Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επρεπε να το ειχανε κανει απο καιρο...στο 3gs μου παει σφαιρα πλεον ενω πριν περιμενα και περιμενα και τπτ...φορτωνε και φορτωνε

Δημοσ.

Δε το έχω βάλει ακόμα...

Αυτο το πράγμα αν δεν έχεις Λευτα στη χρεωστικη σου να μη μπορείς να βάλεις ούτε τις δωρεάν εφαρμογές έχει καταντήσει σπαστικο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Δε το έχω βάλει ακόμα...

Αυτο το πράγμα αν δεν έχεις Λευτα στη χρεωστικη σου να μη μπορείς να βάλεις ούτε τις δωρεάν εφαρμογές έχει καταντήσει σπαστικο!

Θα αλλάξει σε 1 μήνα αυτο ...

Δημοσ.
Δε το έχω βάλει ακόμα...

Πρέπει δηλ να εχεις οπωσδήποτε χρήματα αλλιώς δεν κάνει update ουτε τις δωρεάν; Μεγάλη μ@λ@κι@!!!

Εχω ξενερωσει πολυ με τις ιδιοτροπιες της apple. Μου φαίνεται οτι το android ειναι καλύτερο σε πολλα!

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει δηλ να εχεις οπωσδήποτε χρήματα αλλιώς δεν κάνει update ουτε τις δωρεάν; Μεγάλη μ@λ@κι@!!!

Εχω ξενερωσει πολυ με τις ιδιοτροπιες της apple. Μου φαίνεται οτι το android ειναι καλύτερο σε πολλα!

Όχι βέβαια. Δεν ισχύει αυτο.

Αλλα για νζ δημιουργησεις λογαριασμο (ακόμη και για τις δωρεάν εφαρμογές) χρειάζεσαι πιστωτική.

Δημοσ.

Αυτο το προβλημα το έχετε στην ελλαδα μόνο.Εδώ περα δεν χρειάζεται να έχεις πιστωτική, μέσο του δικτύο τηλεφωνίας μπορείς να αγοράσεις κάτι και στο χρεώνει στον λογαριασμο...

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφτιαξε η ταχυτητα. Ηταν παρα πολυ αργο οταν πηγαινες ν ανοιξεις ενα προφιλ, σου εσπαγε τα νευρα

Sent from my new iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...