτουργικό. Την ρύθμιση στο SATA άφησε την στο AHCI, IDE θα την άλλαζες αν είχες XP. Κάνε load default settings στο bios. Βάλε μόνο μια μνήμη επάνω (αν έχεις δυο ή παραπάνω διαφορετικές σε ταχύτητα, τύπο ή μέγεθος θα έχεις προβλημα), και ξεκίνησε το να δεις τι μυνήματα θα σου βγάλει.. Αν έχεις ένα live cd βαλτο πάνω και δες σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός (π.χ. μπορείς να τον ανοίξεις και να δεις τα αρχεία σου...
aikat90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να έχεις συνδεδεμένο αρχικά μόνο αυτόν που έχει το λειτουργικό. Την ρύθμιση στο SATA άφησε την στο AHCI' date=' IDE θα την άλλαζες αν είχες XP. Κάνε load default settings στο bios. Βάλε μόνο μια μνήμη επάνω (αν έχεις δυο ή παραπάνω διαφορετικές σε ταχύτητα, τύπο ή μέγεθος θα έχεις προβλημα), και ξεκίνησε το να δεις τι μυνήματα θα σου βγάλει.. Αν έχεις ένα live cd βαλτο πάνω και δες σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός (π.χ. μπορείς να τον ανοίξεις και να δεις τα αρχεία σου...[/quote']Με αλλαγη καλωδιων και στην ρυθμιση achi πεταει mbr error !l1 press anny key to boot from floppy(δεν εχω δισκετα ??:π) Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
aikat90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 live cd έχεις να δοκιμάσεις; Οχι μονο το cd των win7 εχω....με φορματ διορθωνεται τ προβλημα ?? Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Php_freak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Έτσι όπως το περιγράφεις το πρόβλημα, ναι λογικά θα πρέπει να διορθωθεί, αφού θα ξαναδημιουργηθούν όλα από την αρχή, θα ήταν και η εύκολη λύση από την αρχή αν δεν έχεις πρόβλημα στο Hardware, απλά νόμιζα οτι το formaρισμα δεν ήταν "επιλογή"..
aikat90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Έτσι όπως το περιγράφεις το πρόβλημα' date=' ναι λογικά θα πρέπει να διορθωθεί, αφού θα ξαναδημιουργηθούν όλα από την αρχή, θα ήταν και η εύκολη λύση από την αρχή αν δεν έχεις πρόβλημα στο Hardware, απλά νόμιζα οτι το formaρισμα δεν ήταν "επιλογή"..[/quote'] Δεν εχω και προγραματα και γιατι ειναι σσδ εχω μονο τα βασικα πραγματα εκει...το pc ειναι για gaming και overoclocking (ειμαι σχετικα καιμουργιος )οποτε παμε για φορματ να μην τρωμε χρονο...:π (Λες να εκανα τιποτα οταν τον καθαριζα ??Αλλα δεν πειραξα τιποτα στους σκληρους..μονο μνημες και ψυχτρα... Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Με φορματ και απο την αρχη ανοιξε κανονικα.. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Php_freak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Οπότε μια χαρά, συνέχισε την εγκατάσταση και πες αν όλα πήγαν καλά...
aikat90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Όλα μια χαρά...ανοιγοι κανονικα χωρις κανενα προβλημα...μονο που ενας σκληρος κανει θορυβο...σαν να παιρνει μπροσ και να σβηνει...ακουγετε κατι σαν ενα τσακ....αλλα μαλλον ειναι στα τελευταια του...(ειναι παλιος αρκετα)
Php_freak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Όλα μια χαρά...ανοιγοι κανονικα χωρις κανενα προβλημα...μονο που ενας σκληρος κανει θορυβο...σαν να παιρνει μπροσ και να σβηνει...ακουγετε κατι σαν ενα τσακ....αλλα μαλλον ειναι στα τελευταια του...(ειναι παλιος αρκετα) Πάρε ότι σημαντικό έχεις από μέσα γιατί σύντομα θα σε "αφήσει χρόνους" ο δίσκος...
aikat90 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Πάρε ότι σημαντικό έχεις από μέσα γιατί σύντομα θα σε "αφήσει χρόνους" ο δίσκος... τα πηρα ολα..και τον εκανα και ενα φορματ....να σε ρωτησω νομιζω οτι τα win επιλεγουν ενα σκληρο να τον χρησιμοποιουσουν σαν εξτρα μνημη??η κατι τετοιο...μηπως επελεξαν αυτον τον σκληρο?? γιατι προσεξα..οτι οταν ανοιγω παραθυρα η τα κλεινω και γενικα..οταν ανοιγει η κλεινη κατι ακουγεται αυτος ο θορυβος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα