stivi1981 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 επρεπε να το ειχανε κανει απο καιρο...στο 3gs μου παει σφαιρα πλεον ενω πριν περιμενα και περιμενα και τπτ...φορτωνε και φορτωνε
Donacgreece Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δε το έχω βάλει ακόμα... Αυτο το πράγμα αν δεν έχεις Λευτα στη χρεωστικη σου να μη μπορείς να βάλεις ούτε τις δωρεάν εφαρμογές έχει καταντήσει σπαστικο! Sent from my iPhone using Insomnia
nikosgalis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δε το έχω βάλει ακόμα... Αυτο το πράγμα αν δεν έχεις Λευτα στη χρεωστικη σου να μη μπορείς να βάλεις ούτε τις δωρεάν εφαρμογές έχει καταντήσει σπαστικο! Sent from my iPhone using Insomnia Θα αλλάξει σε 1 μήνα αυτο ... Sent from my iPhone using Insomnia
ant_dls46 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Άντε ν δουμε κ καμία βελτίωση σε αντροιντ 1
leonidasnx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δε το έχω βάλει ακόμα...Αυτο το πράγμα αν δεν έχεις Λευτα στη χρεωστικη σου να μη μπορείς να βάλεις ούτε τις δωρεάν εφαρμογές έχει καταντήσει σπαστικο! Sent from my iPhone using Insomnia Πρέπει δηλ να εχεις οπωσδήποτε χρήματα αλλιώς δεν κάνει update ουτε τις δωρεάν; Μεγάλη μ@λ@κι@!!! Εχω ξενερωσει πολυ με τις ιδιοτροπιες της apple. Μου φαίνεται οτι το android ειναι καλύτερο σε πολλα! Sent from my iPhone using Insomnia 1
nikosgalis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πρέπει δηλ να εχεις οπωσδήποτε χρήματα αλλιώς δεν κάνει update ουτε τις δωρεάν; Μεγάλη μ@λ@κι@!!! Εχω ξενερωσει πολυ με τις ιδιοτροπιες της apple. Μου φαίνεται οτι το android ειναι καλύτερο σε πολλα! Sent from my iPhone using Insomnia Όχι βέβαια. Δεν ισχύει αυτο. Αλλα για νζ δημιουργησεις λογαριασμο (ακόμη και για τις δωρεάν εφαρμογές) χρειάζεσαι πιστωτική. Sent from my iPhone using Insomnia
liakjim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ούτε αυτο ισχύει . Υπάρχει επιλογή για μη χρήση πιστωτικής . Sent from my iPod touch using Insomnia
slammingr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πρέπει δηλ να εχεις οπωσδήποτε χρήματα αλλιώς δεν κάνει update ουτε τις δωρεάν; Μεγάλη μ@λ@κι@!!! Εχω ξενερωσει πολυ με τις ιδιοτροπιες της apple. Μου φαίνεται οτι το android ειναι καλύτερο σε πολλα! Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο το προβλημα το έχετε στην ελλαδα μόνο.Εδώ περα δεν χρειάζεται να έχεις πιστωτική, μέσο του δικτύο τηλεφωνίας μπορείς να αγοράσεις κάτι και στο χρεώνει στον λογαριασμο...
21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Η εφαρμογη ηταν χαλια αλλα δεν βελτιωθηκε οσο θα περιμενα...
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτιαξε η ταχυτητα. Ηταν παρα πολυ αργο οταν πηγαινες ν ανοιξεις ενα προφιλ, σου εσπαγε τα νευρα Sent from my new iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα