Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Στο παλιό μας Pioneer (αγορασμένο πρίν από 6 χρόνια) παρέδωσε πνεύμα ο μηχανισμός εξαγωγής του CD. Έτσι, χρειάζεται να αγοράσουμε ένα καινούργιο player το οποίο θέλουμε να έχει τα εξής χαρακτηριστικά / δυνατότητες:

1. καλή λήψη ραδιοφώνου (με Pioneer, full παράσιτα στην παραλιακή, ενώ φίλος με το ίδιο αυτοκίνητο και Blaupunkt φτάνει μέχρι τη Βάρκιζα ακούγοντας το σταθμό που εμείς δεν μπορούμε να πιάσουμε).

2. Bluetooth για σύνδεση 2 κινητών, με μικρόφωνο (πώς τοποθετείται αυτό στο αυτοκίνητο;)

3. αναπαραγωγή από USB

Έχουμε καταλήξει σε αυτό: http://www.skroutz.gr/s/1797691/JVC-KD-R731BT.html?from=autocomplete

To έχει κανείς για να μας πει γνώμες;

Οι απορίες που έχουμε είναι α) αν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες για ελληνικούς τίτλους στα mp3 που θα παίζουν από το φλασάκι β) αν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στον τηλεφωνικό κατάλογο που θα παίρνει από το τηλέφωνο γ) αν έχει καλή λήψη ραδιοφώνου και δ) πώς περνιέται (γενικά) το μικρόφωνο για το handsfree που υποστηρίζει το player.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

ΥΓ. Για τους ελληνικούς χαρακτήρες τηλεφώνησα στη JVC και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Άφησα τηλέφωνο αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα.

Δημοσ.

για ριξε εδω περα κανενα τηλεφωνο. http://www.ihosynthesi.gr/

και πες του μου ειπε το παιδι με το ασπρο το Mitsubishi το lancer να σε παρω για πηγη...

να σου κανει καλυτερη τιμη..

κανει πολλες προσφορες μηνα με τον μηνα.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το συγκεκριμένο, αν το πάρω, σκέφτομαι να το αγοράσω από Αγγλία με 120 ευρώ, γιατί πηγαινοέρχομαι. Κανείς δεν το έχει σ' αυτή την τιμή στην Ελλάδα.

Απλά αναζητώ απαντήσεις στα ερωτήματά μου γιατί η αντιπροσωπεία εδώ δεν μου απάντησε.

edit: Μόλις ξανακάλεσα την αντιπροσωπεία και μου είπε ο τεχνικός ότι αν αγοραστεί από το εξωτερικό (πχ Amazon) μπορεί να υπάρχουν "παρενέργειες" με την εγγύηση, καθώς το μηχάνημα μπορεί να μην είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί η εγγύηση είναι ευρωπαϊκή. Σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...